KUCHARZ Olsztynek oferta pracy Spółdzielnia Socjalna "TRADYCJA SMAKÓW"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: współpraca z zespołem pracowników na kuchni, organizowanie imprez, ustalanie menu, przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2016-04-13
Lokalizacja: Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Spółdzielnia Socjalna "TRADYCJA SMAKÓW"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Sienkiewicza 26, 11-015 Olsztynek, powiat: olsztyński, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
współpraca z zespołem pracowników na kuchni, organizowanie imprez, ustalanie menu, przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Olsztynek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: olsztyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Olsztynek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.05.2016
Data zakończenia pracy: 01.05.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: Spółdzielnia Socjalna "TRADYCJA SMAKÓW"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Powiatu Olsztyńskiego
Adres pracodawcy:
Sienkiewicza 26, 11-015 Olsztynek, powiat: olsztyński, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV; wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne; min. 2 letnie doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharz/kucharka;
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: olsztyński
Gmina pracodawcy: Olsztynek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Olsztynek
Ulica pracodawcy: Sienkiewicza
Numer budynku pracodawcy: 26
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Powiatu Olsztyńskiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.04.2016
Oferta pracy ważna do: 30.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 13.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 13.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków,pomoc w kuchni.
Hotel Kuźnia Napoleońska - 2017-10-24 - Paprotnia (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
kuchnia polska
"HORT - CAFE" S.J. Teresa i Stanisław Komar - 2016-02-19 - Białystok (podlaskie)
Towarowanie stoiska pozwalające zapewnić jak najlepszą dostępność i poprawną ekspozycję produktów. Obsługa klienta na najwyższym poziomie poprzez udzielanie informacji odnośnie oferty handlowej, naliczanie i przyjmowanie należności za zakupiony przez klientów towar. W przypadku braku znajomości obsługi Kasy fiskalnej oferujemy pakiet szkoleń w tym zakresie. Pełny etat, 0,625 etatu lub 0,5 etatu.Zgłoszenia prosimy wysyłać na adres 31001hr (at) pl.tesco-europe.comz dopiskiem Doradca Klienta lub pozostawić w Punkcie Obsługi Klienta na terenie hipermarketu. Zachęcamy również do kontaktu telefonicznego: 71 78 07528
TESCO POLSKA Sp. z o.o. - 2016-07-22 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej. Zamawianie produktów w hurtowniach branżowych
KOLARZYK AS ADAM SUROWIECKI - 2018-06-08 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie z należytą starannością potraw kurdyjskich i tureckich według przepisu. Umowa o pracę na czasc nieokreślony. jednozmianowa: 8:00-116:00. Oferta dostępna w sali g
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, wydawanie dań, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie posiłków, praca od poniedziałku do niedzieli
PPHU "POSTĘP" Sp. z o.o. - 2017-09-13 - Sosnowiec (śląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Zawiercie (śląskie)
przygotowywanie posiłków
POLCAMP Arkadiusz Polak - 2016-06-07 - Nadwiślanka (lubelskie)
- Organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej.- Organizowanie i planowanie procesów technologicznych zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi i zasadami bhp.Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych.- Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej.- Dobieranie i posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami do produkcji potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.- Samodzielne sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw, napojów i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej.- Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrobów kulinarnych.- Planowanie posiłków i układanie menu.- Kierowanie pracą pracowników w dziale produkcyjnym.- Współpraca z klientami i dostawcami.- Współpraca z kierownictwem zakładu.- Odbieranie jakościowe i ilościowe surowców, półproduktów i gotowych wyrobów.- Kontrolowanie zgodności czynności produkcyjnych z wymaganiami systemu GMP i GHP.- Monitorowanie procesu produkcyjnego pod kątem występowania czynników zagrażających życiu i zdrowiu człowieka zgodnie z procedurami systemu HACCP.
Hotel Hamilton Dobosz Spółka Komandytowa - 2018-05-09 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37. e-mail: sekretariat (at) zamek-gniew.pl
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-02 - Gniew (pomorskie)
wz
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie różnego rodzaju potraw.
HOTEL i RESTAURACJA " STARY MŁYN" Mieczysław i Piotr Kroczek w Sędziszowie Młp. - 2018-03-22 - Sędziszów Małopolski (podkarpackie)
przygotowanie posiłków,przestrzeganie zasad hgieny i BHP
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Maków Mazowiecki (mazowieckie)
Sprzątanie pokoi hotelowych
EVER GRUPA Sp. z o.o. - 2015-12-02 - Jachranka (mazowieckie)
Naprawa sprzętu budowlanego ( betoniarki , dzwigu )
Przedsiębiorstwo Budowlane "PEBEROL" sp. z o.o. - 2018-06-15 - Chodzież (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków dla gości, obsługa przyjęć, cateringów, przestrzeganie procedur BHP, współpraca z zespołem pracowników, gotowość do pracy w systemie zmianowym również w soboty i niedziele
kontakt przez PUP - 2017-10-25 - Błonie (mazowieckie)
Możliwość przyuczenia na stanowisku kucharza
DAM-KO Damian Koblański - 2018-03-21 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
gotowanie, pomoc w kuchni
FIRMA GASTRONOMICZNO-HANDLOWO-USŁUGOWA "BISTRO" Maria Kozłowska - 2017-09-07 - Starogard Gdański (pomorskie)
Praca w stolarni. Wykształcenie min. zawodowe, wymagane doświadczenie,
Mariner Yachts Spółka z .o. - 2016-08-24 - Chełm Śląski (śląskie)
Obsługa pieca konwekcyjnego i przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Powidz (wielkopolskie)
przyrządzanie potraw, dbanie o najwyższą jakość o smakprzygotowanych posiłków, kontrola jakości asortymentu, estetyka podawanych potraw
OSADA ŚNIEŻKA OPERATOR SPÓŁKA Z O. O. - 2016-11-10 - Łomnica (dolnośląskie)
ZGODNIE Z PROGRAMEM
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Nowy Kiełbów (mazowieckie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Warszawa (mazowieckie)
wykonywanie czynności kucharza i kelnera, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
Produkcja pizzy.
I. POGORZELSKI MAREK ZAKŁAD BUDO - MAK II. TORINO - 2017-03-16 - Konin (wielkopolskie)
Wykształcenie zawodowe/ średnie, doświadczenie: brak wymagań; zakres obowiązków: gotowanie, obsługa klienta; miejsce pracy: Rachowice;
FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA "HERMES" Jadwiga Świgost - 2016-07-27 - Rachowice (śląskie)
ustalanie karty dań i menu, przygotowywanie potraw, porcjowanie i wydawanie posiłków , dopilnowywanie porządku, dbanie o czystość z uwzględnieniem zasad higieny pracujących w kuchni
DARIUSZ WOJNAROWSKI "DAG" REGIONALNE SMAKI - 2017-11-03 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
"WALESTA" SP. Z O. O. - 2018-05-09 - Świebodzice (dolnośląskie)