KUCHARZ Zi臋bice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: W ZAWODZIE
Data publikacji: 2016-04-07
Lokalizacja: Zi臋bice (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Zi臋bice, powiat: z膮bkowicki, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: W ZAWODZIE
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: PRACA 2 ZMIANOWA 6-14, 13-21
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Zi臋bice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: z膮bkowicki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 04.04.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: PRACODAWCA PRZYUCZY WE W艁ASNYM ZAKRESIE
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Z膮bkowicach 艢l膮skich
Adres pracodawcy:
Powsta艅c贸w Warszawy 7, 57-200 Z膮bkowice 艢l膮skie, powiat: z膮bkowicki, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV+SKIEROWANIE DOPOSAZENIE STANOWISKA PRACY
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: z膮bkowicki
Gmina pracodawcy: Z膮bkowice 艢l膮skie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Z膮bkowice 艢l膮skie
Ulica pracodawcy: Powsta艅c贸w Warszawy
Numer budynku pracodawcy: 7
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: HOTELE I PODOBNE OBIEKTY ZAKWATEROWANIA
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Z膮bkowicach 艢l膮skich
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.04.2016
Data dodania oferty pracy: 04.04.2016
Oferta pracy wa偶na do: 29.04.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 04.04.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-przygotowywanie potraw zgodnie ze standardem restauracji-dba艂o艣膰 o estetyk臋 potraw-utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy-umiej臋tno艣膰 organizacji imprez zbiorowychGodziny pracy: 14.00- 21.00. Kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 7.00- 11.00 Golf Zajazd
ARMO Sp. z o.o. - 2017-01-17 - Zaj膮czkowo (pomorskie)
do艣wiadczenie w pracy na ww. stanowisku,
PRZEDSI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE -RESTAURACJA "TRZCIELINY" S.C.-LESZEK WITO艃,URSZULA WITO艃 - 2017-06-12 - Przygodzice (wielkopolskie)
przygotowanie da艅 z kuchnii orientalnej wed艂ug przepisu po Wietnamsku
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Chylice-P贸lko (mazowieckie)
- Pe艂en zakres us艂ug fryzjerskich: strzy偶enie damsko-m臋skie, koloryzacja, upi臋cia w艂os贸w, styling, baleyage.- Wynagrodzenie: 13,00 z艂/brutto. Praca na umow臋 zlecenie na 2 miesi膮ce, z mo偶liwo艣ci膮 podpisania kolejnej umowy.- Zlecenie: 14:00-18:00 + 2 soboty w miesi膮cu. Wymagania: wykszta艂cenie 艣rednie kierunkowe, do艣wiadczenie zawodowe. Kontakt osobisty w godzinach: 12:00-17:00.
STUDIO FRYZJERSKIE "MARIA" MARIA LEWANDOWSKA - 2017-10-03 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w w lokalu gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
kucharz kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Dbanie o stan techniczny pojazdu, prowadzenie pojazdu zgodnie z uprawnieniami potwierdzonymi w prawie jazdy, kontrola i ozankowanie poajzdu, prowadzenie pojazdu zgodnie z rozk艂adem jazdy i wyznaczon膮 tras膮, sprzeda偶 i kontrola bilet贸w, obs艂uga wycieczek zagranicznych.
PRZEDSI臉BIORSTWO PKS GRYFICE Sp. z o.o. w S艂udwii - 2017-02-09 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoj贸w i deser贸w , praca w systemie r贸wnowa偶nym ( dwa dni pracy - dwa dni wolne)
RESTAURACJA PIZZERIA RIVA S.C. Anna G艂adysz,Jaros艂aw G艂adysz - 2017-08-17 - Zawiercie (艣l膮skie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM PRACY
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Nowogard (zachodniopomorskie)
Przew贸z materia艂贸w budowlanych na terenie kraju, wymagany kurs na przew贸z rzeczy,
ZPUH REMBET Sp. z o.o. - 2017-06-02 - K臋pno (wielkopolskie)
przygotowanie asortymentu, obr贸bka surowc贸w,przestrzeganie przepis贸w technologicznych, kulinarnych i receptur, prestrzeganie higieny i przepis贸w BHP oraz instrukcji obs艂ugi urz膮d藕e艅, utrzymanie porz膮dku i czysto艣ci, 7-15,9-17
SPO艁EM Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w w Opolu - 2017-01-27 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie da艅, organizacja kuchni
Pizzeria TOSCANA Ma艂gorzata Hanczewska - 2017-08-22 - Olszyna (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 DO SPRZEDA呕Y W LOKALACH GASTRONOMICZNYCH PRACODAWCY; WYMAGANIA: DO艢WIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DA艃 WED艁UG RECEPTURY KUCHNI ORIENTALNEJ
BINGO JAROS艁AW FIGIEL I WSP脫LNICY SP. J. - 2017-02-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca na sto艂贸wce (do 40 miejsc konsumpcyjnych) na pe艂ny etat; praca od 15.05.2016 do 31.10.2016
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe MAGDA - 2016-04-21 - Przew艂oka (pomorskie)
Przygotowywanie potraw ,catering
Sp贸艂dzielnia Socjalna Przyjazna Kuchnia - 2016-12-13 - Odolan贸w (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂kow zgodnie z kart膮 menu, dbanie o porz膮dek na kuchni
GASTRO-MAX Dzitkowski & Swoboda S.C. - 2017-02-02 - Kobi贸r (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 kuchni orientalnej - indyjskiej, sporz膮dzanie listy zakup贸w, przygotowanie potraw z menu restauracji
kontakt przez PUP - 2018-07-09 - Bia艂ystok (podlaskie)
przygotowanie posi艂k贸w, obr贸bka mi臋sa, warzyw, obs艂uga urzadze艅 gastronomicznych
STACJA OPIEKI ZDROWOTNEJ CARITAS DIECEZJI LEGNICKIEJ Zak艂ad opieku艅czo-leczniczy - 2016-09-05 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz. 14-22 (wolne od pracy poniedzia艂ki); kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 13-17, wst臋pnie telefon
"Erenda" (Pizzeria Pinokio) - 2016-06-13 - S艂upsk (pomorskie)
dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy, przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug standard贸w firmy
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - 呕abno (ma艂opolskie)
praca w zawodzie
"HAGA" Gabriela Glistak, Marta Glistak SP脫艁KA JAWNA - 2017-03-07 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Warszawa (mazowieckie)
sporz膮dzanie r贸偶nych potraw, da艅 itp., utrzymanie czysto艣ci i warunk贸w higienicznych
Us艂ugi Hotelowo-Gastronomiczne "BPIS" Sp贸艂ka Jawna E. Siwicka, M. Leplawy - 2016-04-14 - August贸w (podlaskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, przestrzeganie prawid艂owej obr贸bki surowc贸w;
SPO艁EM Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w - 2017-09-13 - Opole (opolskie)
- Sprzeda偶 w sklepie spo偶ywczym 呕abka ,- Obs艂uga klienta,- Kontakt telefoniczny 799-014-042,- Praca na terenie Tczewa (lokalizacja wg bie偶膮cych potrzeb Pracodawcy), zmianowa mi臋dzy 6 a 23,
REKRUTACJA I DORADZTWO PERSONALNE MARTYNA KWIATKOWSKA - 2018-04-20 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w z pobranych z magazynu produkt贸w, porcjowanie produkt贸w spo偶ywczych, w艂a艣ciwa organizacja pracy pracownik贸w na zmianie; praca w godz. 5.00-13.00, 9.00-17.00, 12.00-20.00.
33 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY W NOWEJ D臉BIE - 2018-04-26 - Nowa D臋ba (podkarpackie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Zielona G贸ra (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
"CHATA KARCZOWISKA" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2016-09-19 - Karczowiska (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw, da艅 dostosowanych do indywidualnych okoliczno艣ci i wymaga艅 klient贸w
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-US艁UGOWE SP脫艁KA CYWILNA HENRYK KOWALSKI,JANINA KOWALSKA - 2016-08-08 - Piotrk贸w Trybunalski (艂贸dzkie)
Samodzielne przygotowywanie da艅 gor膮cych lub zimnych, przystawek, pilnowanie zapotrzebowania na towar, dbanie o jako艣膰 i estetyke, wydawanie da艅, utrzymywanie porzadku na stanowisku pracy, umiejetno艣膰 organizacji pracy i pracy w zespole, praca w godz. 6-14/8-16.
MARCINIAK Us艂ugi Gastronomiczne s.c. - 2016-06-01 - Opole (opolskie)