KUCHARZ K/M (K.UKR.) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M (K.UKR.)
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Data publikacji: 2018-06-01
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
praca w godz. 8.00-16.00, 13.00-21.00 r贸wnie偶 w weekendy,
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M (K.UKR.)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 10.06.2018
Data zako艅czenia pracy: 10.05.2021
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 6)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe/ 艣rednie; umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw wegetaria艅skich wg tradycyjnych receptur kuchni ukrai艅skiej; mile widziana ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno epidemiologicznych; 6 miesi臋cy do艣wiadczenia w gastonomiizakres obowiazk贸w: przygotowywanie wszelkiego rodzaju potraw, deser贸w, koktajli, sa艂atek, sos贸w wg tradycyjnych receptur kuchni ukrai艅skiej
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 01.06.2018
Oferta pracy wa偶na do: 06.06.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 01.06.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 01.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca w restauracji. Przygotowywanie potraw a la carte kuchni mi臋dzynarodowej. Pracodawca poszukuje r贸wnie偶 kucharza na sezon letni.WYMAGANIAWykszta艂cenie: Zawodowe jako kucharzDo艣wiadczenie zawodowe: Wymagane, co najmniej 6 lat jako kucharz w restauracjach gdzie serwuje si臋 dania a`la cartZnajomo艣膰 j臋zyk贸w: komunikatywna znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego Inne istotne wymagania:- osoba komunikatywna, umiej膮ca pracowa膰 w zespole, pod presj膮 czasu, jak r贸wnie偶 wsp贸艂pracowa膰 z go艣膰mi hotelowymi,- osoba schludna, dok艂adna, kreatywna, zajmuj膮ca si臋 gotowaniem z pasj膮,- osoba posiadaj膮ca wiedz臋 dot. funkcjonowania kuchni zar贸wno pod wzgl臋dem ekonomicznym jak i zaopatrzeniowym.
Restaurant Sj枚loftet - 2017-12-12 - Norwegia (Norwegia)
Przygotowywanie produkt贸w potrzebnych do produkcji pozycji menu, przygotowywanie zam贸wie艅, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy, zmywanie, obs艂uga go艣ci zgodnie z wewn臋trznymi standardami, praca na kasie, kompletowanie zam贸wie艅.
Autogrill Polska Sp. z o.o. - 2016-07-29 - Nowostawy Dolne (艂贸dzkie)
przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w, utrzymanie czysto艣ci w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Pi艅cz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
prace gastronomiczne- wykszta艂cenie - bez znaczenia- do艣wiadzenie - mile widziane- aktulana ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna- ch臋ci do pracy, samodzielno艣膰
JOANNA JENDRUSCH - 2016-01-25 - Gogolin (opolskie)
Przygotowywanie da艅 zgodnie z jad艂ospisem oraz ich wydanie. Utrzymanie czystosci i porz膮dku na stanowiku pracy w czasie jej trwania i po jej zako艅czeniu.
Specjalny O艣rodek Szkolno-Wychowaczy - 2017-07-25 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie potraw kuchni typowej dla regionu- dba艂o艣膰 o narz臋dzia i miejsce pracy
Zur Alten Aalreuse - 2017-03-09 - Niemcy (Niemcy)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Duszniki (wielkopolskie)
Kucharz sushi, przygotowywanie produkcji, przygotowywanie da艅 kuchni japo艅skiej sushi, dbanie o czysto艣膰 i dbanie o dobry wizerunek firmy. Praca na ca艂y etat od poniedzia艂ku do niedzieli w godzinach 12-20.
HEALTHY FOOD & ZAJ膭C SP脫艁KA JAWNA - 2016-09-30 - Pruszk贸w (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 z karty w tym dan kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
wykonywanie potraw kuchni tureckiej, robienie kebab贸w
kontakt przez PUP - 2015-12-09 - Radomsko (艂贸dzkie)
sprzeda偶 w sklepie spo偶.-przem.: obs艂uga klienta, kasy fiskalnej, wyk艂adanie towaru itp.
Sklep Spo偶ywczo-Przemys艂owy "U Zbyszka" Regina Matysiak - 2016-10-07 - Brzozie (kujawsko-pomorskie)
praca na kuchni
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe Magdalenka Janeczek Alina - 2017-01-20 - Olsztynek (warmi艅sko-mazurskie)
Czynno艣ci zwi膮zane z procesami technologicznymi 偶ywno艣ci. Praca II zmianowa 6:00-22:00
PHU Lubinpex Sp. z o.o. - 2017-11-28 - Nowa S贸l (lubuskie)
obs艂uga sprzetu i urzadzen biurowych
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - W膮growiec (wielkopolskie)
Wykonywanie pizzy.Dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy.
Celtronic Tomasz B艂achnio - 2016-03-02 - Celestyn贸w (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Warszawa (mazowieckie)
Wykszta艂cenie zawodowe/ 艣rednie; do艣wiadczenie w zawodzie; ksi膮偶eczka sanepidu; zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, mycie naczy艅 kuchennych, utrzymanie w porz膮dku i czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ "OPOKA" W GLIWICACH - 2018-03-07 - Gliwice (艣l膮skie)
wyksz. zawodowe, do艣wiadczenie na ww stanowisku, miejsce pracy: Gut贸w (pracodawca dowozi), wynagrodzenie+premia
PHU Studniewski - 2016-01-18 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
praca w magazynie
kontakt przez PUP - 2018-06-14 - Sk臋pe (kujawsko-pomorskie)
Praca w "Restauracji Pod Or艂em",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzie艅 pracy, jeden dzie艅 wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim do艣wiadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczaj膮 si臋 w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD OR艁EM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2017-06-20 - Tczew (pomorskie)
Kucharz / Pomoc kuchenna
kontakt przez OHP - 2018-05-17 - Sanok (podkarpackie)
Gotowanie i przyrz膮dzanie posi艂k贸w dla dzieci (oko艂o 200). Przygotowywyanie: 艣niadania, obiadu (zupa i II danie) oraz podwieczorku. Praca w godzinach rannych: 6:30-14:30. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony z mo偶liwo艣ci膮 zatrudnienia na sta艂e. Oferta dost臋pna w sali G. Kontakt z pracodawc膮 - tel.: 71 798 67 79, osobisty.
PRZEDSZKOLE NR 25 - 2017-01-25 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przeprowadzenie kursu dla osadzonych z zaj臋膰 teoretycznych i praktycznych
POMORSKA INSTYTUCJA GOSPODARKI BUD呕ETOWEJ "POMERANIA" - 2016-09-14 - G臋barzewo (wielkopolskie)
obs艂uga wtryskarki hydraulicznej
P.P.H. "GRALES" Leszek Ch臋cik - 2016-10-21 - Strzegom (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w barze i ich wydawanie, obr贸bka produkt贸w 偶ywno艣ciowych, utrzymywanie porz膮dku w kuchni. Wykszta艂cenie zawodowe lub po szkoleniu kucharz, do艣wiadczenie zawodowe mile widziane, wymagane s膮 podstawowe umiej臋tno艣ci zawodowe oraz utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy. Wynagrodzenie do uzgodnienia w zale偶no艣ci od umiej臋tno艣ci i kwalifikacji kandydat贸w. Pracodawca prosi o przesy艂anie CV na adres e-mail: ankahasse (at) gmail.com
W.C.T. HAASE W艂adyslaw, Czes艂aw, Tadeusz Haase Sp贸艂ka jawna - 2016-05-25 - Dobrzewino (pomorskie)
obs艂uga kuchni, przygotowywanie potraw
PPHU "ALEX" ALEKSANDER SERWATKA - 2016-06-13 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
wykszta艂cenie zawodowe; umiej臋tno艣ci znajomo艣ci kuchni orientalnej, uprawnienia aktualna ksi膮偶eczka Sanepidu; min. 2 letnie do艣wiadczenie zawodowe na ww. stanowisku. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: sporz膮dzanie da艅 kuchni orientalnej w tym kuchni arabskiej i syryjskiej. Miejsce wykonywania pracy - Lublin.
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Lublin (lubelskie)
Produkcja kie艂bas i wyrob贸w w臋dliniarskich
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - S艂awa (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-28 - Go艂dap (warmi艅sko-mazurskie)