KUCHARZ Tarnobrzeg oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowiązków: kucharzpraca na 2 zmiany (10-18) (10-21) w niedzielę i święta
Data publikacji: 2016-03-17
Lokalizacja: Tarnobrzeg (podkarpackie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Tarnobrzeg, powiat: m. Tarnobrzeg, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków:
kucharzpraca na 2 zmiany (10-18) (10-21) w niedzielę i święta
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tarnobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Tarnobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2016
Data zakończenia pracy: 30.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie ogólnokształcące
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Osoby w wieku 18-29 lat ( tj. do dnia poprzedzającego ukończenie 30 roku życia), które spełniają łącznie następujące warunki:- nie kształcą się w systemie stacjonarnym i nie szkolą,-nie uczestniczyły w okresie 4 tygodni przed przystąpieniem do projektu w szkoleniu finansowanym ze środków publicznych,- z ustalonym profilem pomocy II,- dodatkowo osoby w wieku 18-24 lata ( tj. do dnia poprzedzającego ukończenie 25 roku życia) na dzień przystąpienia do projektu pozostają w rejestrze osób bezrobotnych krócej niż 4 miesiące.Dla przedziału wiekowego 18 -24 lata czas pozostawania bez pracy nie krótszy niż 6 miesięcy,Dla przedziału wiekowego 25-29 lat czas pozostawania bez pracy nie krótszy niż 12 miesięcy.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnobrzegu
Adres pracodawcy:
1 Maja 3, 39-400 Tarnobrzeg, powiat: m. Tarnobrzeg, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: wniosek, skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Tarnobrzeg
Gmina pracodawcy: Tarnobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tarnobrzeg
Ulica pracodawcy: 1 Maja
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (staż z UP)
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 17.03.2016
Data dodania oferty pracy: 17.03.2016
Oferta pracy ważna do: 31.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 04.02.2016
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami. Dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowanych potraw. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produktów. Dbanie o porządek i higienę na stanowiskach pracy. Kontrolowanie jakości używanych produktów, ich świeżości oraz dat przydatności do spożycia.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2017-01-12 - Serock (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków z kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2015-12-09 - Lubin (dolnośląskie)
przeszkolenie z BHP i PPOZ, obróbka artykułów spożywczych(mycie, odbieranie, szatkowanie, dzielenie na części, rozdrabnianie) poznanie, obsługa i konserwacja urządzeń, poznanie z zakresu dietetyki, wiedzy i żywienia, zapoznanie z recepturami, zapoznanie się z kasą fiskalną oraz jej obsługa, utrzymanie czystości naczyń, pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego, poznanie zasad higieny w odniesieniu do produktów spożywczych
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Domaszewnica (lubelskie)
kompletowanie części samochodowych zgodnie z wz ze skanera
kontakt przez OHP - 2016-04-15 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Przygotowyanie dań zgodnie z obowiązującym menu
Stowarzyszenie Agencja Ekorozwoju - Zielone Płuca Polski - 2016-05-13 - Goniądz (podlaskie)
pomoc w przygotowywaniu i wydawaniu dań,
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Poniatowa (lubelskie)
jw.
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 6021 - 2017-11-14 - Warszawa (mazowieckie)
Rozbiór dziczyzny, dbanie o porządek i higienę w miejscu pracy.
Elite Expeditions sp. z o.o. - 2018-08-14 - Zwierzyniec (lubelskie)
szycie elementow tapicerki
kontakt przez PUP - 2017-12-08 - Pasłęk (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami, koordynowanie pracy zespołu pracowników kuchni, kontrolę zużycia produktu, przestrzeganie procedur, dbanie o wysoką jakość świadczonych usług. - Wynagrodzenie: 2120 zł brutto + wysługa lat. Praca na umowę o pracę na czas określony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca: 7:30-15:30. Wymagane doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku. Mile widziana znajomość zasad systemu HACCP. Wymagana umiejętność przekazywania wiedzy. Osoba dyskretna. Umiejętności organizacji pracy własnej i zespołu.
ZESPÓŁ SZKÓŁ OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH NR 7 - 2017-08-14 - Katowice (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ ZGODNIE ZE STANDARDAMI, DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘ W KUCHNI, MOŻLIWOŚĆ WDRAŻANIA I REALIZACJI WŁASNYCH POMYSŁÓW. Wstępne zatrudnienie w ramach umowy zlecenia z wynagrodzeniem 13,70/h/brutto - docelowo umowa o pracę (na okres próbny, czas określony) z wynagrodzeniem 3500 zł / mc - opłacane stawką godzinową.
Wiktor Nowakowski - 2018-04-18 - Łódź (łódzkie)
doświadczenie zawodowe.
Pizzeria "Krystyna" - 2016-05-27 - Kielce (świętokrzyskie)
przygoptowywanie posiłków w kuchni zakładu pracy
ASPEN RES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-02 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
realizacja indywidualnych i zespołowych celów biznesowych, zarządzanie przypisanym portfelem Klientów detalicznych, obsługiwanie operacji i transakcje gotówkowe w placówce bankowej, nawiązywanie kontaktów z nowymi Klientami i dbanie o utrzymanie relacji, trafne identyfikowanie potrzeb i oczekiwań Klientów, sprzedawanie produktów bankowości detalicznej, dbanie o wysokie standardy obsługi Klienta
Credit Agricole Bank Polska SA - 2017-07-07 - Tychy (śląskie)
- przygotowanie potraw -nadzór nad jakością zamówionej żywności -utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń i sprzętów gastronomicznych, narzędzi oraz naczyń
kontakt przez OHP - 2016-05-05 - Rowy (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW W/G MENU KUCHNI INDYJSKIEJ, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKÓ; HINDUSKI, ANGIELSKIEGO, NIEMIECKIEGO PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY;
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI ORIENTALNEJ WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY;
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
MAŁGORZATA ŚWITAS - 2016-07-19 - Młodocin Większy (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków obiadowych i deserów
Hotel-restauracja OSTOJA - 2017-01-23 - Lipówki (mazowieckie)
praca w kuchni przy przygotowywaniu posiłków
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe "SANITAR" Jan Kordacz - 2018-01-04 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie potraw
JOB Performance Sp. z o.o. - 2016-12-06 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie posiłków (śniadań, obiadów), obsługa imprez okolicznościowych w zakresie ustalonej kart dań
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Tarnowo Podgórne (wielkopolskie)
przygotowywanie homos, kebab, falafel. Przygotowywanie surówek.
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Białobrzegi (mazowieckie)
Przygotowywanie dań.
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Kraków (małopolskie)
Wykształcenie: wyższe; znajomość języka angielskiego na poziomie B2+; zakres obowiązków: zarządzanie kalendarzem, pocztą i facebookiem prezesa, organizowanie i koordynowanie spotkań, dbanie o prawidłowy obieg informacji, przygotowywanie różnego rodzaju dokumentacji; jedna zmiana: miejsce pracy: Katowice;
PRO SOLUTION SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-23 - Katowice (śląskie)
Sporządzanie potrwa i napojów, obsługa sprzętu do obróbki termicznej, produkcja wyrobów garmażeryjnych, porcjowanie i dekoracja potrwa.
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Płock (mazowieckie)
wg. programu stazu
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Jugów (dolnośląskie)
wg. stanowiska
Prywatne Przedszkole KREDKA - 2016-10-13 - Legnica (dolnośląskie)
jw.
Dom Pomocy Społecznej im. "Matysiaków" - 2017-07-06 - Warszawa (mazowieckie)