KUCHARZ Kielce oferta pracy ZPC "ZŁOTY KŁOS" W. Binkowska, D. Binkowska Sp. jawna Kielce
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: w/g stanowiska
Data publikacji: 2017-10-05
Lokalizacja: Kielce (świętokrzyskie)
Pracodawca: ZPC "ZŁOTY KŁOS" W. Binkowska, D. Binkowska Sp. jawna Kielce
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:SZCZEPANIAKA 42, 25-900 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: w/g stanowiska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kielce
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Kielce
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kielce
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.10.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: dobra organizacja pracy
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Przygotowywanie potraw.
Nazwa pracodawcy:
ZPC "ZŁOTY KŁOS" W. Binkowska, D. Binkowska Sp. jawna Kielce
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Miejski Urząd Pracy w Kielcach
Adres pracodawcy:
SZCZEPANIAKA 42, 25-900 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
oferta pracy dla osób z ewid. MUP w Kielcach,szczegóły oferty w pokoju nr 36, tel 41/3406094
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: m. Kielce
Gmina pracodawcy: Kielce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kielce
Ulica pracodawcy: SZCZEPANIAKA
Numer budynku pracodawcy: 42
Profil działalności pracodawcy:
Produkcja pieczywa, produkcja świeżych wyrobów ciastkarskich i ciastek
Oferta zgłoszona przez: Miejski Urząd Pracy w Kielcach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.10.2017
Oferta pracy ważna do: 30.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 05.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 05.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, napoi i deserów z zakresu z zakresu kuchni wietnamskiej oraz innych azjatyckich, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych oraz właściwe nimi gospodarowanie, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne przygotowywanie, podawanie potraw, napoi, deserów z zakresu kuchni azjatyckiej.
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
PRZYGOTOWANIE DAN WIETNAMSKICH
kontakt przez PUP - 2018-05-21 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie i serwowanie dań kuchni arabskiej, składanie zamówień u producentów krajów arabskich na produkty potrzebne do przygotowania potraw
MIDO Mahmoud Badawy - 2018-02-01 - Brzechów (świętokrzyskie)
Praca w kuchni - gotowanie i przygotowywanie posiłków w sposób wyszukany z estetyką podania.
Inter Nos Sp. z o.o. - 2017-03-23 - Błędno (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-08-25 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Praca w kuchni, przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-10-03 - Chojnice (pomorskie)
- przygotowanie potraw wysokiej jakości dla naszych bufetów, zgodnie z ustalonym menu i organizację wydarzeń- samodzielna praca na poszczególnych odcinkach lub przed gośćmi- pomoc w przygotowaniu i gotowaniu codziennych posiłków dla pracowników- sprawdzanie zakupionych towarów pod katem jakości i ilości – odpowiedzialność za prawidłowe składowanie produktów
A-ROSA Resort und Hotel GmbH - 2015-12-02 - Niemcy (Niemcy)
produkcja półproduktów, wyrobów garmażeryjnych. Obróbka mechaniczna i ręczna.
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Przygotowywanie produktów i dań oraz ich wydawanie, utrzymywanie porządku i czystości na stanowisku pracy. Istnieje możliwość przeszkolenia. Praca w Nisku.
PIZZERIA "ZIELONY MŁYN" Sylwester Szabat - 2018-03-22 - Nisko (podkarpackie)
wyksz. zawodowe, doświadczenie na ww stanowisku, miejsce pracy: Gutów (pracodawca dowozi), wynagrodzenie+premia
PHU Studniewski - 2016-01-18 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
WG STANOWISKA
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Wołów (dolnośląskie)
obsługa klienta
ATJ24 Sp. z o.o. - 2015-12-22 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich lub chińskich
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Jasło (podkarpackie)
przygotowywanie bankietów, dań kuchni polskiej i europejskiej, organizacja pracy na kuchni
Restauracja Stara Kaszarnia - 2017-05-09 - Człuchów (pomorskie)
Przygotowanie posiłków
SOLIDARIS SP.Z O.O. - 2017-01-18 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW WEGAŃSKICH, DAŃ MAKROBIOTYCZNYCH I POSIŁKÓW KUCHNI ROW SUROWEJ, TWORZENIE MENU W OPARCIU O SEZONOWOŚĆ WARZYW I OWOCÓW; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW WEGAŃSKICH, MAKROBIOTYCZNYCH, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, PODSTAWOWA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO;
FUNDACJA AMAR POŻYWIENIE DLA ZDROWIA - 2016-07-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Trzcianka (wielkopolskie)
Przygotowywanie śniadań, obiadów, kolacji dla gości hotelowych, pieczenie ciast, pieczenie mięs, gotowanie zup, zakupy surowców do produkcji posiłków.
HOTEL MIRJAN LĄDEK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2018-01-08 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)
Praca w kuchni
GALERIA Paulina Zarzeczna - 2017-05-24 - Łeba (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Gubin (lubuskie)
przygotowywanie oraz podanie potraw i napojów, utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych oraz lokalu przestrzeganie przepisów BHP i POPŻ
Grill & Beer Sp. z o.o. - 2015-12-07 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, dbałość o czystość miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych dań, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi działami hotelowymi
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2016-11-25 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków serwowanych w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-10-23 - Złotoryja (dolnośląskie)
wg pr. stażu
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Wołomin (mazowieckie)
sporządzenie potraw kuchni tureckiej na zaawansowanym poziomie,
Alanya Kebab - Tolga Ardic - 2017-11-14 - Opole (opolskie)
Prowadzenie kuchni, przygotowywanie posiłków
"BUDIF" Jolanta Rokicka - Sędziszów - 2016-12-06 - Czekaj (świętokrzyskie)