KUCHARZ Ostrowiec Świętokrzyski oferta pracy Restauracja POD PAROWOZEM Kamil Jagliński
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Data publikacji: 2017-03-22
Lokalizacja: Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Pracodawca: Restauracja POD PAROWOZEM Kamil Jagliński
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kolejowa 3, 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski, powiat: ostrowiecki, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ostrowiec Świętokrzyski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ostrowiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ostrowiec Świętokrzyski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.03.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: Restauracja POD PAROWOZEM Kamil Jagliński
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowcu Świętokrzyskim
Adres pracodawcy:
Kolejowa 3, 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski, powiat: ostrowiecki, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: ostrowiecki
Gmina pracodawcy: Ostrowiec Świętokrzyski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ostrowiec Świętokrzyski
Ulica pracodawcy: Kolejowa
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil działalności pracodawcy: Restauracja
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowcu Świętokrzyskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 22.03.2017
Data dodania oferty pracy: 21.03.2017
Oferta pracy ważna do: 30.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 21.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 21.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków zgodnie z wdrożoną technologią w zakładzie gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Gryfów Śląski (dolnośląskie)
szykowanie posiłków w kuchni hotelowej
kontakt przez OHP - 2017-03-01 - Austria (Austria)
PRACA Z DOKUMENTACJĄ TECHNICZNĄ MASZYN I URZĄDZEŃ, OBRÓBKA SKRAWANIEM, PRZYGOTOWYWANIE MATERIAŁÓW
IDEIN Marcin Szeptun - 2018-07-02 - Kamieniec Ząbkowicki (dolnośląskie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2016-09-01 - Cekcyn (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAWUSTALANIE KARTY DAŃDOPILNOWANIE PRZESTRZEGANIA PRZEPISÓW BHP W KUCHNIUSTALANIE ESTETYCZNYCH SPOSOBÓW PODAWANIA POTRAWZNAJOMOŚĆ ZASAD DOTYCZĄCYCH ŻYWIENIA I WCIELANIE ICH W PRZYGOTOWYWANE POTRAWYUDZIELANIE INFORMACJI GOŚCIOM NA TEMAT SKŁADNIKÓW UŻYWANYCH W POTRAWACH ORAZ ODPOWIADANIE NA EWENTUALNE ZARZUTY I SKARG
Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Usługowo - Handlowe "MOLEX" Konrad Toczyński - 2018-02-07 - Rzeszów (podkarpackie)
-
Przedsiębiorstwo Przemysłu Betonów "PREFABET - BIAŁE BŁOTA" S.A. - 2016-12-12 - Białe Błota (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie potraw w oparciu o recepturę kuchni ukraińskiej, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Murzasichle (małopolskie)
praca na stanowisku kucharza
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Władysławowo (pomorskie)
Przygotowywanie pizz, wypiekanie i wydawanie.
Zajazd Furmański Sp.z.o.o - 2016-07-15 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie posilków, dbanie o smak i jakośc,, utrzymanie nalezytej czystosci na stanowisku
Karczma Mazurska Stefan Chmielewski Ostróda - 2017-03-29 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Przyjmowanie artykułów spożywczych z magazynu podręcznego, zgodnie ze "Zleceniem wydania z magazynu".Sporządzanie potraw zgodnie z jadłospisem.Wydawanie portaw zgodnie z gramaturą dla chorych na poszczególne oddziały, oraz pakowanie na pojemniki do transportu posiłków.Utrzymanie z odpowiedni stanie sanitarno-higienicznym swojego stanowiska pracy zgodnie z zasadami systemu.Wykonywanie swojej pracy zgodnie z zasadami systemu HACCP - GMP.Noszenie odzieży ochronnej w czasie pracy.Obowiązek przeprowadzania badań okresowych celemuaktualnienia książeczki adrowia.Saia G
Uniwersytecki Szpital Kliniczny we Wrocławiu im. Jana Mikulicza-Radeckiego - 2018-07-23 - Wrocław (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; równoważny system czasu pracy
Przedsiębiorstwo MORZE - 2017-06-02 - Ustka (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE POTRAW, NAPOI I DESERÓW Z ZAKRESU KUCHNI BENGALSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2016-10-03 - Skierniewice (łódzkie)
praca na kuchni, przygotowanie posiłów
kontakt przez PUP - 2016-06-24 - Sianów (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Bierna (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni tureckiej
"LARA" Ates Mesut - 2018-09-11 - Łańcut (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - Warszawa (pomorskie)
1) Utrzymanie należytek czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych 2) Porcjowanie i wydawanie posiłków 3) Przestrzeganie przepisów BHP i terminów badań okresowych 4) Przygotowywanie posiłków przy użyciu art. spożywczych wydanych do kuchni 5) Wykonywanie innych czynności zleconych przez szefa kuchni
NOTÓWKA Sp. z o.o. - 2018-03-14 - Wiartel (warmińsko-mazurskie)
Wykonywanie określonych działań takich jak gotowych potraw lub produktów kuchni wietnamskiej
P.P.H.U. PIKUN-VO Vo Danh Nam - 2016-04-19 - Gdynia (pomorskie)
Gotowanie i przygotowanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Sochaczew (mazowieckie)
przygotowanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Kowala-Kolonia (mazowieckie)
Gotowanie, znajomość robienia pizzy, rozwożenie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Starogard Gdański (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 2 lata, godziny pracy: 10.00- 18.00
kontakt przez PUP - 2018-07-09 - Słupsk (pomorskie)
wg. stanowiska
"Dorada" Sp. z o.o. Ośrodek Wypoczynkowo-Żeglarski "ZATOKA KAL"w Kalu - 2017-03-09 - Kal (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków, potrwa, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni
F.H.U. "ANAGMIRA" AGNIESZKA ORZECH - 2016-04-19 - Prudnik (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Warszawa (mazowieckie)
Zarządzanie zespołem pracowników stolarni, prace związane z wykonywaniem płotów drewnianych i wysyłka na eksport.
kontakt przez PUP - 2016-01-08 - Tyniowice (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków bufetowych
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Sielpia Wielka (świętokrzyskie)
spotkanie z pracodawcą odbedzie się 04.12.2017 r. w sali nr 19 o godz. 10:00Praca na jedna zmianę 12/12
,,MTP GRYFICE" SP. Z O.O - 2017-11-21 - Rzęskowo (zachodniopomorskie)
- przygotowanie dań zawartych w karcie restauracji lub na indywidualne życzenie klienta- przygotowywanie dań na wszelkiego rodzaju imprezy okolicznościowe (z uwzględnieniem potrzeb i wymagań klienta)- utrzymanie porządku w pomieszczeniu kuchni oraz sprzętu i maszyn znajdujących się na jej wyposażeniu- utrzymanie porządku w miejscu pracy
CATERING Tomasz Haak Wronki - 2015-12-08 - Wronki (wielkopolskie)