KUCHARZ Radom oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: do uzgodnienia
Data publikacji: 2019-04-15
Lokalizacja: Radom (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Radom, powiat: m. Radom, woj: mazowieckieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: do uzgodnienia
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Radom
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Radom
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 22.04.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Radomiu
Adres pracodawcy:
Ksi臋dza 艁ukasika 3, 26-612 Radom, powiat: m. Radom, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m. Radom
Gmina pracodawcy: Radom
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Radom
Ulica pracodawcy: Ksi臋dza 艁ukasika
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Radomiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.04.2019
Oferta pracy wa偶na do: 30.04.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 15.04.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 15.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?9a1a14a2e9f92add4fe3f168e892c413
Podobne oferty pracy
instrukta偶 wst臋pny, stanowiskowy, zapoznanie si臋 z regulaminem organizacyjnym, innymi przepisami wewn臋trznymi, regulaminem BHP i p. po偶., przygotowywanie posi艂k贸w dla pacjent贸w, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 sporz膮dzanych potraw, zgodnie z cyklem produkcji i przy u偶yciu wszystkich artyku艂贸w spo偶ywczych otrzymanych od kierownika, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w na oddzia艂y wed艂ug norm wagowych, dba艂o艣膰 o inwentarz kuchenny, zg艂aszanie kierownikowi bie偶膮cych usterek i awarii, wykonywanie polece艅 prze艂o偶onych, przestrzeganie zasad higieny osobistej higieny pracy, przestrzeganie tajemnicy zawodowej.
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe; min. 3 lata do艣wiadczenia w zawodzie; aktualna ksi膮偶eczka sanepidu; znajomo艣膰 procedur HACCP; znajomo艣膰 zasad obs艂ugi urz膮dze艅 i sprz臋tu kuchennego; znajomo艣膰 zasad wst臋pnej obr贸bki warzyw i owoc贸w; znajomo艣膰 zasad pobierania i przechowywania pr贸bek posi艂k贸w; umiej臋tno艣膰 utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszcze艅 kuchennych, sprz臋t贸w i urz膮dze艅 technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY - 2017-07-14 - Gliwice (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-28 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, produkcji, zmywanie naczy艅, kontrola stan贸w magazynowych, utrzymanie stanowiska pracy w czysto艣ci, obieranie warzyw, przyjecie towaru, dostaw. Praca na umowe zlecenie. 130 godzin pracy w miesi膮cu. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
w/g potrzeb
ODYSSEY CLUB HOTEL Piotr Syska - 2016-06-29 - Mas艂贸w Pierwszy (艣wi臋tokrzyskie)
jw.
Level Work sp. z o.o. - 2018-03-21 - Warszawa (mazowieckie)
Obs艂uga kasy fiskalnej, dbanie o estetyczny wygl膮d i ekspozycje towar贸w, praca w zespole, dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek na markecie, praca na stoisku mi臋snym, obs艂uga klient贸w zgodnie ze standardami firmy DINO
DINO POLSKA S.A. - 2016-03-07 - Doruch贸w (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Bia艂a Podlaska (lubelskie)
Przygotowywanie potraw od podstaw: krojenie, mielenie, sma偶enie, gotowanie w du偶ych ilo艣ciach (偶ywienie zbiorowe), sprz膮tanie i mycie swojego stanowiska pracy, wydawanie posi艂k贸w, obs艂uga Klienta. Praca jednozmianowa w godz. 7.30-15.30 od poniedzia艂ku do pi膮tku w Bielsku-Bia艂ej. ZATRUDNIENIE OD STYCZNIA 2018 R.
Katarzyna Mas艂owska - STO艁脫WKA - 2017-10-06 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
Obs艂uga kuchni, og贸lna gastronomia, znajomo艣膰 kuchni arabskiej - kebab
GRILL HOUSE FARAON Soliman Malak Eid Marid - 2017-11-17 - Zamo艣膰 (lubelskie)
przygotowanie posi艂k贸w
"CHATA KARCZOWISKA" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2016-05-13 - Karczowiska (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸wSystem i rozk艂ad czasu pracy: dwie zmiany: 8:00- 16:00 , 14:00- 22:00.
F.H.U. 呕EGLE艃 Kazimiera 呕egle艅 - 2016-11-21 - Skomielna Bia艂a (ma艂opolskie)
Podstawowe prace kuchenne
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Kalisz Pomorski (zachodniopomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Bezpo艣redni kontakt z producentami 偶ywno艣ci z Pakistanu, odtwarzanie oryginalnych da艅 kuchni indyjskiej i pakista艅skiej. Bezpo艣redni kontakt z klientami z Pakistanu.
kontakt przez PUP - 2016-08-02 - Ozork贸w (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o miejsce pracy.
MICHA艁 MAKSEL MAX - 2016-09-12 - Kartuzy (pomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Rabka-Zdr贸j (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Kozak Miros艂aw Kozak - 2018-09-19 - Che艂m (lubelskie)
Praca w Sma偶alni Ryb w Gwdzie Wielkiej
PPHU "KACPEREK" Mariusz Zalewski - 2019-02-18 - Gwda Wielka (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie da艅, wydawanie da艅, zarz膮dzanie zespo艂em w trakcie pracy, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy.
F.H PAPAYA ABDAL AL ZAHABI - 2019-04-03 - Warszawa (mazowieckie)
- organizacja pracy na kuchni- samodzielne przygotowywanie katering贸w i bankiet贸w- praca na karcie menu- przygotowywanie da艅 z karty menu- opracowywanie karty da艅- dba艂o艣膰 o porz膮dek i w艂a艣ciwy stan magazynowy.
Top Invest Sp. z o.o. Sp. komandytowa / Hotel Mazovia - 2018-11-07 - Nowy Dw贸r Mazowiecki (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSI艁K脫W, TWORZENIE MENU, TWORZENIE LISTY ZAKUP脫W, PROWADZENIE DOKUMENTACJI HACCP, UTRZYMANIE PORZ膭DKU W KUCHNI ORAZ STO艁脫WCE, WYMAGANIA WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE W Z-DZIE KUCHARZ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, EWENTUALNIE MINIMUM SANITARNE, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE W PRACY W KUCHNI - 呕YWIENIE ZBIOROWE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY W ZESPOLE, ZAANGA呕OWANIE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI POLSKIEJ. PRACODAWCA PROSI O PRZES艁ANIE CV NA MAILA: kanclerz (at) wsap.szczecin.pl
WY呕SZA SZKO艁A ADMINISTRACJI PUBLICZNEJ W SZCZECINIE - 2017-03-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
uk艂adanie kompozycji kwiatowych
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Wyszk贸w (mazowieckie)
Do uzgodnienia
M CHUDZIKIEWICZ E HESS SP脫艁KA CYWILNA - 2018-09-06 - Dyn贸w (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE WED艁UG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UK艁ADANIE MENU, SK艁ADANIE ZAM脫WIE艃 ZAGRANIC臉. DBANIE O PORZ膭DEK I HIGIEN臉 W MIEJSCU PRACY
kontakt przez PUP - 2018-10-16 - P艂ock (mazowieckie)
przygotowanie potraw zgodnie z receptur膮 i standardami, utrzymywanie optymalnego poziomu produkcji da艅 oraz kontrola zam贸wie艅, przestrzeganie procedur w gastronomii (GHP, GMP, HACCP), wsp贸艂praca w zakresie planowania i koordynowania dostaw 偶ywno艣ci do kuchni, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 艣wiadczonych us艂ug 偶ywienia indywidualnego oraz zbiorowego
Klinika Chirurgii Endoskopowej Sp. z o.o. - 2018-03-15 - 呕ory (艣l膮skie)
Dystrybucja gazet reklamowych do skrzynek pocztowych na przydzielonym terenie
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Wodzis艂aw 艢l膮ski (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, wsp贸艂praca z pracodawc膮 wietnamskoj臋zycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego, znajomo艣膰 kuchni wietnamskiej (przyprawy, owoce)
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Jab艂onowo (mazowieckie)
Przygotowanie stanowiska pracy. Obieranie, mycie i rozdrabianie jarzyn do zup. Poznanie receptur farszy do pierog贸w. Robienie ciasta pierogowego i nale艣nikowego. Wykonywanie pierog贸w. Mycie narz臋dzi i garnk贸w po sko艅czeniu produkcji. Nauka porcjowania zup i innych potraw. Planowanie zapotrzebowania towar贸w na nast臋pny dzie艅 roboczy. Mycie termos贸w z cateringu.
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w oraz sporz膮dzanie menu.Praca w godz. 10.00-18.00
KWADRANS -BISTRO CAFE ANDRZEJ GOLIS - 2016-01-07 - Kolbuszowa (podkarpackie)