KUCHARZ/POMOC KUCHENNA Sitaniec oferta pracy Park Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Pomoc w pracach w kuchni, przygotowywanie produktów do dań.
Data publikacji: 2016-06-01
Lokalizacja: Sitaniec (lubelskie)
Pracodawca: Park Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:22-400 Sitaniec 1, powiat: zamojski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Pomoc w pracach w kuchni, przygotowywanie produktów do dań.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sitaniec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zamojski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zamość
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.06.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Rok doświadczenia w pracy w gastronomii.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Park Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
22-400 Sitaniec 1, powiat: zamojski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, inny - Hotel Artis
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: zamojski
Gmina pracodawcy: Zamość
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sitaniec
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 01.06.2016
Oferta pracy ważna do: 30.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 01.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 01.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw według receptur kuchni polskiej
PRZEDSIĘBIORSTWO "HOTELE" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-31 - Kwidzyn (pomorskie)
- Przygotowywanie posiłków, obsługa kotłów trzonu kuchennego, obsługa urządzeń elektrycznych i sprzętu podręcznego, pomocniczego. Utrzymanie w czystości miejsca pracy, zmywanie.- Praca w HOTELU NOVOTEL po uprzednim kontakcie na ul. Roździeńskiego 91 (Katowice).- Wynagrodzenie: 12 zł/brutto godzina. Praca na umowę zlecenie na 1 do 6 miesięcy, z możliwością podpisanie kolejnej umowy.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 6:00-23:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu. Mile widziane aktualne badania lekarskie (mogą być z poprzedniej pracy). Wymagana przy podjęciu pracy zaświadczenie o niekaralności.
LUX MEDICAL CARE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-22 - Katowice (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłkówSystem i rozkład czasu pracy: dwie zmiany: 8:00- 16:00 , 14:00- 22:00.
F.H.U. ŻEGLEŃ Kazimiera Żegleń - 2016-11-21 - Skomielna Biała (małopolskie)
sporządzanie potraw, praca na obszarze kuchni, praca w godz. 8.00-12.00, od poniedziałkju
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ "JUTRZENKA" - 2017-01-26 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Przygotowywanie i podawanie posiłków, Praca 8 godzin dziennie wg. grafiku pomiedzy godzinami 8:00 a 20:00
Bar Pod Dębem Agnieszka Bieniek - 2017-04-28 - Czechowice-Dziedzice (śląskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniami z karty oraz na zamówienie (imprezy okolicznościowe, catering itp.)
"JAWA" J. JANOWSKI W. WALUSZEWSKI SPÓŁKA JAWNA - 2016-04-28 - Świdnica (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków kuchni polskiej domowej
Europejska Akademia Medycyny Ludowej Aleksander Haretski - 2017-03-29 - Świebodzice (dolnośląskie)
ZAKRES OBOBWIĄZKÓW: przygotowywanie i wydawanie śniadań zgodnie z przyjętymi standardami, sprzątanie kuchni, pomoc w obsłudze imprez; WYMAGANIA: preferowane wykształcenie jako kucharz, książeczka sanitarno - epidemiologiczna
ZAMEK LUBLINIEC SP. ZO.O. - 2016-06-06 - Lubliniec (śląskie)
jw
LINDSTROM Sp. z o.o. - 2017-03-03 - Warszawa (mazowieckie)
obsługa kasy fiskalnej, pomoc klientom na sali sprzedaży, weryfikacja terminów ważności, dbanie o ekspozycję i zatowarowanie
"STOKROTKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-10 - Wolbrom (małopolskie)
Kuchnia polska
GOSIEK Sp. z o.o. - 2016-06-08 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
GASTROMAX Przemysław Grochocki - 2016-01-05 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
obsługa kasy fiskalnej, obsuga klienta wydawanie gotowych dań, przygotowywanie dań, przyjmowanie towarów, rozliczanie na porcje na gotowe dania do wydania.
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Jarogniewice (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Warszawa (mazowieckie)
praca na samodzielnym stanowisku kucharza
FIRMA HANDLOWA ELJOT JANUSZ GROSZEWSKI - 2017-03-20 - Pikutkowo (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Nowa Wieś (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2018-03-29 - Bełchatów (łódzkie)
przygotowywanie potraw;
KRAJEWSKA TERESA FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA NOCLEGI - 2016-04-21 - Pieńsk (dolnośląskie)
Przygotowanie dań chińskich,produkcja, tofusushi,kuchnia azjatycka
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw od produktu surowego go gotowego, wydawanie potraw, dbanie o stanowisko rpacy
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Podgaje (wielkopolskie)
obróbka wstępna surowców, ocena surowców gastronomicznych, rozbiór mięsa, wykonywanie różnymi technikami i metodami ,wykończenie, porcjowanie, dekorowanie, estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, sporządzanie potraw kuchni regionalnej i innych narodów oraz potraw dla różnych diet
"MC DIAM" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-20 - Gola Dzierżoniowska (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Marbet PPHU, Maria Grzesiakowska - 2017-07-06 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
•przygotowywanie surówek i sałatek• Składanie zamówień na brakujące i potrzebne towary•dbałość o estetykę i smak potraw•przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami •właściwe wykorzystywanie sprzętu kuchennego• nadzór nad magazynami z żywnością•dbanie o prawidłowe wydawanie posiłków
NOWA TY ALICJA KIERWIŃSKA - 2017-11-22 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
ęrzedłużanie rzęs, przedłużanie paznokci, manicure, pedicure. Praca na umowę zlecenie, ok. 168 godzin pracy w miesiącu. Praca od poniedziałku do soboty, dyspozycyjnosć w godz: 9:00-19:00, Proponowany okres wykonywania pracy: 01.07.2018r. - 01.07.2019r. Oferta dostepna w sali H
kontakt przez PUP - 2018-06-12 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
IZABELLA SP. ZO.O. - 2015-12-15 - Puławy (lubelskie)
praca na kuchni
Przedsiębiorstwo Handlowe "BOMAX" Aleksandra Bęben - 2018-04-27 - Złota Woda (świętokrzyskie)
Umiejętność przygotowywania dań kuchni ukraińskiej, tworzenie receptur dań kuchni ukraińskiej, przekazywanie wiedzy innym pracownikom , komunikowanie się w języku ukraińskim
Billy's American Restaurants Sp.z o.o. - 2017-09-04 - Gdańsk (pomorskie)
Wymagania: doświadczenie zawodowe oraz dyspozycyjność w tygodniu i oraz w weekendy.
Adam Samorajczyk "Restauracja nad Odrą" - 2017-07-27 - Racibórz (śląskie)
wg stanowiska
MOMOT JOANNA - "U JOANNY" - 2017-10-16 - Gubin (lubuskie)