KUCHARZ Gi偶ycko oferta pracy Hanna Zarakowska MAZAR
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: -
Data publikacji: 2016-03-22
Lokalizacja: Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
Pracodawca: Hanna Zarakowska MAZAR
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Olszty艅ska 21/2, 11-500 Gi偶ycko, powiat: gi偶ycki, woj: warmi艅sko-mazurskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: -
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Gi偶ycko
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: warmi艅sko-mazurskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: gi偶ycki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Gi偶ycko
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 22.03.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Hanna Zarakowska MAZAR
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gi偶ycku
Adres pracodawcy:
Olszty艅ska 21/2, 11-500 Gi偶ycko, powiat: gi偶ycki, woj: warmi艅sko-mazurskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Prosimy nie przesy艂a膰 dokument贸w aplikacyjnych do PUP.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: warmi艅sko-mazurskie
Powiat pracodawcy: gi偶ycki
Gmina pracodawcy: Gi偶ycko
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gi偶ycko
Ulica pracodawcy: Olszty艅ska
Numer budynku pracodawcy: 21
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gi偶ycku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.03.2016
Oferta pracy wa偶na do: 21.04.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 22.03.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 22.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie da艅 obiadowych.
Zak艂ady Mi臋sne Berger Irena i Bonifacy Berger Sp. J - 2017-09-01 - Rydu艂towy (艣l膮skie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem; okres pr贸bny 3 m-ce, nast臋pnie umowa na czas okre艣lony; godz. pracy 7-15 lub 9-17; kontakt osobisty z pracodawc膮 pn. - pt. 7-17
PIEROGARNIA U MA艁GOSI Ma艂gorzata Tokarczyk - 2018-06-26 - S艂upsk (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, DBANIE O SWOJE STANOWISKO PRACY;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE-GASTRONOMICZNE, KREATYWNO艢膯, ODPOWIEDZIALNO艢膯, PRACA W ZESPOLE, AKTUALNA KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 2 LATA
BALTICA KATARZYNA W脫JCIK - 2017-10-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w,
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Bytom (艣l膮skie)
Przygotowywanie 偶ywno艣ci g艂贸wnie z zakresu da艅 zimnych, przek膮sek oraz wyrob贸w cukierniczych. Istotna na w/w stanowisku jest pomys艂owo艣膰 w przygotowywaniu prezentacji da艅 zgodnie z normami jako艣ci obowi膮zuj膮cymi w hotelu jak r贸wnie偶 opieka i kontrola sprz臋tu kuchennego, oraz terminowe wykorzystywanie zasob贸w kuchennych.
kontakt przez OHP - 2016-11-07 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie da艅 z kartysprz膮tanie stanowiska pracy
HUGART HOTELS Andrzej Szczepanek - 2016-06-23 - Rybnik (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w domu pomocy spo艂ecznej
Dom Pomocy Spo艂ecznej - 2017-08-10 - Radzymin (mazowieckie)
- sporz膮dzanie asyrtymentu potraw i napoj贸w z surowc贸w i p贸艂produkt贸w spozywczych w oparciu o receptury gastronomiczne - ocena jako艣ciowa surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych potraw
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Rzesz贸w (podkarpackie)
OBS艁UGA KLIENTA, WYK艁ADANIE TOWARU NA P脫艁KI, DBANIE O CZYSTO艢膯 NA DZIELE,MILE WIDZIANE UPRAWNIENIA NA W脫ZKI WID艁OWE
RZESZ脫WDIS SP. Z O.O. - 2017-04-14 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przyjmowanie produkt贸w z magazynu odpowiadaj膮cych normom przewidywanym dla dzieci w wieku do lat 3, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jad艂ospisem, oszcz臋dne gospodarowanie artyku艂ami spo偶ywczymi, nadzorowanie prawidlowego porcjowania racji, pobieranie i w艂a艣ciwe przechowywanie pr贸bek pokarmowych.
Gda艅ski Zesp贸艂 呕艂obk贸w - 2017-08-02 - Gda艅sk (pomorskie)
pomoc w przygotowaniu potraw i napoj贸w w barze orientalnym,przyrzadzania potraw nepalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
prace na kuchni, gotowanie, pieczenie, itp.
HANDEL-US艁UGI L. PACZKOWSKA - SZCZECIN - 2016-07-21 - Stargard (zachodniopomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta.
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - J臋drzej贸w (艣wi臋tokrzyskie)
produkcja da艅 chi艅skich,produkcja sajgonek, obr贸bka mi臋sa, produkcja sera tofu
PRYZMAT Sp. z o.o. Restauracja Chi艅ska CHINA TOWN - 2016-10-31 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 7.00- 15.00
NOVA Jakub Kiersnowski - 2017-01-24 - S艂upsk (pomorskie)
-
POWOZOWNIA KRZYSZTOF SROCZY艃SKI Wolsztyn - 2016-08-17 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Przyjmowanie produkt贸w z magazynu odpowiadaj膮cych normom przewidywanym dla dzieci w wieku do lat 3, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jad艂ospisem, oszcz臋dne gospodarowanie artyku艂ami spo偶ywczymi, nadzorowanie prawidlowego porcjowania racji, pobieranie i w艂a艣ciwe przechowywanie pr贸bek pokarmowych.
Gda艅ski Zesp贸艂 呕艂obk贸w - 2016-03-10 - Gda艅sk (pomorskie)
gotowanie
O艣rodek Wczasowy NATALIA - 2016-12-19 - Mi臋dzywodzie (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni orientalej.
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w, szybka i zorganizowana praca w kuchni, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole.
Zachodniopomorska Wojew贸dzka Komenda OHP - 2016-07-01 - Mielenko Drawskie (zachodniopomorskie)
wykonywanie produkcji gastronomicznej zgodnie z ustalonymi recepturami, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku, kontrola stanu zapas贸w, zabezpieczanie surowc贸w i produkt贸w przed zepsuciem
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Sosnowiec (艣l膮skie)
Prace przy wykonywaniu da艅 oraz grilowaniu mi臋s w restauracji.
kontakt przez PUP - 2017-10-12 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
zabezpieczenie, pobieranie, obr贸bka wst臋pna surowc贸w i p贸艂produkt贸w, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 kuchennych, utrzymywanie czysto艣ci, dekorowanie, porcjowanie i wydawanie potraw,
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - 艢wiecie (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - Czarna Woda (pomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-01-09 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni polskiej. Praca w systemie dwunastogodzinnym od poniedzia艂ku do niedzieli co drugi dzie艅 w godz. 10.00-22.00 w Szczyrku.
NA BRZEGU S. C. JOLANTA MAGDZIARZ,ZBIGNIEW WAWRZUTA - 2017-03-21 - Szczyrk (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw obiadowych. Praca w godz.: 6-14. Oferta dost臋pna w sali G. Kontakt z pracodawc膮 - osobisty: p. Bo偶ena Jurkowska, w godz. 9-13, od poniedzia艂ku do pi膮tku, Wroc艂aw, ul. Koszarowa 5, tel.: 727 003 055.
IMPEL CATERING "COMPANY" Sp. z o.o. Sp. k. - 2016-09-01 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)