KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMI W艂oszczowa oferta pracy kontakt przez OHP
Stanowisko: KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMI
Wynagrodzenie: od 14 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga na sali konsumpcyjnej
Data publikacji: 2018-04-12
Lokalizacja: W艂oszczowa (艣wi臋tokrzyskie)
Pracodawca: kontakt przez OHP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:W艂oszczowa, powiat: w艂oszczowski, woj: 艣wi臋tokrzyskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga na sali konsumpcyjnej
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 14 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: 14 z艂 brutto/h
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMI
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: W艂oszczowa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣wi臋tokrzyskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: w艂oszczowski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 14 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 13.04.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: ch臋膰 do pracy
Nazwa pracodawcy: kontakt przez OHP
Spos贸b aplikowania: kontakt przez OHP
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Punkt Po艣rednictwa Pracy W艂oszczowa
Adres pracodawcy:
os. Broniewskiego 7a, 29-100 W艂oszczowa, powiat: w艂oszczowski, woj: 艣wi臋tokrzyskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: ankieta poszukuj膮cego pracy
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: OHP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣wi臋tokrzyskie
Powiat pracodawcy: w艂oszczowski
Gmina pracodawcy: W艂oszczowa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: W艂oszczowa
Ulica pracodawcy: os. Broniewskiego
Numer budynku pracodawcy: 7a
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Us艂ugowa
Oferta zg艂oszona przez: Punkt Po艣rednictwa Pracy W艂oszczowa
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 12.04.2018
Oferta pracy wa偶na do: 18.05.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 12.04.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 12.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Obs艂uga frezarek uniwersalnych, poziomych, pionowych; obs艂uga przyrz膮d贸w pomiarowych i odpowiednich narz臋dzi do okre艣lonej obr贸bki; ustawianie, regulacja i konserwacja obrabiarek, narz臋dzi obr贸bczych i pomiarowych.Miejsce pracy: Dobre Miasto; pracodawca zapewnia dojazd do/z pracy K臋trzyn - Dobre Miasto;
URSUS Sp贸艂ka Akcyjna - 2016-06-09 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
obr贸bka i przygotowywanie posi艂k贸w dla pacjent贸w i go艣ci sanatorium
SANATORIUM UZDROWISKOWE O艢RODEK REHABILITACJI I ODNOWY BIOLOGICZNEJ OAZA SP Z O O - 2016-10-28 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
zgodny z programem
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - 艁abiszyn (kujawsko-pomorskie)
Kuchnia orientalan + utrzymywanie porz膮dku
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg karty da艅.
Cie艣la Jaros艂aw Beans Polska Hotel Koronny - 2017-09-08 - Zamo艣膰 (lubelskie)
Przygotowywanie projekt贸w zaprosze艅 艣lubnych i pokrewnych na postawie przys艂anego tekstu klienta i odes艂anie do klienta do akceptacji, odpisywanie na e- mail, odbieranie telefon贸w dotycz膮cych obs艂ugiwanych zam贸wie艅. godziny pracy: 7.00- 15.00
VENARTI S艂awomir Bas - 2018-04-06 - S艂upsk (pomorskie)
Przygotowywanie wed艂ug tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej, czytanie receptur, uk艂adanie menu, sk艂adanie zam贸wie艅 zagranic臋
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Przygotowanie posi艂k贸w, odpowiedzialno艣膰 za prowadzenie kuchni, robienie zapotrzebowa艅 magazynowych
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe, umiej臋tno艣ci: sporz膮dzanie potraw kuchni indyjskiej wg. oryginalnych receptur; uprawnienia: ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych; do艣wiadczenie zawodowe 3 lata na w/w stanowisku. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: sporz膮dzanie potraw kuchni indyjskiej wed艂ug oryginalnych receptur. Znajomo艣膰 obowi膮zuj膮cych instrukcji i przepis贸w dotycz膮cych powierzonego odcinka pracy oraz umiej臋tno艣膰 praktycznego ich stosowania. Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska. Organizowanie pracy w spos贸b zapewniaj膮cy prawid艂owa i terminowa realizacj臋 zada艅. Informowanie bezpo艣rednio prze艂o偶onego o post臋pach wykonywanych prac, jak r贸wnie偶 o wyst臋puj膮cych przeszkodach i utrudnieniach. Przestrzeganie przepis贸w w zakresie bhp i ppo偶 oraz sanitarnych okre艣lonych w stosowanych regulaminach i instrukcjach. Przestrzeganie dyscypliny pracy. Zachowanie 艂adu, porz膮dku i czysto艣ci na stanowisku pracy. Zabezpieczenie mienia przedsi臋biorstwa przed zniszczeniem i kradzie偶膮. Dba艂o艣膰 o nale偶yty stan techniczny.Miejsce wykonywania pracy: Lublin.
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Lublin (lubelskie)
- przygotowywanie potraw dla go艣ci
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2018-08-13 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Warszawa (mazowieckie)
kierowanie prac膮 w kuchni, przygotowywanie i gotowanie posi艂k贸w, utrzymywanie w czysto艣ci stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Chorz贸w (podkarpackie)
Utrzymywanie nale偶ytej czysto艣ci, porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych, przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w dla ca艂ego szpitala na potrzeby zewnetrzne.
SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHICZNIE CHORYCH IM. ST. KRYZANA - 2017-12-22 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
Sporzadzanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem, zmywanie naczy艅 i utrzymanie ich w nalezytym porz膮dku, dbanie o czysto艣膰 w pomieszczeniach kuchn, iwydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Rabka-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, pizzy.
Vademecum Ma艂gorzata Ceg艂owska - 2016-05-12 - Buk (wielkopolskie)
kierowanie, organizowanie rob贸t budowlanych
M.B. CONSTUCTION Sp. z o.o. - 2017-02-03 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie z umow膮
kontakt przez PUP - 2017-12-05 - Czy偶e (podlaskie)
przygotowywanie pizzy i jej wypiek
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Dzier偶oni贸w (dolno艣l膮skie)
- znakowanie i skanowanie odzie偶y,- sortowanie i pakowanie odzia偶y do wysy艂ki,- naprawa uszkodzonej odzie偶y,- podstawowa umiejestno艣膰 szycia na maszynie,
Berendsen Textile Service Sp.z o.o. - 2018-03-27 - Mutowo (wielkopolskie)
艢lusarz
Wytw贸rnia Wyrob贸w z Drutu Kciuk i Sp贸艂ka Sp贸艂ka Jawna - 2018-04-27 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Wejsuny (warmi艅sko-mazurskie)
praca zwi膮zana z w/w stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Kruszwica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug zasad kuchni pakista艅skiej, indyjskiej.Nadzorowanie pracy m艂odszych kucharzy, przygotowywanie i sprawdzanie zam贸wie艅 towaru (orginalnych art.spo偶ywczych)sprowadzonego bezpo艣rednio z Indii lub Pakistanu.
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Otwock (mazowieckie)
Obs艂uga klienta w sklepie spo偶ywczo-przem., , sprawdzanie stanu towaru i zamawianie, przyjmowanie dostaw towaru, wprowadzanie faktur w system kasowy,
SKLEP SPO呕YWCZO - PRZEMYS艁OWY "MARZENA" - MARZANNA KRASO艃 - 2016-08-19 - Kleszcz贸w (艂贸dzkie)
Samodzielny kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Nowa Wie艣 (podlaskie)
gotowanie i przygotowywanie potrzaw
kontakt przez OHP - 2018-05-09 - Drzewicz (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, serwowanie posi艂k贸w, obs艂uga kasy fiskalnej, miejsce pracy: Wroc艂aw, ul. Mydlana,Oferta dost臋pna w sali G,Kontakt z pracodawc膮 - Urszula Pietruszczyk, tel.:223357683, e-mail: hr.fms.pl (at) sodexo.com
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2017-05-12 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie potraw, sporzadzanie zam贸wie艅 i receptur, w艂a艣ciwe przechowywanie produkt贸w, przestrzeganie zasad BHP, wymog贸w sanitarnych, HACCP
Restauracja Kresowa Tatiana Otwinowska - 2017-02-22 - Gda艅sk (pomorskie)