KUCHARZ Świętoszów oferta pracy Pizzeria RAZ DWA TRZY Małgorzata Grebas
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.Warunki pracy podlegają negocjacjom z pracodawcą.
Data publikacji: 2017-03-29
Lokalizacja: Świętoszów (dolnośląskie)
Pracodawca: Pizzeria RAZ DWA TRZY Małgorzata Grebas
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Husarska 2, 59-726 Świętoszów, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków.Warunki pracy podlegają negocjacjom z pracodawcą.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świętoszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bolesławiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Osiecznica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 29.03.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Uczciwość, kominikatywność.
Nazwa pracodawcy: Pizzeria RAZ DWA TRZY Małgorzata Grebas
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Adres pracodawcy:
Husarska 2, 59-726 Świętoszów, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt z pracodawcą telefoniczny do godziny 20:00, tel: 791-844-384
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : do 20:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: bolesławiecki
Gmina pracodawcy: Osiecznica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świętoszów
Ulica pracodawcy: Husarska
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.03.2017
Oferta pracy ważna do: 28.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 29.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 29.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie gastronomiczne imprez okolicznościowych, przygotowywanie dań do restauracji
Zajazd Korona - 2018-04-06 - Żelków (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, ZAMAWIANIE TOWARÓW, OBSŁUGA SPRZĘTU KUCHENNEGO
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Złoty Stok (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-04-05 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, obróbka wstępna surowców, wydawanie dań
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Malbork (pomorskie)
gotowanie, pomoc w kuchni
FIRMA GASTRONOMICZNO-HANDLOWO-USŁUGOWA "BISTRO" Maria Kozłowska - 2017-09-07 - Starogard Gdański (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
Restauracja "FRYKAS" s.c. Janina Karcz, Janusz Szumiec - 2016-10-24 - Krzeszowice (małopolskie)
przygotowywanie potraw
LOFT79 Sp. z o.o. - 2016-04-12 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
robienie placków do pizzy, przygotowanie produktów do pizzy, rozwożenie pizzy
Pizzeria "PLACKARNIA" Adam Szymanowski - 2017-03-06 - Mszczonów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Prudnik (opolskie)
1. Zapoznanie się z zakładem pracy, jego schematem organizacyjnym, regulaminem2. Zapoznanie się z recepturami potraw i menu3. Planowanie pracy w celu odpowiedniego, sprawnego przebiegu poszczególnych czynności4. Wykonywanie czynności porządkowych w zmywalni naczyń stołowych i pomieszczeń produkcyjnych5. Wykonywanie obróbki wstępnej i termicznej warzyw, owoców i grzybów6. Przygotowywanie narzędzi i miejsca pracy7. Sporządzanie surówek, zakąsek8. Sporządzanie przetworów i potraw z mleka9. Sporządzanie dań z jaj, kasz, mąki10. Sporządzanie zup, dodatków do zup, sosów 11.Przygotowanie potraw z mięsa zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny i ryb12. Sporządzanie deserów na ciepło i zimno13. Sporządzanie napojów14. Zapoznanie się ze sposobami dekorowania i podawania posiłków 15. Sporządzanie potraw dietetycznych16. Sporządzanie potraw kuchni regionalnej i staropolskiej17. Korzystanie z dokumentacji zakładu gastronomicznego18. Obsługa maszyn i urządzeń
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Szymbark (pomorskie)
REF DOP Zakres: -przygotowanie posiłków dla młodzieży szkolnej- przygotowywanie potraw kuchni polskiej dla gości restauracji
MINI BAR Wiśniewski Marek - 2018-03-10 - Góra Kalwaria (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, w tym kuchni ukraińskiej.
Hotel "BARTAN" Bożenna Gast - 2016-04-18 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie i sporządzanie potraw z różnego rodzaju surowców spożywczych, sporządzanie sałatek, surówek oraz wyrobów garmażeryjnych, pieczenie ciast, porcjowanie oraz dekoracja sporządzonych potraw
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Płock (mazowieckie)
Dziekan Wydziału Nauk o Zdrowiu PSW za zgodą JM Rektora PSW ogłasza konkurs na stanowisko adiunkta na Wydziale Nauk o Zdrowiu, kierunku Pielęgniarstwo. Do konkursu mogą przystąpić osoby posiadające stopień naukowy doktora nauk medycznych, nauk o zdrowiu, posiadające dorobek naukowy. Dodatkowo od kandydata wymagana jest dokumentacja potwierdzająca doświadczenie w pracy naukowej oraz dydaktycznej.Kandydat zobowiązany jest do spełnieniu wymogów wynikających z art. 109 ust.1 oraz art. 129. l. ustawy z dnia 27 lipca 2005r. Prawo o Szkolnictwie Wyższym (Dz.U. 2017, poz. 2183).
Powiślańska Szkoła Wyższa w Kwidzynie - 2018-04-24 - Kwidzyn (pomorskie)
praca w kawiarni
Fly High Coffee Wojciech Janowicz - 2018-02-22 - Białystok (podlaskie)
montaż sieci wodnych i kanalizacyjnych
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Żnin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Gliczarów Dolny (małopolskie)
Opieka nad dziećmi do lat 3.
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie dań, posiłków, sałatek, deserów
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Sieradz (łódzkie)
metody utrwalania żywności, obsluga narzędzi i urządzeń,obróbka art. spoż., przygotowywanie i wydawanie potraw, utrzymywanie czystości i porządku na staanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Sulechów (lubuskie)
KROJENIE PIECZYWA
FIRMA "BROWLING" PIEKARSTWO-CIASTKARSTWO KEMPCZYŃSKI ROMAN - 2016-06-08 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
osuszania i odgrzybiania budynków, doradzanie i odtwarzanie hydroizolacji
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Włodowice (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Gorlice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków wg uzgodnionego menu
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Goczałkowice-Zdrój (śląskie)
Naprawa pojazdów samochodowych
Auto-Master Jarosław Heronimek Ostrów Mazowiecka - 2017-02-13 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
"MIKO-TUR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-23 - Funka (pomorskie)
Wyrób pizzy i dań.
Da Grasso s.c - 2016-07-19 - Łomża (podlaskie)
przygotowywanie podstawowego asortymentu potraw z surowców i półproduktów spożywczych,
APR Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2017-01-25 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni domowej
Apteka "Centralna" Sammo Sarbaset - 2017-06-05 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie prostych potraw, prace pomocnicze
"RONDA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-18 - Gniezno (wielkopolskie)