KUCHARZ - STAŻ FP (ŻAGAŃ) Żagań oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ - STAŻ FP (ŻAGAŃ)
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie wyrobów mącznych - gotowanie
Data publikacji: 2015-12-02
Lokalizacja: Żagań (lubuskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Żagań, powiat: żagański, woj: lubuskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków: przygotowywanie wyrobów mącznych - gotowanie
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - STAŻ FP (ŻAGAŃ)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żagań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żagański
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 3
Data rozpoczęcia pracy: 14.12.2015
Data zakończenia pracy: 13.03.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętność pracy w zespole, otwartość, znajomość podstaw gotowania, książeczka do celów sanitarno epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żaganiu
Adres pracodawcy:
Dworcowa 9, 68-100 Żagań, powiat: żagański, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: żagański
Gmina pracodawcy: Żagań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Żagań
Ulica pracodawcy: Dworcowa
Numer budynku pracodawcy: 9
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żaganiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (staż z UP)
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 02.12.2015
Data dodania oferty pracy: 26.11.2015
Oferta pracy ważna do: 14.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 20.11.2015
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie wyzywienia dla dzieci w placówce przedszkolnej, dbałość o higienę pracy, działanie ściśle wg. wytycznych procedur zgodnie z HACCP,wydawanie posiłków, zmywanie.
Niepubliczne przedszkole "Fasolka" - 2016-06-28 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw i posiłków, układanie menu, organizowanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Chmielno (dolnośląskie)
kucharz
EDUKACJA Kinga Wnuk - 2018-06-28 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Kurów (lubelskie)
organizacja pracy kuchni, przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-04-26 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Nauka przygotowywania i sporządzanie potrwa z różnego rodzaju surówców. Nauka fachowej obsługi sprzętu używanego w gastronomii. Dekorowanie potraw oraz porcjowanie.
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, utrzymanie należytej czystości kuchni
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Końskie (świętokrzyskie)
-
Osada Grzybowski Młyn Adela Kaiser - 2017-03-10 - Grzybowski Młyn (pomorskie)
Technik farmaceutyczny
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
- Sporządzenie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym. Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy.- Wynagrodzenie: 18,75 zł/brutto/godzina (1500 zł/brutto/miesięcznie). Praca na umowę zlecenia na 3 lata. 20 godzin pracy w tygodniu.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 8:00-12:00, 12:00-16:00, 16:00-20:00, 20:00-24:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata jako kucharz. Wymagana aktualna Książeczka zdrowia Sanepid. Wymagana znajomość kuchni Polskiej i Wschodniej. Wymagana umiejętność przygotowywania potraw bez półproduktów, samodzielne ręczne wykonywania potraw.
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Katowice (śląskie)
- Samodzielne przygotowywanie posiłków,- Praca wg grafiku - lokal czynny w godzinach 10:00-23:00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą.- Kontakt telefoniczny: 537-373-333.
WYPOCZYNEK I REKREACJA "JEZIORNA OSADA" GNOJEWO NAD JEZIOREM SPÓŁKA CYWILNA - 2017-03-15 - Gnojewo (pomorskie)
Przyjmowanie zamówień i obsługa klientów, obsługa kasy fiskalnej, rozliczenia gotówkowe, zamawianie towaru. Praca w godzinach 10.00-18.00.
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Tymowa (małopolskie)
-przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej z ukierunkowaniem na kuchnię marokańską-przygotowywanie jadłospisów-opracowywanie karty dań
HABIBY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-02 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Przygotowywanie miejsca pracy w kuchni, obieranie ,krojenie, warzyw, owoców,.Utrzymywanie czystości w kuchni i na zapleczu, czyszczenie sprzętu kuchennego, pomoc szefowi kuchni, kuchnia ukraińska. Obsługa pieca konwekcyjnego.
MOROZ, ARTUR MOROZ - 2017-01-17 - Sopot (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Sławno (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY "BEZIK"; HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DWÓR" JOLANTA PODGÓRSKA-MIGUT - 2016-07-20 - Zaczernie (podkarpackie)
- przygotowywanie potraw kuchni koreańskiej, - przygotowywyanie sushi, - oprawianie ryb i owoców morza, - odbiór towaru, - praca zgodnie z systemem HACCAP. Niepełny wymiar czasu pracy - pół etatu. Miejsce pracy: OHH SUSHI&GRILL, Wrocław, pl. Dominikański 1.
kontakt przez PUP - 2016-11-29 - Wrocław (dolnośląskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w kuchni,przygotowywanie posiłków.
Ewa Stelmaszek Przedszkole Niepubliczne "Magdalenka" - 2017-08-08 - Oława (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Częstochowa (śląskie)
Obróbka wstępna surowców (ręczna,mechaniczna, termiczna), wykonywanie różnymi technikami i metodami potraw z warzyw, owoców, mleka i przetworów mlecznych,jaj, mięsa i przetworów mięsnych, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych.
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Trzcińsko-Zdrój (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, współpraca przy tworzeniu jadłospisu, przestrzeganie przepisów BHP, PPoż, sanepidu, catering, szkolenia, imprezy pracownicze. Praca 40 godzin tygodniowo, od poniedziałku do niedzieli, godziny zależne od imprez (rano/wieczorem).
CLASSIC ANNA MOLGO - 2016-09-12 - Rozalin (mazowieckie)
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2017-01-31 - Świdnica (dolnośląskie)
przygotowywanie śniadań, obiadów, kolacji dla pensjonariuszy, gotowanie, przygotowywanie ciast, dozór nad kuchnią i magazynem, dbanie o porządek na kuchni, prowadzenie dokumentacji HCCP do Sanepidu.Kontakt: e-mail:krystynasolec (at) wp.pl
Ośrodek Rehabilitacyjno - Wypoczynkowy "Krystyna" P.Szlosek Solec Zdrój - 2016-04-20 - Solec-Zdrój (świętokrzyskie)
zgodnie ze stanowiskiem
CATERING&CONFERENCE SERVICE Sp. z o.o. - 2016-04-27 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
kucharz-sprzedawca
Bożena Lachowicz GASTRO-SERVICE - 2017-09-14 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
BAR CUKIERNICZY "POZIOMKA" S.C., SKRZYPASZEK MARIANNA, SKAŁACKI PAWEŁ - 2017-02-20 - Oświęcim (małopolskie)
kuchnia zimna, gorąca, stanowisko cukiernicze, przygotowanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Pabianice (łódzkie)
przygotowanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - Rzeszów (podkarpackie)