KUCHARZ Rabka-Zdrój oferta pracy Instytut Gruźlicy i Chorób Płuc w Rabce Zdroju
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków, diet zgodnie z jadłospisem i zasadami żywienia i zaleceniami dietetyczki, wydawanie posiłków
Data publikacji: 2018-05-09
Lokalizacja: Rabka-Zdrój (małopolskie)
Pracodawca: Instytut Gruźlicy i Chorób Płuc w Rabce Zdroju
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Prof.Jana Rudnika 3 b, 34-700 Rabka-Zdrój, powiat: nowotarski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie posiłków, diet zgodnie z jadłospisem i zasadami żywienia i zaleceniami dietetyczki, wydawanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rabka-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowotarski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rabka-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.05.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: Kucharz
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagany staż pracy w zawodzie kucharz - min. 1 rok
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Instytut Gruźlicy i Chorób Płuc w Rabce Zdroju
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Targu
Adres pracodawcy:
Prof.Jana Rudnika 3 b, 34-700 Rabka-Zdrój, powiat: nowotarski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: nowotarski
Gmina pracodawcy: Rabka-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rabka-Zdrój
Ulica pracodawcy: Prof.Jana Rudnika
Numer budynku pracodawcy: 3 b
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Targu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.05.2018
Oferta pracy ważna do: 08.07.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 09.05.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 09.05.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Samodzielne przygotowywanie posiłków,- Praca wg grafiku - lokal czynny w godzinach 10:00-23:00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą.- Kontakt telefoniczny: 537-373-333.
WYPOCZYNEK I REKREACJA "JEZIORNA OSADA" GNOJEWO NAD JEZIOREM SPÓŁKA CYWILNA - 2017-07-12 - Gnojewo (pomorskie)
Produkcja i przygotowywanie potraw wg przygotowanych receptur, przestrzeganie obowiązujących standardów produkcyjnych, racjonalne gospodarowanie towarem, zachowanie dobrej organizacji pracy. Jedna zmiana, umowa na okres próbny, praca ul. Kamieńskiego 73a Wrocław, wynagrodzenie podstawa + premia uznaniowa.Kontakt z pracodawcą: osobiście lub telefonicznie z p. Karoliną Kubiak Proszę o przesłanie CV na adres: b.nowak (at) niro.com.pl
Niro Sp. z o.o. - 2017-11-08 - Wrocław (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Warszawa (mazowieckie)
sortowanie prania, obsługa maszyn pralniczych, prasowanie ręczne (żelazkiem), pakowanie
AQUAPRAL MACIEJ GŁUSZEK - 2016-08-11 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z recepturą. Proponowane wynagrodzenie 13 zł za godzinę pracy
EUROPA SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-08-11 - Lublin (lubelskie)
Oferta zgłoszona jest w ramach realizacji Programu obejmującego aktywizację osób bezrobotnych w przedziale wiekowym 30-50 lat.
Dubik Alicja FIRMA Alicja - 2016-12-16 - Słońsk (lubuskie)
Wykonywanie okablowania central wentylacyjnych, wykonywanie okablowania kotłów CO, rozruch kotłowni CO, wykonywanie połączeń regulatorów, wentylatorów itp., bieżące naprawy, remonty instalacji.
Badan Mirosław Systemy Grzewcze "BADAN" - 2017-11-30 - Roczyny (małopolskie)
kucharzpraca na 2 zmiany (10-18) (10-21) w niedzielę i święta
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków
WOJCIECH KORZENIOWSKI PUH KORZON WOJCIECH KORZENIOWSKI - 2017-08-31 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Wykształcenie minimum gimnazjalne, mile widziane gastronomiczne, roczny staż pracy, chęci do pracy. Przygotowywanie potraw, pomoc w kuchni, obsługa urzadzeń kuchennych. Kontakt osobisty z pracodawcą.
RESTAURACJA KIBIC IWONA PIETRZAK - 2017-06-22 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
Przgotowywanie posiłków (mięsa, pierogi)
GARMAŻERKA ,,FINEZJA" - 2016-11-18 - Puławy (lubelskie)
wykonywanie wszystkich czynności związanych z przygotowaniem i wydawaniem posiłków
Szpital Rehabilitacyjno - Kardiologiczny w Kowanówku - 2016-02-22 - Kowanówko (wielkopolskie)
1. Obróbka mięsa i warzyw.2. Przygotowywanie sosów.3. Przygotowywanie posiłków.4. Utrzymanie stanowiska pracy w czystosći.5. Zmywanie naczyń,6. Utrzymanie sali konsumpcyjnej w czystości.
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Łęczyca (łódzkie)
transport osoby zmarłej
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Żagań (lubuskie)
-
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-GASTRONOMICZNE "BETA" EXPORT-IMPORT BOGDAN KRZYMIŃSKI - 2016-11-03 - Chorzów (śląskie)
Przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Malbork (pomorskie)
przygotowywanie posiłków w stołówce ośrodka
Ośrodek Rehabilitacji Dzieci i Młodzieży TRATWA - 2016-07-11 - Steklinek (kujawsko-pomorskie)
praca w gastronomii
RABMER HANDEL MASZYNAMI BUDOWLANYMI JAN CZOPEK * - 2016-05-06 - Karpacz (dolnośląskie)
przygotowywanie dań w restauracji
WIKTOR KAJETANOWICZ - 2017-10-25 - Lubin (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-11 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń kuchennych, dbanie o czystośc w miejscu pracy.
Aleje Smaku s.c. Łukasz Cholewiński Andrzej Cholewiński - 2017-07-25 - Zamość (lubelskie)
wg. programu stazu
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Jugów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Obsługa klienta (kas fiskalnych), wydawanie gotowych potraw, napojów, pomoc w barze.
HUU PHU NGUYEN, P.P.H.U. PTHM PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE - 2016-04-21 - Gdynia (pomorskie)
Prace wykończeniowe (malowanie, szpachlowanie, płytki)
USŁUGI OGÓLNOBUDOWLANE JERZY CHAŁUPKA - 2017-10-30 - Brodziszewo (wielkopolskie)
obowiązki zlecone przez szefa kuchni,przygotowywanie posiłków dla gościhotelowych, przygotowywanie dań z karty menu, pace porządkowe
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWO-PRODUKCYJNE " FOTPOL" S.C. GRZEGORZ BOKUN, VIOLETTA BOKUN - 2017-01-13 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków oraz pizzy
"Lucy" Agnieszka Wierzbicka - 2016-05-02 - Rzgów (łódzkie)
jw
Miś Łasuch/ catering - 2016-08-08 - Warszawa (mazowieckie)
zgidnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-11-22 - Krosno (podkarpackie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2016-06-09 - Tczew (pomorskie)