KUCHARZ Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw
Data publikacji: 2018-07-11
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
kucharz( kuchnia ba艂ka艅ska); adres pracy i rekrutacji : Francuska 3(03-906 W-wa); restauracja : RUZA ROZA; praca pon-niedziela; wynagrodzenie : 2500 z艂/mc;
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.08.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Kuchnia ba艂ka艅ska
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_0:
bu艂garski, w mowie - A1 - pocz膮tkuj膮cy, w pi艣mie - A1 - pocz膮tkuj膮cy
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
oczekiwania : wykszta艂cenie : zasad. zawod./ 艣rednie zawod; znajomo艣膰 kuchni ba艂ka艅skiej; 2 lata do艣wiadczenia w zawodzie; mile widziana podstawowa znajomo艣膰 j. bulgarskiego w mowie i pi艣mie.zakres obowi膮zk贸w : przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami; przestrzeganie zasad higieny pracy, zasad dobrej praktyki gastronomicznej oraz HACCP; wsp贸艂dzia艂anie w kreowaniu menu oraz wszelkich ofert promocyjnych; czynny udzia艂 w przygotowywaniu imprez okoliczno艣ciowych i firmowych.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.06.2018
Oferta pracy wa偶na do: 17.07.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 11.07.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 11.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Warszawa (mazowieckie)
Wykszta艂cenie zawodowe; do艣wiadczenie, kuchnia ukrai艅ska; zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie ppsi艂k贸w, utrzymanie czysto艣ci na kuchni; jedna zmiana; miejsce pracy: Niewiesze; 1/2 etatu
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Niewiesze (艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W WD艁UG RECEPTURY TURECKIEJ I WED艁UG MENU
ARIN SP. Z O.O. - 2016-01-22 - Nowogard (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
Dariusz Bagi艅ski - 2016-05-25 - Olecko (warmi艅sko-mazurskie)
Zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, wymagana ksi膮偶eczka sanitarno- epidemiologiczna, min. roczne do艣wiadczenie na podobnym stanowisku, znajomo艣膰 kuchni tradycyjnej. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w, wyrob贸w garma偶eryjnych.
BAR CHOCHLIK DOROTA ZI臉BA - 2015-12-01 - Lublin (lubelskie)
Przyrz膮dzanie wszelkiego rodzaju potraw wed艂ug tradycyjnych receptur kuchni arabskiej. Przestrzeganie przepis贸w bhp obowi膮zuj膮cych w gastronomii, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy. Praca wg grafika - 2 zmiany w godzinach dzia艂ania lokalu: 8-24.
EKRAM Kamel Zenai - 2017-12-07 - Wyszk贸w (mazowieckie)
Gotowanie, pieczenie, czysto艣膰 w miejscu pracy, rzetelno艣膰, sumienno艣膰.
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
szycie konfekcji damskiej na owerloku i st臋bn贸wce
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Zgierz (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Zak艂ad Poprawczy w Studzie艅cu - 2018-04-03 - Studzieniec (mazowieckie)
Przygotowanie posi艂k贸w
Blueblue S艂awomir Baranowski - 2018-03-02 - Jerzmionki (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
SZKO艁A PODSTAWOWA W PRZEJAZDOWIE - 2018-02-22 - Przejazdowo (pomorskie)
obs艂uga kasy; roz艂adunek towaru
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
samodzielne prowadzenie kuchni w艂oskiej; praca w godz. 14-22 w pizzerii Opolu, ul. Sosnkowskiego oraz w Murowie k/ Opola
ENZO Trattoria-Pizzeria - 2017-12-04 - Opole (opolskie)
Zgodny z programem sta偶u.
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Mo艅ki (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci.Wymiar czasu pracy 8/12
POLSKA WYTW脫RNIA PAPIER脫W WARTOSCIOWYCH S.A. - 2018-02-08 - Wierzbowo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej i tajskiej
PAHO sp.zo.o. - 2016-10-10 - Opole (opolskie)
obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej, przygotowanie posi艂k贸w-kebab
EAT ALL ADAM KULI艃SKI - 2016-04-28 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, DBANIE O PORZ膭DEK NA MIEJSCU PRACY
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2016-06-20 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
Praca w barze szybkiej obs艂ugi. Przygotowanie pizzy, posi艂ki.
FIRMA HERO ROMAN KWIATKOWSKI - 2017-09-07 - Ka艂uszyn (mazowieckie)
Szkolenie BHP , HACCP i PPO呕. Obieranie ziemniak贸w i warzyw. Obs艂uga krajalnicy do warzyw, urz膮dze艅 gazowych i elektrycznych. Zmywanie naczy艅 kuchennych. Obs艂uga zmywarki do naczy艅 sto艂owych. Przygotowywanie potraw gotowanych i sur贸wek. Sprz膮tanie pomieszcze艅 baru i konserwacja sprz臋tu. Nauka metod przechowywania 偶ywno艣ci. Wydawanie potraw. Nauka wsp贸艂pracy z personelem.
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - D臋bno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i gotowanie da艅 kuchni chi艅skiej i wietnamskiej.
Firma Handlowo Us艂ugowa Urszula Nguyen Van - 2017-05-22 - 艢wiecie (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, przygotowywanie produkt贸w, sprz膮tanie, zmywanie
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Lesko (podkarpackie)
Obs艂uga magazynu, wydawanie i sprzeda偶 towar贸w.
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe KREZAM - 2018-07-18 - Zamo艣膰 (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie tureckich i indyjskich potraw, wydawanie posi艂k贸w, przygotowywanie miejsca pracy, obs艂uga klient贸w
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Przygotowywanie i produkcja potraw m膮cznych tj. pierogi, pielemieni, uszka, bliny, nale艣niki, go艂膮bki, zupy, mi臋so, potrawy regionalne. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony. Praca od poniedzia艂ku do pi膮tku: 8:00-16:00. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni w艂oskiej, kuchni wschodniej, da艅 zawartych w menu restauracji.
"Da Grasso" Korze艅 Damian - 2018-02-21 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie potraw w restauracji hotelowej
START TRAVEL SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-09-05 - Dos艂o艅ce (ma艂opolskie)
Produkcja i przygotowywanie potraw wg przygotowanych receptur, przestrzeganie obowi膮zuj膮cych standard贸w produkcyjnych, racjonalne gospodarowanie towarem, zachowanie dobrej organizacji pracy. Jedna zmiana, umowa na okres pr贸bny, praca ul. Kamie艅skiego 73a Wroc艂aw, wynagrodzenie podstawa + premia uznaniowa.Kontakt z pracodawc膮: osobi艣cie lub telefonicznie z p. Karolin膮 Kubiak Prosz臋 o przes艂anie CV na adres: b.nowak (at) niro.com.pl
Niro Sp. z o.o. - 2017-11-08 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)