KUCHARZ Ustka oferta pracy DOM WCZASOWO-SANATORYJNY "PERŁA" W USTCE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 7-15, 14-21, wynagrodzenie 2100 zł brutto do uzgodnienia; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-15,
Data publikacji: 2018-04-26
Lokalizacja: Ustka (pomorskie)
Pracodawca: DOM WCZASOWO-SANATORYJNY "PERŁA" W USTCE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wczasowa 27, 76-270 Ustka, powiat: słupski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 7-15, 14-21, wynagrodzenie 2100 zł brutto do uzgodnienia; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-15,
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ustka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słupski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ustka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.05.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie min. zawodowe kierunkowe; mile widziane doświadczenie
Nazwa pracodawcy:
DOM WCZASOWO-SANATORYJNY "PERŁA" W USTCE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Wczasowa 27, 76-270 Ustka, powiat: słupski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 8-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: słupski
Gmina pracodawcy: Ustka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ustka
Adres strony pracodawcy: www.perla.tp1.pl
Ulica pracodawcy: Wczasowa
Numer budynku pracodawcy: 27
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 26.04.2018
Data dodania oferty pracy: 25.04.2018
Oferta pracy ważna do: 25.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 25.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 24.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz. Refundacja do wynagrodzenia dla osób poniżej 30 roku życia.
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Stróże (małopolskie)
zarządzanie na kuchni, przygotowywanie posiłków, obsługa pieca konwekcyjnego, patelni elektrycznej i innych urządzeń, magazynu żywności
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Brenna (śląskie)
wypiek pizzy, obsługa klienta
FIRMA USŁUGOWO-GASTRONOMICZNA MIKA Bogusława Zimorodzka - 2017-04-05 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Staż w firmie: P.H.U. "ANERI". Program stażu do zapoznania w pokoju nr 36.
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Kielce (świętokrzyskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Piotrkowice (małopolskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Węgrów (mazowieckie)
praca w kuchni
Gaja Market Sklep Wielobranżowy, Artur Gałązka - 2017-08-04 - Łeba (pomorskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Sierakowice (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni
Piotr Zaziąbło -KARCZMA DUNAJEC,WILLA KINGA, Krościenko nad Dunajcem - 2018-08-28 - Krościenko nad Dunajcem (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków śniadaniowych oraz karty dań. Obsługa kulinarnych imprez okolicznościowych. Komunikacja w języku ukraińskim z kadrą kucharzy oraz w języku polskim i angielskim z gośćmi.
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Nowe Boryszewo (mazowieckie)
praca w domu weselnym, restauracji
STACJA PALIWA ZAKOLE, ZŁOTY PAŁAC GRAŻYNA ORŁOWSKA - 2018-11-29 - Rudna Mała (podkarpackie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw nepalskich lub indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
gotowanie, smażenie
Produkcja Plandek Handel-Usługi Katarzyna Czerniak - 2018-07-25 - Osinów Dolny (zachodniopomorskie)
Obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Gdów (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej w tym ciasta, napoje, desery z zastosowaniem szatkowanicy, blendera, maszyny wilk; utrzymywanie czystości w kuchni i innych pomieszczeniach produkcyjnych po zakończeniu pracy
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Zielona Góra (lubuskie)
ostrzenie wierteł, wiercenie, szlifowanie, przygotowanie konstrukcji meatlowych, spawanie, wstępna obróbka metalu, cięcie na gilotynie, gięcie blachy, montaż konstrukcji stalowych
ZYCHAR Bartłomiej Zych - 2018-06-29 - Biłgoraj (lubelskie)
przygotowywanie zamówionych dań, dbałość o czystość w kuchni.
SEALAND TRAVEL AND LOCATIONS SP. Z O.O. TRYGORT - 2017-02-20 - Trygort (warmińsko-mazurskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków, znajomość zasad wstępnej obróbki żywności; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-08-03 - Gliwice (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw: burgery, sosy, mięso. Planowanie, dopilnowanie zamówień i dostaw produktów. Praca na dwie zmiany (11-20, 20-5), możliowść dopasowania godzin pracy. Miejsce wykonywania pracy Wrocław, Rynek Ratusz. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 606 206 707.
"SPARTAN" Głuszcz Arkadiusz - 2016-07-08 - Wrocław (dolnośląskie)
-
Restauracja Pizzeria POD BRZOZAMI Adam Schutz - 2017-01-09 - Lipusz (pomorskie)
wg.zawodu
kontakt przez PUP - 2018-09-19 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków wg zadanych receptur na potrzeby cateringu dietetycznego
Jama Travel J.M. Kukla sp. jawna - 2018-01-05 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie rolek sushi pod nadzorem szefa kuchni. Obsługa klientów, pokazy robienia sushi. Około 170 godzin pracy miesięcznie. Dyspozycyjność w godz.: 11-22.
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Wrocław (dolnośląskie)
samodzielne prowadzenie kuchni, sporządzanie posiłków wg receptur tureckich i arabskich. Kontakt z dostawcami z obszaru Turcji, Arabii i Niemiec w celu pozyskania przypraw oraz asortymentu do w/w potraw.
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Głogów (dolnośląskie)
przyrządzanie dań z zakresu kuchni gruzińskiej, ścisła współpraca z pozostałymi kucharzami gruzińskimi
kontakt przez PUP - 2017-07-26 - Piaseczno (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Warszawa (mazowieckie)