KUCHARZ Dorotowo oferta pracy MANUFAKTURA 69 S.C. MAŁGORZATA ŻÓŁTOWSKA, WOJCIECH ŻÓŁTOWSKI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Osoba zatrudniona na stanowisku kucharza odpowiedzialna będzie za: realizację bieżących zadań kuchni i przygotowanie planu pracy kuchni, tworzenie nowych potraw i sposobu ich prezentacji, kontrolę i weryfikowaniewydawanych potraw, zapewnienie gościom najwyższej jakości usług, Dodatkowo odpowiadać będzie za utrzymanie czystości stanowiska pracy swojego oraz całego zespołu.
Data publikacji: 2017-02-28
Lokalizacja: Dorotowo (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: MANUFAKTURA 69 S.C. MAŁGORZATA ŻÓŁTOWSKA, WOJCIECH ŻÓŁTOWSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:11-034 Dorotowo 38, powiat: olsztyński, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Osoba zatrudniona na stanowisku kucharza odpowiedzialna będzie za: realizację bieżących zadań kuchni i przygotowanie planu pracy kuchni, tworzenie nowych potraw i sposobu ich prezentacji, kontrolę i weryfikowaniewydawanych potraw, zapewnienie gościom najwyższej jakości usług, Dodatkowo odpowiadać będzie za utrzymanie czystości stanowiska pracy swojego oraz całego zespołu.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dorotowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: olsztyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Stawiguda
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2017
Data zakończenia pracy: 31.03.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagania -oczekiwania prcodawcy: Kucharz powinien mieć wykształcenie gastronomiczne (technik, zawodowe , policealne ) wykazywać się zmysłemsmaku i węchu oraz zmysłem estetyki i poczuciem elegancji. Pracownik ten powinien cechować się: podzielnością uwagi oraz samodzielnością i inicjatywą, która pozwoli na opracowanie nowych potraw. Poza tym powinien mieć dobrą kondycję fizyczną oraz pamięć .Pracownik ten musi być dokładny, cierpliwy oraz umieć współdziałać z innymi pracownikami.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
MANUFAKTURA 69 S.C. MAŁGORZATA ŻÓŁTOWSKA, WOJCIECH ŻÓŁTOWSKI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Powiatu Olsztyńskiego
Adres pracodawcy:
11-034 Dorotowo 38, powiat: olsztyński, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV; wykształcenie zawodowe: kucharz; 2 letnie doświadczenie zawodowe
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: olsztyński
Gmina pracodawcy: Stawiguda
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Dorotowo
Numer budynku pracodawcy: 38
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Powiatu Olsztyńskiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.02.2017
Oferta pracy ważna do: 13.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 28.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 28.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca w kuchni, samodzielne przygotowywanie posiłków.
Finance & Property Management - 2016-07-27 - Skorochów (opolskie)
PRACA W HURTOWNI BUDOWLANEJ , PRZEWÓZ MATERIAŁÓW BUDOWLANYCH
TADOS Sp.Jawna - 2017-03-03 - Stęszew (wielkopolskie)
Znajomość narodowej kuchni ukraińskiej i kuchni Tatarów Krymskich.
ENERGY TRADING Sp Z o.o - 2016-10-26 - Oława (dolnośląskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Szczekarków-Kolonia (lubelskie)
Gotowanie dla mnichów oraz gości Domu Gości oraz Restauracji
"BENEDICITE" Jednostka Gospodarcza Opactwa Benedyktynów w Tyńcu - 2018-04-23 - Kraków (małopolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Warszawa (mazowieckie)
według zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Nowy Kiełbów (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, sprzedaż
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Drezdenko (lubuskie)
Przygotowanie dań kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2018-08-06 - Warszawa (mazowieckie)
opieka nad mieszkańcami tj. karmienie, pielęgnacja. Pomoc w czynnościach: wysadzanie na wózki inwalidzkie
kontakt przez PUP - 2017-07-11 - Tarnowskie Góry (śląskie)
przygotowywanie posiłków
CATERING GROUP Centrum-Południe Spółka Cywilna MIROSŁAW DREWNIAK, WALDEMAR HOŁÓWKA & MARCIN STAŃCZYK - 2017-11-08 - Radomsko (łódzkie)
do uzgodnienia , praca oddelegowanie - Niemcy
"INSTALBUD" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-08 - Rzeszów (podkarpackie)
Sprządzanie potraw wg zasad dietetyki, prawidłowe, zgodne z normami wydawanie posiłków. Wstępna obróbka żywności.
Dom Pomocy Społecznej w Legnickim Polu - 2017-03-28 - Legnickie Pole (dolnośląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Raciechowice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu - 2017-12-01 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
praca w kuchni hotelowej (menu restauracyjne, imprezy, wesela)
HOTEL JUNIOR S.C. - 2017-09-28 - Kraków (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI TAJSKIEJ
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Rzeszów (podkarpackie)
praca w kuchni i wszystkie czynności z tym związane
kontakt przez PUP - 2017-05-11 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przyrzadzanie potraw kuchni polskiej i ukraińskiej
"Samotnia" K. Siemaszko, M.Siemaszko- Arcimowicz s.c - 2016-08-10 - Karpacz (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiejI zmiana 11:00-19:00II zmiana 15:00-23:00praca w Restauracji Nowa Tradycja
GK-LIS sp. z o.o. sp. k. - 2016-09-23 - Mielec (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie potraw kuchni polskiej, samodzielna praca na zmianie, I umowa na okres próbny, praca w godz. 10.00-22.00, dwa dni pracy, dwa dni wolne
EURO TRADE AND FINANCIAL SERVICES - Marcin Pilszak. - 2017-04-24 - Bogatynia (dolnośląskie)
Dozór ochrona.Obiekt (zaplecza budowy).Praca w systemie 24godz./24godz.Praca na trasie Janki,Sękocin Nowy (zaplecze budowy).OFERTA PRACY DLA OSÓB NIEPEŁNOSPRAWNYCH.Wynagrodzenie 2.100 zł brutto + 20% dodatek nocny
ARMA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-12 - Pruszków (mazowieckie)
Gotowanie i wydawanie potraw kuchni wietnamskiej, chińskiej (azjatyckiej). Umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca na dwie zmiany: 9:00-16:00; 14:00-22:00.Proponowany okres zatrudneienia: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
Bar HA-SANG Nguyen Dinh Ha - 2018-02-02 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, kontrola dostaw, utrzymanie stanowiska pracy w czystości
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Bogacica (opolskie)
przygotowywanie posiłków
USŁUGI GASTRONOMICZNE ZDZIENNICKA HANNA I JERZY S.C. - 2018-04-09 - Kwidzyn (pomorskie)
Wykształcenie, doświadczenie: brak wymagań; prawo jazdy kat. C+E, karta kierowcy, kurs na przewóz rzeczy; miejsce pracy: teren Polski; praca od poniedziałku do piątku
REMBIS KARINA LIS - 2017-09-14 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, sprzedaż, obsługa klienta.
Pizzeria "PICCOLO" Irena Wójcik-Śliwa - 2017-11-09 - Zbąszyń (wielkopolskie)