KUCHARZ/ POMOC KUCHENNA Ustka oferta pracy Usługi Gastronomiczne-Stołówka Szkolna Gabriela Sulima
Stanowisko: KUCHARZ/ POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem.
Data publikacji: 2017-09-06
Lokalizacja: Ustka (pomorskie)
Pracodawca: Usługi Gastronomiczne-Stołówka Szkolna Gabriela Sulima
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jagiellońska 1, 76-270 Ustka, powiat: słupski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ustka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słupski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ustka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.09.2017
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziane doświadczenie, możliwość przyuczenia się do stanowiska.
Nazwa pracodawcy:
Usługi Gastronomiczne-Stołówka Szkolna Gabriela Sulima
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Jagiellońska 1, 76-270 Ustka, powiat: słupski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: słupski
Gmina pracodawcy: Ustka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ustka
Ulica pracodawcy: Jagiellońska
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 06.09.2017
Oferta pracy ważna do: 06.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 06.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 06.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie i wydawanie posiłków.Wymagana znajomość kuchni polskiej, dyspozycyjność i uczciwość.
SANEX Monika Siudzińska - 2016-06-28 - Sulejówek (mazowieckie)
przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Świdwin (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY "BEZIK" JOLANTA PODGÓRSKA-MIGUT;HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DWÓR" ZACZERNIE JOLANTA PODGÓRSKA - 2016-06-20 - Zaczernie (podkarpackie)
Bieżąca współpraca z Dietetykiem i Kierownikiem Działu, przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem ustalonym przez Dietetyka, dbanie o wysoką jakość posiłków, ich smak i estetykę podania, mycie naczyń kuchennych i sprzętu służącego do obróbki artykułów żywnościowych, przestrzeganie przepisów BHP, HACCP oraz sanitarno-epidemiologicznych, utrzymywanie w należytej czystości pomieszczeń Bloku Żywieniowego, pobieranie produktów z magazynu w oparciu o zapotrzebowanie i podział na poszczególne diety, nadzór nad prawidłowym przebiegiem procesów technologicznych, kontrola zużycia surowców, wydawanie posiłków o określonych porach, w odpowiedniej temperaturze oraz gramaturze, zgodnie z jadłospisem ustalonym przez Dietetyka.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ "NADZIEJA" - 2018-06-22 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Sobieszyn (lubelskie)
Praca związana z przygotowywaniem pizzy.
NIGRO P.P.H.U. - 2018-07-19 - Celestynów (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 7.00- 19.00
Dom Wypoczynkowy "AGA" - 2017-07-21 - Ustka (pomorskie)
Opieka nad dziećmi w wieku 0 - 20 lat . Pieęgnacja i pomoc w nauce, gotowaniu i sprzątaniu. Opieka całodobowa 7 dni w tygodniu.
Placówka Opiekuńczo - Wychowawcza nr 1 - 2016-11-24 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
przygotowywanie posilków, wydawanie dań, dbanie o higienę
Karczma Mazurska Stefan Chmielewski Ostróda - 2016-04-01 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie porządku w kuchni. Praca w wymiarze 3/4 etatu (6 godzin dziennie) od godziny 10:00 do 16:00. Proponowane wynagrodzenie 15,00 zł na godzinę brutto.
PHU Ania Sp. z o.o. Sp. k. - 2018-08-20 - Tomisław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z zaleconą technologią, gramaturą i zaleceniami dietetycznymi
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - 2018-01-31 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
gotowanie, przygotowywanie potraw dla około 400 osób
AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-08 - Maróz (warmińsko-mazurskie)
Praca w kuchni, obsługa grilla.Praca sezonowa w godz. 10:00-22:00 w Dźwirzynie na umowę o pracę, również w weekendy.
Biesiada u Jędrzeja s.c. - 2016-06-10 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
- wykonywanie podstawowych czynności związanych z przygotowanie posiłków - przesrzeganieprzepisów BHP i ppoż obowiązujących w zakładzie żywienia zbiorowego- stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej- dbałość o wizerunek firmy
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Wysowa-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6:00-14:00, 14:00-22:00. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. k. we Wrocławiu.
Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. k. - 2016-11-18 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
EUROPA Elżbieta Łabuz - 2016-03-07 - Zduńska Wola (łódzkie)
Przygotowanie potraw kuchni polskiej i włoskiej. Praca 5 dni w tygodniu (poniedziałek - niedziela), zmiany wg grafiku - do uzgodnienia. Praca w centrum Krakowa.
FOOD & FRIENDS MSHG Sp. z o.o. Sp.k. - 2018-05-10 - Kraków (małopolskie)
zgodnie z opisem zawodu.kontakt tel.515 428 601
Kielecka Agencja Pracy Sp. z o.o., ul. 1-go Maja 191, 25-646 Kielce - 2017-04-06 - Kielce (świętokrzyskie)
Opieka nad dziećmi w ramach ich pobytu w obiekcie
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
przygotowywanie posiłków w cateringu dietetycznym, wypiek ciast i deserów w cateringu dietetycznym
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Józefosław (mazowieckie)
wg stanowiska
ABC-SERVICE SP. Z O.O. - 2017-08-11 - Zielona Góra (lubuskie)
Sporządzanie potraw, dekorowanie potraw, zabezpieczanie półproduktów
kontakt przez PUP - 2018-06-25 - Piekary Śląskie (śląskie)
Przyrządzanie posiłków, zestawy obiadowe, pizza.
"MIKO" PIOTR SOŁTYSIAK W WOLI DALSZEJ - 2016-10-03 - Łańcut (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków oraz pizzy
"Lucy" Agnieszka Wierzbicka - 2016-05-02 - Rzgów (łódzkie)
przygotowanie dań,listy zakupów, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
RESTAURACJA PUB "CIŻEMKA" SPÓŁKA CYWILNA MAŁGORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI - 2015-11-09 - Chełmek (małopolskie)
wg stanowiska pracy
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA STEFAN MADYDA - 2016-11-15 - Mników (małopolskie)
Doradca klienta, obsługa kasy fiskalnej
TESCO POLSKA SP. Z O.O. - 2017-03-09 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów według nich posiłków, punktualne przygotowywanie zdrowych i higienicznych posiłków zgodnie z normami żywieniowymi,, dbanie o najwyższa jakość i smak wydawanych posiłków. Pobieranie produktów spożywczych z magazynu w ilościach przewidzianych recepturą, kwitowanie ich odbioru w raportach żywieniowych, zabezpieczenie pobranych z magazynu produktów przed zepsuciem i dbanie o ich racjonalne zużycie. Porcjowanie posiłków dla dzieci i personelu zgodnie z normami żywieniowymi. Przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni i nadzór nad jej wykonaniem.Przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów bhp, ppoż., higieniczno- sanitarnych. Mycie naczyń i sprzętu kuchennego z obowiązującą instrukcją. Utrzymanie w stanie używalności powierzonego sprzętu kuchennego i ubrań ochronnych, natychmiastowe zgłaszanie nieprawidłowości kierownikowi gospodarczemu. Dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych. Pilnowanie, aby w kuchni nie przebywały osoby nieupoważnione.
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Złotoryja (dolnośląskie)
prowadzenie prac księgowo-rozliczeniowo-kadrowych (PŁATNIK)
Gminna Spółdzielnia "Samopomoc Chłopska" Lisia Góra - 2017-12-22 - Lisia Góra (małopolskie)
Zatrudnię kucharza/kucharkę do pracy w restauracji i przy przyjęciach bankietowych. Wymagana jest kreatywność w tworzeniu nowych potraw i używaniu orientalnych przypraw oraz dobra znajomość tradycyjnej kuchni polskiej.
Hotel*** Solar Palace SPA & Wellness Lila Najmoła - 2016-11-29 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)