KUCHARZ Zbąszyń oferta pracy Pizzeria "PICCOLO" Irena Wójcik-Śliwa
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2018-09-04
Lokalizacja: Zbąszyń (wielkopolskie)
Pracodawca: Pizzeria "PICCOLO" Irena Wójcik-Śliwa
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Pl. Wolności 2, 64-360 Zbąszyń, powiat: nowotomyski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Praca w godzinach:13.00-22.00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zbąszyń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowotomyski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zbąszyń
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Nazwa pracodawcy: Pizzeria "PICCOLO" Irena Wójcik-Śliwa
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Tomyślu
Adres pracodawcy:
Kolejowa 2, 64-300 Nowy Tomyśl, powiat: nowotomyski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: nowotomyski
Gmina pracodawcy: Nowy Tomyśl
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nowy Tomyśl
Ulica pracodawcy: Kolejowa
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Nazwisko osoby zgłaszającej: Irena Wójcik- Śliwa
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Tomyślu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.09.2018
Oferta pracy ważna do: 04.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 04.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 04.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie potraw, utrzymanie czystości pomieszczeń w pracy oraz urządzeń niezbednych w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Borowo (pomorskie)
kucharzOferta pracy skierowana do osób bezrobotnych do 30 r.ż. z ustalonym II profilem pomocy, które dotychczas nie były w stosunku pracy z Wnioskodawcą, nie odbywały u niego stażu ani nie korzystały z innych form wsparcia finansowanych z Funduszu Pracy lub Europejskiego Funduszu Społecznego u tego Wnioskodawcy.
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, tworzenie nowych dań.PRACA Restauracja OLIMP GALERIA FELICITY
SMK S.C. SEBASTIAN BANASIK, KRYSTIAN BANASIK, JÓZEFA BANASIK,EDWARD BANASIK, MAJA STEFANIAK - 2018-07-19 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
BAR-TEK S.C. STEPANIUK JOANNA, STEPANIUK ALEKSANDRA - 2017-03-09 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
- wypiek pizzy
Pizzeria"MALIBU"Mariusz Bidas - 2016-05-06 - Sandomierz (świętokrzyskie)
przygotowanie potraw , dekorowanie dań, przygotowanie sosów do dań, przygotowanie z całego zakresu menu , dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Gniezno (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni polskiej. Praca od poniedziałku do niedzieli co drugi dzień w godzinach od 10.00-20.00
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Zabrzeg (śląskie)
przyrządzanie dań w restauracji
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2018-06-15 - Lubin (dolnośląskie)
Praca w kuchni-gotowanie
FIRMA PRODUKCYJNO-USŁUGOWO-HANDLOWA FILIPOWICZ PIOTR - 2018-03-24 - Krutyń (warmińsko-mazurskie)
Brak danych
Szpital Specjalistyczny w Kościerzynie Sp. z o.o. - 2016-09-26 - Kościerzyna (pomorskie)
Prace w zakresie montażu drzwi i okien, wykończeń wnętrz. Praca na terenie siedziby firmy + Warszawa (dojazd zapewnia pracodawca).
Okna i drzwi Robert Nejman - 2016-06-09 - Ostrów (mazowieckie)
Przygotowywanie półproduktów, przygotowywanie pizzy
kontakt przez PUP - 2018-07-24 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wynagrodzenie 2000 zł brutto do uzgodnienia, wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00
Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra - 2017-01-04 - Słupsk (pomorskie)
Praca w restauracji w Pałacu Sieniawa
ARCHE S.A. Pałac Sieniawa - 2016-02-03 - Sieniawa (podkarpackie)
wg stanowiska
Restauracja "POD ŚWIERKAMI" Bożena Kołtek - 2017-07-06 - Małdyty (warmińsko-mazurskie)
opracowywanie oraz przygotowywanie menu dla klientów OW Kormoran; praca w godz. 6-10, 16-20.
Turystyka i Wypoczynek Beata Ćwigoń - Kormoran Wellness Medical Spa - 2016-03-07 - Rowy (pomorskie)
obsługa kuchni, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Mozgowo (warmińsko-mazurskie)
Praca na kuchni ciepłej, przygotowanie i wydawanie potraw tradycyjnej kuchni ukraińskiej. Dbałość o stanowisko pracy, jego czystość i funkcjonalność względem wymagań haccap. Tworzenie menu, dbałość o foodcost, kontrola zamówień i dostaw. Sprzątanie stanowiska pracy i przestrzeni kuchennej oraz zmywanie. kontrola zagrożeń typu haccap
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Lublin (lubelskie)
prowadzenie pojazdu do 3,5 t, jazda w terenie, rozwożenie sprzętu geofizycznego
Geofizyka Toruń Spółka Akcyjna - 2017-09-13 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
sprzątanie pomieszczeń biurowych
KMORDER Sp. z o.o. - 2018-05-10 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
gotowanie, przygotowanie pizzy, makaronów, deserów
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Kutno (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni ormiańskiej, ukraińskiej.
VINTAGE 2000 - MONIKA ZIĘBA - 2016-12-01 - Gdańsk (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-02-28 - Łapy (podlaskie)
Staż w Domu Zakonnym Stowarzyszenia Apostolstwa Katolickiego . Program stażu do zapoznania w pokoju 37.
kontakt przez PUP - 2017-10-11 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
MARKET ABC SPÓŁKA JAWNA BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ - 2018-04-18 - Lubin (dolnośląskie)
Prace typowe dla kucharza
Gaststätte Oldie-Bar Dietmar Henschke - 2016-11-10 - Niemcy (Niemcy)
pracownik produkcyjny,wyroby kulinarne mączne
AMGO S.C. Prod.Wyrobów Garmażeryjnych - 2017-08-23 - Tenczynek (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni restauracji.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Aga Hotel Czardasz Andrzej Melkowski - 2017-09-13 - Płock (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - Warszawa (mazowieckie)