KUCHARZ Sudół oferta pracy Stowarzyszenie PRZESTRZEŃ INICJATYW SPOŁECZNO KULTURALNYCH
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: -
Data publikacji: 2018-08-22
Lokalizacja: Sudół (świętokrzyskie)
Pracodawca: Stowarzyszenie PRZESTRZEŃ INICJATYW SPOŁECZNO KULTURALNYCH
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:27-400 Sudół 123, powiat: ostrowiecki, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: -
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sudół
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ostrowiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bodzechów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy:
Stowarzyszenie PRZESTRZEŃ INICJATYW SPOŁECZNO KULTURALNYCH
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowcu Świętokrzyskim
Adres pracodawcy:
27-400 Sudół 123, powiat: ostrowiecki, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: ostrowiecki
Gmina pracodawcy: Bodzechów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sudół
Numer budynku pracodawcy: 123
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowcu Świętokrzyskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.08.2018
Oferta pracy ważna do: 31.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 22.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 22.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
DROBNE NAPRAWY W SAMOCHODACH CIĘŻAROWYCH, KONSERWACJA POJAZDÓW, KONTROLA CIŚNIENIA W OPONACH, POBIERANIE DANYCH Z KARTY KIEROWCY I TACHOGRAFU CYFROWEGO, KONTROLA I ARCHIWIZACJA DANYCH NA KOMPUTERZE
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Nowa Sól (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-04-11 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i sporządzanie dań, posiłków kuchni hotelowej, restauracji
P.W. UNIPRON / ZAJAZD TRZY DĘBY Henryk Wójtowicz - 2016-02-08 - Janów (lubelskie)
Zapoznanie się z przepisami i regulaminem.Przechowywanie żywności. Utrzymywanie czystości i porzadku w miejscu pracy.Planowanie posiłków.Obróbka artykułów spożywczych. Przygotowywanie potraw, deserów i napojów.
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Lubań (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, wynagrodzenie 18 zł/h
VASPOL SP. Z O.O. - 2017-04-19 - Wioska (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw
Paweł Smelkowski Usługi Kuchmistrzowskie, Restauracja POEMAT - 2016-11-14 - Śmigiel (wielkopolskie)
Pomoc w pracach w kuchni, przygotowywanie produktów do dań.
Park Sp. z o.o. - 2016-06-01 - Sitaniec (lubelskie)
głównym zakresem obowiązków jest wypiek pizzy; mile widziane doświadczenie w wypieku pizzy
F.H.U.MARCIN SKOWRONEK WYSOKA - 2016-01-27 - Góra Świętej Anny (opolskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych; umowa na czas określony do 5 lat; godziny pracy 6.00- 14.00, 14.00- 22.00
ROYAL-BALTIC M.W. BURZYŃSCY SPÓŁKA JAWNA - 2017-07-21 - Ustka (pomorskie)
do uzgodnienia
FIRMA PRODUKCYJNO- HANDLOWO-USŁUGOWA "KULINARNE PYSZNOŚCI" IRENA CWANEK - 2016-10-18 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowanie posiłków wg receptur, wydawanie posiłków, wstępna obróbka warzyw, przygotowanie jadłospisu, utrzymanie czystości stołówki oraz pomieszczeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Ropica Polska (małopolskie)
Sporządzanie potraw wg. obowiązujących receptur, dbanie o porządek na stanowisku pracy.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Fostakowski Stanisław - 2018-01-24 - Zamość (lubelskie)
przygotowanie potraw, dań barowych i obiadowych
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Bobowa (małopolskie)
Praca jako szef kuchni w restauracji, w której serwowana jest kuchnia polska. Praca w godz. 12-20.
Szlacheckie Gniazdo Restauracja-Pensjonat - 2018-02-06 - Kopalino (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków (kuchnia ukraińska)
kontakt przez PUP - 2016-11-08 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Wg wskazanego stanowiska pracyWynagrodzenie 2000zł brutto, godz pracy 9-17, 12-20
BARBARA ARAŻNIK SALON FRYZJERSKI SZALONE NOŻYCZKI - 2017-07-18 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2015-11-17 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków, prowadzenie dokumentacji.
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Włodawa (lubelskie)
wg stanowiska
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "TIR-PORT", ANDRZEJ CISZEWSKI - 2017-09-06 - Jasionowo (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy, umowa na okres próbny, kolejna na czas nieokreślony, miejsce wykonywania pracy Białasy 46B
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Białasy (mazowieckie)
Wstępna obróbka produktow i półproduktów, krojenie, szatkowanie, obróbka termiczna, organizacja stanowiska pracy, organizowanie zaopatrzenia
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Orzysz (warmińsko-mazurskie)
samodzielnie sprządzanie potraw, napojów, wyrobów garmażeryjnych, ciast , deserów, dbałośc o wysoką jakość i estetykę przygotowanych i wydawanych posiłków
Poczta polska Centrum Infrastruktury Oddział Regionalny Ośrodek MAURITIUS - 2016-06-29 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
klejenie opakowań z tektury ( kontakt z pracodawcą tel 71-3894200 )
TEKMAR ZAKŁAD PRODUKCJI OPAKOWAŃ Z TEKTURY - 2016-01-25 - Wołów (dolnośląskie)
wyksztalcenie zawodowe-kucharz, doświadczenie mile widziane, umiejetność gotowania, chęć do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Sp. z o.o. - 2017-08-14 - Perzyce (wielkopolskie)
pracownik pizzerii
kontakt przez OHP - 2017-07-07 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowanie dań kuchni niemieckiej, zakupy, składowanie żywności, prowadzenie kuchni zgodnie z przepisami .
Hotel "Stern" - 2016-03-24 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posiłków, składanie zamówień, obsługa imprez
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Koziegłowy (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WEDŁUG PRZEPISÓW LITEWSKICH, ORGANIZACJA STANOWISKA PRACY, PRZYJMOWANIE DOSTAW; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI LITEWSKIEJ, 5 LAT DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO, LITEWSKIEGO; ROZKŁAD CZASU PRACY: 40 TYGODNIOWO RÓWNIEŻ W WOLNE DNI; GODZINY PRACY: 11.00-23.00 W SYSTEMIE 2 ZMIANOWYM;
kontakt przez PUP - 2015-11-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
obsługa klientów polskich i chińskich, nawiązywanie i utrzymywanie kontaktów z kontrahentami m.in. z Chin, współpraca z kierownictwem sklepu, import towarów m.in. z Chin
kontakt przez PUP - 2016-11-23 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie, produkcja, sprzedaż żywności
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "ELINET" MIROSŁAW SIEMASZKO - 2017-09-04 - Polkowice (dolnośląskie)