KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMII Opole oferta pracy PHU Sedno
Stanowisko: KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 5聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w w sto艂贸wce szkolnej. Praca w godzinach 7-15
Data publikacji: 2019-09-24
Lokalizacja: Opole (opolskie)
Pracodawca: PHU Sedno
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Chabr贸w 54, 45-222 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w w sto艂贸wce szkolnej. Praca w godzinach 7-15
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 5聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMII
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Opole
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Opole
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Opole
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 5聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 24.09.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
Ksi膮偶eczka zdrowia dla cel贸w sanitarno-epidemiologicznych (ksi膮偶eczka sanepidowska)
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie: 艣rednie zawodowe - gastronomiczne. Do艣wiadczenie na podobnym stanowisku pracy.
Nazwa pracodawcy: PHU Sedno
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Opolu
Adres pracodawcy:
Chabr贸w 54, 45-222 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, podanie o prac臋, referencje
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail, Termin: osobi艣cie po uprzednim kontakcie telefonicznym, przez e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: m. Opole
Gmina pracodawcy: Opole
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Opole
Ulica pracodawcy: Chabr贸w
Numer budynku pracodawcy: 54
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Opolu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.09.2019
Oferta pracy wa偶na do: 31.10.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 24.09.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 24.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?51da648eae4ad0217e84104babf6ff74
Podobne oferty pracy
zgodnie z zakresem czynno艣ci
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Kluczbork (opolskie)
Produkcja krokiet贸w, pierog贸w i uszek. Umowa na okres pr贸bny 3 m-ce z mo偶liwo艣cia przed艂u偶enia, jedna zmiana od 8 do 16. Kontakt osobisty, telefoniczny : 667310517.
Piero偶ek Anna Blarowska - 2019-10-11 - Andrych贸w (ma艂opolskie)
przew贸z maszyn; 艣rodk贸w czysto艣ci
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
jw
Szpital Kliniczny im. Ks.Anny Mazowieckiej - 2017-04-07 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg ustalonych procedurDbanie o porz膮dek w miejscu pracyPrzygotowywanie p贸艂produkt贸w do obr贸bkiPrzyjmowanie dostaw 偶ywno艣ci
kontakt przez OHP - 2016-06-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji hotelowej. Praca w formie a'la carte oraz grupy zorganizowane i przyj臋cia okoliczno艣ciowe.
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. - 2017-06-30 - Zegrze (mazowieckie)
obs艂uga wydawania potraw wraz z ich przgotowywaniem, obs艂uga catering贸w; godz. pracy6-14, 11-19; kontakt osobisty z pracodawca w godz. 8-10
BOMAR Marcin Boniek - Pierogarnia - 2017-04-11 - S艂upsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw i posi艂k贸w tradycyjnej kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Mrok贸w (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w ciep艂ych, deser贸w i koktajli.
kontakt przez PUP - 2018-09-25 - Zamo艣膰 (lubelskie)
Zainteresowane osoby z profilem II powinny zg艂osi膰 si臋 do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracodawcy. Oferta pracy w ramach refundacji koszt贸w wyposa偶enia lub doposa偶enia stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Rybnik (艣l膮skie)
- Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i p.po偶., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprzetem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku,- nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzenie, zamra偶anie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia poszczeg贸lnych produkt贸w, zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem,- obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣cicwe, p艂ukanie, dezynfekcj臋, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego, - obr贸bka st臋pna surowc贸w: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie, duszenie itp.- sporz膮dzanie potraw w oparciu o ceceptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawierajacych: ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstajace w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w,- sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np. zupy, dania g艂贸wne, desry, sur贸wki (wymieni膰 stosownie do znajduj膮cych si臋, porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja potraw),- udzielanie informacji na temat dost臋pnych rodzaj贸w potraw i napoj贸w, podawanie posi艂k贸w i napoj贸w zimnych i goracych.
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Miszewko (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸wzamawianie produkt贸w
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Wis艂a (艣l膮skie)
przygotowanie potraw wg menu
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Klimk贸wka (ma艂opolskie)
.
kontakt przez PUP - 2018-02-05 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Sulech贸w (lubuskie)
- organizacja pracy na kuchni- dba艂o艣膰 o wysok膮 jako艣膰 serwowanych posi艂k贸w;- dba艂o艣膰 o czysto艣膰 kuchni i zaplecza;- przygotowywanie potraw.
Przedszkole Mali Odkrywcy - 2016-12-30 - Wronki (wielkopolskie)
praca w kuchni przy produkcji potraw, produkcja wg receptur
SPO艁EM Gastronomiczna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w - 2016-08-01 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla os贸b indywidualnych i grup, praca na kuchni.
Us艂ugi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra - 2016-08-10 - Zamo艣膰 (lubelskie)
lakierowanie element贸w, samochod贸w ci臋偶arowych, bus贸w
AUTO-HANDEL EWA MAZUR - 2017-05-18 - Samp艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z kart膮 da艅.
Dariusz Handiuk - 2015-12-01 - Wiel膮cza (lubelskie)
x
"HORT - CAFE" Teresa i Stanis艂aw Komar Sp贸艂ka Jawna - 2019-06-24 - Bia艂ystok (podlaskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Garwolin (mazowieckie)
telefoniczna i mailowa obs艂uga klienta, przyjmowanie zam贸wie艅, przygotowywanie ofert sprzeda偶owych, dbanie o obieg dokument贸w, kontrolowanie p艂atno艣ci klient贸w i nadzorowanie termin贸w p艂atno艣ci;firma z bran偶y handlowo - us艂ugowej, zajmuje si臋 sprzeda偶膮, monta偶em i serwisem chip贸w, g艂贸wnie z sektora us艂ugowego;
Autotracking PL Sp. z o.o. - 2016-02-02 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
Drukarz przygotowuje farby i powierzchni臋 do druku, wykonuje nadruk, obs艂uguje tunel susz膮cy.
kontakt przez PUP - 2019-07-24 - Zielona G贸ra (lubuskie)
przygotowywanie da艅
Centrum Rekreacji i Sportu "SZKUTNIK" LEOKADIA SZKUTNIK - 2019-07-12 - Obora (dolno艣l膮skie)
Wykszta艂cenie kierunkowe - mile widziane; do艣wiadczenie zawodowe; ks. sanepidu; kuchnia 艣l膮ska; ch臋ci do pracy; miejsce pracy: So艣nicowice; 3/4 etatu
FIRMA US艁UGOWO HANDLOWA "RAJA" LANGER BERNARD - 2017-06-27 - So艣nicowice (艣l膮skie)
Przygotowanie potraw wed艂ug receptury restauracji. Kreowanie oferty posi艂k贸w. Udoskonalanie menu. Nadzorowanie wydawania/podawania gotowych potraw. Dbanie o asortyment.
KOMPLEKS HOTELOWO GASTRONOMICZNY LABIRYNT SP. Z O.O. - 2019-06-19 - 艁om偶a (podlaskie)
Sta偶 dla os. powy偶ej 30 roku 偶ycia.
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
Obs艂uga i programowanie frezarek cent贸w obr贸bczych, obr贸bka wyrobu zgodnie z dokumentacja technologiczna, wykonywanie r贸znych cz臋ci maszyn na obrabiarkach sterowanych numerycznie.Praca w systemie trzyzmianowym: I 6:00-14:00, II 14:00-22:00, III 22:00-6:00
Moj S.A Oddzia艂 Ku藕nia "Osowiec" - 2017-09-19 - Osowiec (opolskie)
Wsp贸lpracowanie z intendentem w zakresie dostaw towar贸w, przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci i m艂odzie偶y szkolnej. Przygotowywanie posi艂k贸w na imprezy okoliczno艣ciowe.
ZAK艁AD OBS艁UGI GMINY SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 W CIESZANOWIE - 2017-09-14 - Nowe Sio艂o (podkarpackie)