KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ MAŁEJ GASTRONOMII Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań kuchni orientalnej: kebabu, kanapek, przekąsek orientalnych. Dbanie o zcystośc miejsca pracy, prowadzenie sprzeadży, przygotowywanie list zaopatrzeniowych
Data publikacji: 2017-04-24
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej: kebabu, kanapek, przekąsek orientalnych. Dbanie o zcystośc miejsca pracy, prowadzenie sprzeadży, przygotowywanie list zaopatrzeniowych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.05.2017
Data zakończenia pracy: 07.05.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
minimum pólroczny staż pracy na ww. stanowisku.Umiejętność przygotowywania dań oreinlanych, kebabu, znajomość przypraw orientalnych
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 24.04.2017
Oferta pracy ważna do: 08.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 24.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 24.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków w Przedszkolu.
ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY W BULOWICACH - 2018-04-04 - Bulowice (małopolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowanie dań kuchni indyjskiej oraz obsługa indyjskiego pieca tandoor. Przygotowywanie potraw indyjskich z pieca, wypiekanie chlebów na ścianach weglowego pieca tandoor.
PPHU AG - MAHAL Agnieszka Rzaniak - 2017-01-09 - Sulechów (lubuskie)
- Przygotowanie posiłków, wprowadzenie nowych receptur, dbanie o zachowanie zasad BHP, inne prace zlecone przez pracodawcę.- Wynagrodzenie: 13,15 do 16 zł/brutto/godzina. Praca na umowę o pracę na czas określony 1 rok. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Dla osób zainteresowanych możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy na 1/2 lub 3/4 etatu.- Praca w godzinach: 11:30-19:30, w piątek, sobotę w godzinach: 11:30-21:30. Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 3 miesiące w gastronomii. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę 50% oraz pracodawca 50%). Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (12:00-18:00) (Tel. 501-180-725) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Pocztowa 10, 40-002 Katowice).
REBURGER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-20 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, obróbka produktów spożywczych, prace porządkowe w kuchni i stołówce
13 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2016-04-28 - Chełmno (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DLA CHORYCH, DBANIE O CZYSTOŚC NA STANOWISKU PRACY, PRZESTRZEGANIE PROCEDUR HACAP, GOTOWANIE DLA 25 CHORYCH I OKOŁO 20 PRACOWNIKÓW;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE GASTRONOMICZNE LUB DYPLOM KUCHARZA CZELADNIKA, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELOW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, UMIEJĘTNOŚC GOTOWANIA, ZNAJOMOŚĆ PROCEDUR HACAP, DOSWIADCZENIE Z ZAKRESU GASTRONOMII; PRACA CO 3 DZIEŃ;
HOSPICJUM ŚW.JANA EWANGELISTY W SZCZECINIE - 2016-02-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z przedstwioną recepturą/przepisami (obsługa kuchni). Praca w restauracji "SPHINX".
Łukasz Kurzyński - 2017-12-12 - Częstochowa (śląskie)
planowanie i przyrządzanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-10-17 - Kamionki Małe (kujawsko-pomorskie)
restauracja-pizzeria
Renata Caruk Bio-Studio - 2016-04-08 - Tarnów (małopolskie)
prowadzenie zajęć zgodnych z aktualnym programem edukacji, opieka nad dziećmi w wieku od 3 do 5 lat,
Niepubliczne Przedszkole "AKADEMIA MALUCHA" - 2017-03-01 - Karsin (pomorskie)
Ścisłe przestrzeganie receptury przygotowywanych posiłków, racjonalne wykorzystywanie w posiłkach produktów spożywczych pobranych z magazynu, właściwe porcjonowanie posiłków zgodnie z normami żywienia, oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi, przygotowywanie i przychowywanie próbek pokarmowych zgodnie z zaleceniami Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej, dbanie o czystość w kuchni oraz czystość sprzętu i naczyń.
Akademicki Związek Sportowy COSA Ośrodek w Gdańsku - 2017-07-07 - Gdańsk (pomorskie)
do uzgdn.
Firma "Angre" Aneta Masłyk, Grzegorz Pytko Spółka Jawna - 2018-04-27 - Zagórz (podkarpackie)
nauka geografii w gimanzjum, zatrudnienie na umowę na zastępstwo, wymiar czasu pracy 10/18 etatu
Gimnazjum Nr 3 - 2017-01-04 - Zawiercie (śląskie)
prowadzenie zajęć z techniki
Stowarzyszenie "Nawodzice Dzieciom" - 2017-06-22 - Nawodzice (świętokrzyskie)
Praca w gastronomii - kuchnia wietnamska - przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, odczytywanie oryginalnych receptur i nazw produktów.
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie pizzy
Studio 11 Michał Stępak - 2016-11-10 - Chrzanów (małopolskie)
lepienie pierogów
kontakt przez OHP - 2016-11-04 - Praszka (opolskie)
Praca w kuchni w restauracji. Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
Handel Artykułami Przemysłowymi Helena Niemczyk - 2017-12-13 - Leżajsk (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, dań, deserówdbanie o czystość i higienę w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-03 - Cieszyn (śląskie)
przygotowywanie posiłków i dań, miejsce wykonywania pracy Restauracja Swantewit- Tujsk
SWANTEWIT Elżbieta Kruszyńska - 2018-05-08 - Tujsk (pomorskie)
Samodzielne stanowisko kucharza/ pomocy kuchennej we włoskiej restauracji. Samodzielne przygotowywanie dań kuchni włoskiej ze szczególnym naciskiem na pizzę. Więcej informacji pod numerem 787 123 410 lub 724 243 534.
Pizzeria "PAPI" Ewa Drogoń - 2017-09-22 - Wołów (dolnośląskie)
Przygotowywanie, serwowanie, kebab, sushi, pomoc w pracach przy jedzeniu orientalnym;Praca w godzinach 10:00-18:00; Sala G
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Wrocław (dolnośląskie)
praca w kuchni
KOMPACT Sp. z o.o. - 2016-06-17 - Uniejów (łódzkie)
serwowanie posiłków gościom restauracji, utrzymywanie porządku w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
Przyrządzanie potraw kuchni polsko-niemieckiej
"QLT RESTAURANT & BAR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-23 - Kraków (małopolskie)
Obsługa Klienta oraz przygotowywaniu posiłków (głównie pizza, zapiekanki, tortilla, itp), obsługa klienta za barem. Praca od poniedziałku do niedzieli w godzinach 10.00-22.00 (5 dni w tygodniu po 8 godzin według grafiku) w Porąbce.
FHU KOMIS WW Wiesław Wawak - 2017-11-15 - Porąbka (śląskie)
Przygotowywanie dań garmażeryjnych. Miejsce wykonywania pracy - Rumia.
ZAGRODA SMAKÓW STENCEL DARIUSZ - 2018-01-10 - Rumia (pomorskie)
przygotowywanie posiłków w kuchni w szkole publicznej dla uczniów gimnazjum i liceum zgodnie z wymogami
ZESPÓŁ SZKÓŁ OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH W ŚWINOUJŚCIU - 2015-12-16 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Kazimierzówka (lubelskie)
Przygotowanie posiłków dla mieszkańców DPS, utrzymywanie porządku w pomieszczeniach kuchni
Dom Pomocy Społecznej w Żywcu - 2016-01-07 - Żywiec (śląskie)