KUCHARZ Łańcut oferta pracy "MIKO" PIOTR SOŁTYSIAK W WOLI DALSZEJ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przyrządzanie posiłków, zestawy obiadowe, pizza.
Data publikacji: 2016-10-03
Lokalizacja: Łańcut (podkarpackie)
Pracodawca: "MIKO" PIOTR SOŁTYSIAK W WOLI DALSZEJ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Grunwaldzka 1, 37-100 Łańcut, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przyrządzanie posiłków, zestawy obiadowe, pizza.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łańcut
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łańcucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łańcut
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.10.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: "MIKO" PIOTR SOŁTYSIAK W WOLI DALSZEJ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łańcucie
Adres pracodawcy:
Grunwaldzka 1, 37-100 Łańcut, powiat: łańcucki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: łańcucki
Gmina pracodawcy: Łańcut
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łańcut
Ulica pracodawcy: Grunwaldzka
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łańcucie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.10.2016
Oferta pracy ważna do: 31.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 03.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 03.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków
"WOTO" S.C. WOJCIECH WIATROWSKI & MAGDALENA WIATROWSKA - 2017-03-06 - Turek (wielkopolskie)
Montaż /demontaz skrzyń, prace bieżące. Wymagania: wykształcenie zawodowe (mechaniczne).
ASB Sp. z o. o. - 2016-04-12 - Gościcino (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posilkow, dowóz posiłków na terenie Rzeszowa
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Rzeszów (podkarpackie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Mielec (podkarpackie)
-
KN-Kupper S.C. - 2017-05-31 - Kościerzyna (pomorskie)
przyrzadzanie potraw kuchni polskiej i ukraińskiej
"Samotnia" K. Siemaszko, M.Siemaszko- Arcimowicz s.c - 2016-08-10 - Karpacz (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
Radocza Park Spółka z o.o. - 2017-03-27 - Radocza (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Słubice (lubuskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Nowy Sącz (małopolskie)
praca na samodzielnym stanowisku, tworzenie potraw od podstaw, współpraca z szefem kuchni w zakresie tworzenia nowych dań, przygotowywanie cateringu i imprez okolicznościowych.
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Ośrodek Rehabilitacyjno - Leczniczy "Sosnowa Aleja" Sp. z o.o - 2018-02-01 - Wardzyn (łódzkie)
przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji i gości hotelowych, kuchnia tradycyjna, przygotwywanie menu, przygotowywanie śniadań oraz obsługa wesel;
JEDLINA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-13 - Motycz (lubelskie)
przygotowywanie potraw ze znjomością kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Zakopane (małopolskie)
Obowiązki związane z funkcjonowaniem restauracji; Wydawanie posiłków; praca za barem
U ANIOŁÓW Jarosław Kruszewski - 2017-03-20 - Wilga (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Starachowice (świętokrzyskie)
wykonywanie dań z zachowaniem standardów czasu i jakościpraca w wolne dnizakwaterowanie na miejscuwynagrodzenie do uzgodnienia
Wiwaldi Junior Sp. z o.o. - 2018-04-09 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
gotowanie, smażenie, pieczenie potraw
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Gorlice (małopolskie)
przygotowywanie dań wg tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2015-11-26 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw ciepłych i zimnych.
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Jachranka (mazowieckie)
kucharz
Małgorzata Krajewska EURO-MAX - 2016-01-28 - Lusławice (małopolskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie śniadań- bufet szwedzki, przygotowanie obiadów- kochania domowa
"D.L. Błażkiewicz" Wynajem Pokoi-Restauracja D. Błażkiewicz - 2016-02-15 - Unieście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
BRAVO sc Urszula Domagała, Mariusz Nawrocki - 2018-04-18 - Konin (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków kuchnii indyjskiej i bengalskiej
Ekushe Mahiuddin Ahmed Masum - 2017-01-11 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
j/w
BELVEDERE-CAFE ŁAZIENKI KRÓLEWSKIE SP. Z O.O. - 2016-06-06 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Warszawa (mazowieckie)
SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW, GOTOWANIE POTRAW, SPORZĄDZANIE SURÓWEK, ZUP, PRZESTRZEGANIE REGULAMINU I PORZĄDKU PRACYWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚC SPORZĄDZANIA POTRAW, GOTOWANIE, KSIĄŻECZKA SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNA, 5 LAT DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGOGODZINY PRACY OD 12.00 DO 16.00, PRACA RÓWNIEŻ W WOLNE DNI
kontakt przez PUP - 2018-07-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
GOTOWANIE POSIŁKÓW DLA PACJENTÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI NORMAMI I ZALECENIAMI DIETETYKA, MONITOROWANIE PUNKTÓW KRYTYCZNYCH OBOWIĄZUJĄCYCH W KUCHNI ZGODNIE Z KSIĘGĄ HACCP, PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW BHP I PPOŻ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, MILE WIDZIANE ŚREDNIE, CHĘCI DO PRACY. ZAANGAŻOWANIE, SUMIENNOŚĆ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ PODSTAW SYSTEMU HACCP, 3 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO W JEDNOSTKACH ŻYWIENIA ZBRIOROWEGO, PRACA W GODZINACH: 5:30-13:30, 10:30-18:30NA SPOTKANIE UMAWIAĆ SIĘ TELEFONICZNIE
SAMODZIELNY PUBLICZNY WOJEWÓDZKI SZPITAL ZESPOLONY W SZCZECINIE - 2017-04-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
szwaczka /możliwość przyuczenia w zawodzie
REMARK KAYSER sp.z o.o. - 2016-03-14 - Batorowo (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI PAKISTAŃSKIEJ, BENGALSKIEJ I INDYJSKIEJ (KEBAB, SHARMA ITP.)
kontakt przez PUP - 2016-10-20 - Skierniewice (łódzkie)