KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Pawłowice oferta pracy GŁODNY TUREK Judyta Sasuła
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie, wydawanie fastood, kebab, sprzątanie
Data publikacji: 2017-09-28
Lokalizacja: Pawłowice (śląskie)
Pracodawca: GŁODNY TUREK Judyta Sasuła
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Mickiewicza 18, 43-250 Pawłowice, powiat: pszczyński, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie, wydawanie fastood, kebab, sprzątanie
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pawłowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pszczyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Pawłowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.10.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0: mile widziane doświadczenie w gastronomii
Nazwa pracodawcy: GŁODNY TUREK Judyta Sasuła
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jastrzębiu-Zdroju
Adres pracodawcy:
Mickiewicza 18, 43-250 Pawłowice, powiat: pszczyński, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt tel., osobisty z pracodawcą lub e-mail: biuro (at) glodnyturek.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: pszczyński
Gmina pracodawcy: Pawłowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Pawłowice
Ulica pracodawcy: Mickiewicza
Numer budynku pracodawcy: 18
Profil działalności pracodawcy: Punkt gastronomiczny - budka
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jastrzębiu-Zdroju
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 28.09.2017
Oferta pracy ważna do: 27.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 28.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 28.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca w kuchni przy przygotowywaniu dań azjatyckich, praca przy produkcji dań kuchni mongolskiej
kontakt przez PUP - 2018-06-12 - Antonin (wielkopolskie)
Proste prace tokarskie, szlifierskie, frezerskie, wiercenie, prace na prasie
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie ze standardami restuaracji, dbanie o czystość stanowiska pracy i uzywanych narzędzi, serwowanie gotowych dań klientom w tym z zagranicy. Umowa o pracę, równoważny system pracy wg grafiku.
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie pizzy; rozwałkowanie ciasta, układanie produktów według receptury firmy, wypiekanie pizzy w piecu. Przygotowanie posiłków tj. zupy, sosy, gulasze. Sporządzanie sałatek, przyjmowanie zamówionych wcześniej towarów od hurtowników i układanie w magazynie. Dbałość o porządek w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Gorlice (małopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków zgodnie z zaleceniami, dbanie o stanowisko pracy, praca w godz. 8-16, 11-19
DIETETYCZNI CATERING, PORADNIA Aleksandra Fuk - 2016-04-22 - Opole (opolskie)
Przygotowanie potraw dla gości indywidualnych oraz grupowych, praca samodzielnego kucharza
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Piła (wielkopolskie)
prace ogólnobudowlane
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
rozwożenie i sprzedaż mebli, obsługa komputera i wystawianie faktur, negocjowanie z klientami
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
Wymagane wykształcenie gastronomiczne. Praca w restauracji. Obsługa gości hotelowych jak i z zewnątrz. Obsługa imprez okolicznościowych. Główne obowiązki to przygotowanie posiłków według receptury, dbałość o estetykę i odpowiedni smak przyrządzonych posiłków, racjonalne gospodarowanie produktem i jego efektywne wykorzystanie. Wstępny kontakt telefoniczny lub e-mailowy w celu umówienia spotkania.
ARMO Sp. z o.o. - 2015-12-07 - Zajączkowo (pomorskie)
Przyjmowanie ankiet aplikacyjnych, selekcja i rekrutacja kandydatów, budowanie bazy danych,koordynacja procesu wymiany personelu,koordynacja projektów realizowanych na terenie Niemiec;Praca w godzinach 8-16;Miejsce wykonywania pracy: Wrocław, ul. Wagonowa 5-7;Kontakt kandydatów z pracodawcą: tel. 539-955-600, rekrutacja (at) hrigroup.plSala C
HR INVESTMENT - 2017-02-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków. Organizacja pracy w kuchni. Obsługa urządzeń gastronomicznych.
Perfect Consulting Jacek Kusz - 2017-12-18 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie surowców i maszyn, krojenie pieczywa, pakowanie, metkowanie, znakowanie.
"EMKO" SP.Z O.O. - 2016-10-14 - Kramsk (wielkopolskie)
praca na stanowisku
kontakt przez PUP - 2016-06-20 - Kraków (małopolskie)
według zawodu
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Sulechów (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Sokółka (podlaskie)
Przygotowywanie potraw według ustalonych receptur, organizacja pracy kuchni, dbanie o czystość na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Tychy (śląskie)
-
DWOREK TUCHOLSKI ZBLEWO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-13 - Zblewo (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, obsluga klienta, obróbka wstępna produktów spożywczych.
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Rytro (małopolskie)
Praca w kuchni. Dowożenie posiłków (zastępstwa).
Kuchnia Caritas Diecezji Opolskiej w Raciborzu - 2017-08-09 - Racibórz (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ WG KARTY, MENU WG USTALONYCH RECEPTUR
kontakt przez OHP - 2016-04-19 - Gdańsk (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ, DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘ W MIEJSCU PRACY
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Nadarzyn (mazowieckie)
przygotowywanie potraw,utrzymywanie czystości,
kontakt przez PUP - 2017-06-23 - Będzin (śląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-06-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie gotowych potraw w restauracji/barze. Wymagania: staż pracy 3 lata, chęci do pracy, kreatywność, samodzielność, doświadczenie w pracy związanej z przygotowywaniem potraw rybnych. Praca w Restauracji 3Ryby w Bolszewie.
ARTEMOR Ewelina Szeląg - 2018-02-06 - Bolszewo (pomorskie)
Przygotowywanie potraw,posiłków i dań.
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Przemyśl (podkarpackie)
przygotowtywanie dań - kuchnia tradycyjna+ włoska, sporządzanie listy zakupów
Pizzeria Restauracja Pod Strachem Halina Król - 2017-10-30 - Bytom (śląskie)
prowadzenie kuchni, restauracji
SĘKOWSKI KRZYSZTOF "DELTA" FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA - 2018-05-11 - Szamotuły (wielkopolskie)
planowanie jadłospisu, przygotowywanie potraw na garmaż: pierogi, krokiety, bigos, leczo, gołąbki, szaszłyki, sałatki itp., utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
MADALENA Sp. z o.o. - 2016-06-08 - Dębno (zachodniopomorskie)