KUCHARZ/KUCHARKA Przemyśl oferta pracy Bar RUBIN S.C. I.Czadowska, T.Czadowski
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2016-10-04
Lokalizacja: Przemyśl (podkarpackie)
Pracodawca: Bar RUBIN S.C. I.Czadowska, T.Czadowski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kazimierza Wielkiego 19, 37-700 Przemyśl, powiat: m. Przemyśl, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Przemyśl
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Przemyśl
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Przemyśl
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.10.2016
Data zakończenia pracy: 04.01.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Mile widziane doświadczenie na ww. stanowisku.
Nazwa pracodawcy: Bar RUBIN S.C. I.Czadowska, T.Czadowski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Przemyślu
Adres pracodawcy:
Kazimierza Wielkiego 19, 37-700 Przemyśl, powiat: m. Przemyśl, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Przemyśl
Gmina pracodawcy: Przemyśl
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Przemyśl
Ulica pracodawcy: Kazimierza Wielkiego
Numer budynku pracodawcy: 19
Profil działalności pracodawcy: usługi gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Przemyślu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.10.2016
Oferta pracy ważna do: 31.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 04.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 04.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Gałki (mazowieckie)
- Przygotowywanie posiłków zgodnie z wcześniej ustalonym menu, gotowanie, pieczenie, smażenie.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 10:00-18:00. Wykształcenie minimum zawodowe.
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie potraw dla gości hotelu
RIVERSIDE HOTEL S.C. WIOLETTA LEWANDOWSKA, WOJCIECH KACZMAREK - 2017-03-08 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
praca na kuchni w Restauracji w Hotelu FOCUS w Inowrocławiu
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE TER KOL KOWALSKI PAWEŁ - 2016-07-11 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
-Obsługa klienta w sklepie samoobsługowym,-Sprawdzanie ważności przydatności do spożycia towarów spożywczych,-Uzupełnianie towaru na półkach sali sprzedażowej,-Obsługa kasy fiskalnej po przyuczeniu.-Kontakt e-mail: zet (at) stg.pl-Kontakt tel. 58 682-95-07
ZBIGNIEW ŚPIEWAKOWSKI FIRMA HANDLOWA ZET - 2016-10-04 - Pszczółki (pomorskie)
-Przygotowywanie potraw kuchni japońskiej w szczególności sushi. - Wynagrodzenie: 2500 zł brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony - 1 rok. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. -Praca na dwie zmiany w godz.: 12:00-22:00 + soboty i niedziele. Wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie jako Kucharz Sushi Master min 3 miesiące. Wymagana umiejętność przygotowywania Sushi, znajomość i obróbka ryb oraz owoców morza, znajomość japońskiej kuchni ciepłej, sprawność manualna w celu elestetycznego wykonania i podania potrawy, umiejętność bardzo szybkiego wykonywania potraw, miła aparycja.
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Katowice (śląskie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych, praca jednozmianowa w godz. 8-16 od niedzieli do czwartku
ZPH" Eko-Vita" s.c Danuta Borkowska, Anna Borkowska - 2016-01-08 - Brwinów (mazowieckie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej, z mięs, ryb, drobiu, owoców morza, warzyw i innych.
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Wojciech Słotwiński - 2018-04-27 - Nałęczów (lubelskie)
przepakowywania i komplementacji palet
BEWA Sp. z o.o. - 2017-06-26 - Piaski (łódzkie)
Przygotowywawnie potraw wg oryginalnych receptur kuchni orientalnej z wykorzystaniem produktów typoweych dla tej kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków w stołówce żywieniowej
Łukasz Demendecki - „DEMENDECCY HOLDING” - 2016-08-31 - Zamość (lubelskie)
Przygotowanie potraw kuchni azjatyckiej - wietnamskiej w tym sałatek. Przestrzeganie norm bezpieczeństwa i higieny pracy oraz dbałość o dobrostan przestrzeni kuchennej.
kontakt przez OHP - 2017-03-03 - Niemcy (Niemcy)
Pomoc w opiece nad dziećmi w przedszkolu. Wymagania: wykształcenie średnie lub w trajkcie studiów, dobry kontakt z dziećmi, wesołe usposobienie.
Przedszkole Niepubliczne PUCHATEK Elżbieta Muszyńska - 2017-08-25 - Rumia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków wg obowiązujących norm i receptur, dbanie o czystość na stanowisku pracy. Praca w godz. 14:00-22:00.Kontakt tel. i e-mail: biuro (at) restauracja-dejavu.pl.Oferta w sali G.
PHU OMEGA Tomasz Skrętkowicz - 2016-08-25 - Siechnice (dolnośląskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Ożańsk (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań kuchni azjatyckiej. Praca w systemie jednozmianowym w godzinach 10:00 -18:00
Bar Hanoi - 2018-03-27 - Bolesławiec (dolnośląskie)
praca na kuchni
Restauracja SMAKOSZ Waldemar Gawryjołek - 2017-09-06 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie potraw typu fast-food, obsługa klienta, kasy fiskalnej, przygotowanie potraw, sałatek, obsługa urządzeń gastronomicznych, dbanie o stanowisko pracy
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Oświęcim (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, potraw i napojów, utrzymywanie czystości w pomieszczeniu kuchni
CATERMED SA - 2016-05-23 - Łódź (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem, wyształcenie średnie zawodowe kierunkowe(gastronomiczne), doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, umiejętności: regionalne potrawy ukraińskie,kuchnia myśliwska, dekoracja potraw. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, dbałość o stanowisko pracy, znajomość ziół, warzyw i innych produktów stosowanych w kuchni, obsługa zaawansowanego technologicznie sprzętu kuchennego, wykonywanie potraw kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Lublin (lubelskie)
Wg. harmonogramuRPO
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Drezdenko (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości restauracji wg określonych standardów, estetyczne i eleganckie prezentowanie dań, dbałość o najwyższy poziom świadczonych usług, nadzorowanie serwowanych dań.
Auto-Centrum M.Z. Kierat Sp. Jawna - 2017-03-23 - Tychy (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, dobór odpowiednich składników do potraw, obsługa narzędzi kuchennych, nadór nad personelem kuchennym.
Bygg Och Services Sp. z o.o. - 2017-05-25 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie i podawanie potraw i napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-04-30 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowanie, gotowanie potraw dań kuchni orientalnej.
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie produktów garmażeryjnych.
Zakład P.H.U. "SMAKOSZ" Wyroby Garmażeryjne Sylwia Bosak - 2016-10-07 - Jerzmanowice (małopolskie)
Oczyszczanie odlewów z masy formierskiej, szpachlowanie, malowanie
METALODLEW-ŻELIWO Sp. z o.o. - 2016-04-14 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-04-09 - Świnoujście (zachodniopomorskie)