KUCHARZ, K/M Warszawa oferta pracy Schronisko dla Nieletnich w Warszawie
Stanowisko: KUCHARZ, K/M
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Data publikacji: 2018-06-05
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: Schronisko dla Nieletnich w Warszawie
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Lipowczana 3, 02-260 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 0.75
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: ok. 2600 z艂 brutto w przeliczeniu na etat. Praca na 3/4 lub 1/2 etatu, r贸wnie偶 w niedziele i 艣wi臋ta. Umowa o prac臋 na zast臋pstwo do lipca, potem na czas okre艣lony. Dodatki: wys艂uga lat.
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ, K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 11.06.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Zasady HACCP
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe - gastronomiczne. Znajomo艣膰 zasad HACCP, mile widziana ksi膮偶eczka sanepidu. Do艣wiadczenie zawodowe: 1 rok. Zakres obowi膮zk贸w: kucharz odpowiada lub wsp贸艂odpowiada zaca艂okszta艂t pracy kuchni. Odpowiada za ilo艣ciowe pobranie produkt贸w od intendentki zgodnie z kartotek膮. Dba o dobre jako艣ciowo produkty pobierane do przygotowywania posi艂k贸w. Odpowiada za jako艣膰 sporz膮dzanych posi艂k贸w i punktualno艣膰 ich wydawania. Odpowiada za stan sanitarno-higieniczny pomieszcze艅 kuchni, zaplecza, naczy艅 i wydawanych posi艂k贸w. Dba o prawid艂owy rozdzia艂 posi艂k贸w (jednakowe porcje 偶ywno艣ciowe) itp.Wynagrodzenie: ok. 2600 z艂 brutto w przeliczeniu na etat. Praca na 3/4 lub 1/2 etatu, r贸wnie偶 w niedziele i 艣wi臋ta (pon.-sob. w godz. 6.00-16.00, 10.00-20.00; niedziele i 艣wi臋ta w godz. 7.00-14.00, 11.00-19.00, zgodnie z grafikiem). Umowa o prac臋 na zast臋pstwo do lipca, potem na czas okre艣lony. Dodatki: wys艂uga lat.Zg艂oszenia: ul. Lipowiczana 3, Warszawa, tel. 22 8461685, e-mail: kadry (at) sdnokecie.pl
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Schronisko dla Nieletnich w Warszawie
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Lipowczana 3, 02-260 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Lipowczana
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.06.2018
Oferta pracy wa偶na do: 05.07.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 14.06.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 05.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni indyjskiej - samosy, kulfi, biryani itp. Przygotowywanie sos贸w, napoj贸w.
kontakt przez PUP - 2016-06-24 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 7.00- 15.00
FORUM Dawid Pustkowiak - 2018-01-12 - S艂upsk (pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta
ROSETTE Gastronomia i Catering Zdzis艂aw 呕miejewski - 2016-02-23 - G贸ra (dolno艣l膮skie)
Przygotowyanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cym menu
Stowarzyszenie Agencja Ekorozwoju - Zielone P艂uca Polski - 2016-05-13 - Goni膮dz (podlaskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Papiernia (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z zam贸wieniem: pieczenie pizzy, przygotowywanie da艅 obiadowych oraz da艅 typu fast - food.
Walczyk Sara BONANZA - 2016-09-27 - Wodzis艂aw 艢l膮ski (艣l膮skie)
Praca w charakterze kucharza. Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej. Mo偶liwo艣膰 przyuczenia
Restauracja PARKOWA Iwona Dr贸偶d偶 - 2017-02-28 - Brzeziny (艂贸dzkie)
Zami艂owanie do gotowania, wyczucie smaku, punktualno艣膰 i rzetelno艣膰 w wykonywaniu swoich obowi膮zk贸w, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, wymagana praktyka, sta偶 lub praca w gastronomii; praca w godz. 9-22; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawc膮 w godz. 11-17. Mo偶liwo艣膰 zapewnienia przez pracodawc臋 wy偶ywienia i dojazd贸w.
PUG UNI BAR ALBATROS S.C. - 2016-04-22 - Ustka (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-01-17 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - K艂odawa (wielkopolskie)
-przygotowywanie da艅 w restauracji
Restauracja Za艣cianek Us艂ugi gastronomiczne Grzegorz Ciura - 2016-10-19 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-10-06 - Radomsko (艂贸dzkie)
W/G PROGRAMU STA呕U
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Siemiatycze (podlaskie)
Przygotowanie posi艂k贸w dla go艣ci z rynku wschodniego oraz dla sportowc贸w z obszaru Ukrainy ustalonych przez dietetyk贸w ukrai艅skich
Przesi臋biorstwo Us艂ugowo-Marcetingowe Margo Mariusz 艢witalski - 2016-06-17 - Da艅cz贸w (dolno艣l膮skie)
Odpowiedzialno艣膰 za ca艂okszta艂t pracy kuchni oraz nadz贸r nad podleg艂ymi pracownikami, dba艂o艣膰 o dob贸r jako艣ciowy i ilo艣ciowy produkt贸w do przygotowywania posi艂k贸w dla m艂odzie偶y szkolnej i turyst贸w, odpowiedzialno艣膰 za jako艣膰 sporz膮dzanych posi艂k贸w i punktualno艣膰 ich wydawania, odpowiedzialno艣膰 za stan sanitarno-higieniczny pomieszcze艅 kuchni, zaplecza, naczy艅 i wydawanych posi艂k贸w, nadz贸r nad uk艂adaniem jad艂ospis贸w i przestrzeganie ich, rozliczanie ilo艣ciowe produkt贸w do produkcji posi艂k贸w, przechowywanie pr贸bek zgodnie z wymaganiami sanepidu, przestrzeganie zasad HACCP
Fundacja "Praca dla Niewidomych" Oddzia艂 Zak艂ad Aktywno艣ci w Krzy偶ewie - 2018-06-01 - Krzy偶ewo (podlaskie)
Obr贸bka surowc贸wGastronomiczny rozbi贸r mi臋saWykonywanie potraw z warzyw, owoc贸w, grzyb贸w, mleka, mi臋sa, jaj, itp.Wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie, wyrob贸w kulinarnychUtrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracyPorz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracyObs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych Przestrzeganie przepis贸w bhp i p.po偶. obowi膮zuj膮cych w zak艂adzie 偶ywienia
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Sm臋towo Chmiele艅skie (pomorskie)
Wykszta艂cenie, do艣wiadczenie: brak wymaga艅; ks. sanepidowska lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia; zakres obowi膮zk贸w: dbanie o ekspozycje towar贸w, wsparcie oraz nawi膮zywanie pozytywnej relacji z klientami, dbanie o porz膮dek na sali sprzeda偶y, obs艂uga klienta; dwie zmiany, miejsce pracy: Rudziniec;
"DINO POLSKA" SP脫艁KA AKCYJNA - 2017-08-16 - Rudziniec (艣l膮skie)
praca w kuchni przy sporz膮dzaniu posi艂k贸w, praca przy obs艂udze kasy, praca z klientem. Przeszkolenie ze strony pracodawcy.
FIRMA "KAZMA" KAZIMIERZ KOBLA艃SKI - 2017-09-25 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Praca w lokalu gastronomicznym, samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w (kuchnia polska). Praca pomi臋dzy 7-19.00 od pn do nd.
"FALA" SP脫艁KA CYWILNA KOCZUR MA艁GORZATA & KOCZUR KRZYSZTOF - 2016-06-01 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
Przygotowywanie wyrob贸w kulinarnych w oparciu o ustalone receptury, dba艂o艣膰 o wysok膮 jako艣膰 przygotowanych potraw, terminowe i szybkie wydawanie posi艂k贸w. Utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy, wykonywanie zada艅 przydzielonych przez prze艂o偶onego. Obs艂uga kulinarna imprez plenerowych i konferencji. Obs艂uga kulinarna imprez plenerowych i konferencji. Praca na trzy zmiany:6-14-22-6, proponowany okres zatrudnienia: umowa na okres pr贸bny, umowa na czas okre艣lony, docelowo na nieokre艣lony.
kontakt przez PUP - 2018-04-11 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Pas艂臋k (warmi艅sko-mazurskie)
Zapoznanie z przepisami BHP i PPO呕 obowiazujacymi w zak艂adzie pracy;zapoznanie z oferta wytw贸rcz膮 i us艂ugow膮 zak艂adu; zasady przyjmowania samochodu do zak艂adu; rozpoznawanie i wykwalifikowanie uszkodze艅, zasady kalkulacji koszt贸w; wykonywanie czynno艣ci obd艂ugiwanych,naprawczych lub wytw贸rczych w charakterze pomocnika pracowanika zak艂aduy samochodowego; obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 na stanowisku pracy; wykonywanie prostych czynno艣ci diagnostycznych w charakterze pomocnika disgnosty;porzadkowanie i utrzymywanie czystosci na stanowiska pracy, narz臋dzi i sprz臋tu. Zg艂aszanie prze艂ozonwmu zauwa偶onych awarii i uszkodze艅 w sprz臋cie,urzadzeniach i pomieszczeniach warsztatowych.
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - 艁uk贸w (lubelskie)
przygotowywanie produkt贸w do gotowania, sma偶enia i ich obr贸bka termiczna, przygotowywanie p贸艂produkt贸w oraz produkt贸w finalnych pizzy, knysze, twister贸w; utrzymywanie czysto艣ci miejsca pracy, sanitariat贸w, posesji
ZAK艁AD GASTRONOMICZNY PIRAMIDA ANNA JELEWSKA - 2016-03-18 - Dywity (warmi艅sko-mazurskie)
tradycyjna polska kuchnia
Firma Handlowo Us艂ugowa GRAB Andrzej Grabowski - 2015-12-16 - B艂onie (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w, potrwa, dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni
F.H.U. "ANAGMIRA" AGNIESZKA ORZECH - 2016-04-19 - Prudnik (opolskie)
Przygotowywanie da艅 i przystawek rybnych Czynno艣ci porz膮dkowe zwi膮zane z kuchni膮 i sklepemProwadzenie dokumentacji HACCPObs艂uga kasy fiskalnej
Biuro Handlowe Idea A.Kolorz, E.Kocur. sp.j - 2017-08-01 - Wodzis艂aw 艢l膮ski (艣l膮skie)
sortowanie i kontrola jako艣ci produkt贸w,wprowadzanie towaru na stany magazynowe,wysy艂ka
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - 艢wiebodzin (lubuskie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I DA艃, WSP脫艁TWORZENIE MENU, ZAPEWNIENIE WYSOKIEJ JAKO艢CI PRODUKT脫W, ESTETYCZNE I ZGODNE ZE STANDARDEM PREZENTOWANIE POTRAW I DA艃, DBANIE O PRAWID艁OWE MAGAZYNOWANIE 呕YWNO艢CI I SPRZ臉TU ORAZ PRZESTRZEGANIE ZASAD POST臉POWANIA Z 呕YWNO艢CI膭;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, 艢REDNIE, PRACA W ZESPOLE, KREATYWNO艢膯, DO艢WIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU;GODZINY PRACY: 12.00-20.00
FRESCA, PUB KREDENS MAREK TRUSIUK - 2016-04-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw z p贸艂produkt贸w, utrzymanie miejsca pracy w czysto艣ci
PROTEC PIOTR D臉BSKI - 2016-02-03 - Tychy (艣l膮skie)
-
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)