KUCHARZ - PRUSZKÓW Pruszków oferta pracy Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej
Stanowisko: KUCHARZ - PRUSZKÓW
Wynagrodzenie: od 2 681,28 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków według obowiązujących zalezności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii, jakości, ilości oraz smaku, możliwość wykonywania pracy w innych miejscach zleconych przez pracowdawcę (zgodnie z potrzebą). Umowa zawarta w celu zastępstwa pracownika w czasie jego usprawiedliwionej nieobecności. Wynagrodzenie 1824 zł/brutto + 47% premii
Data publikacji: 2016-08-23
Lokalizacja: Pruszków (mazowieckie)
Pracodawca: Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Grodziska 1, 05-800 Pruszków, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków według obowiązujących zalezności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii, jakości, ilości oraz smaku, możliwość wykonywania pracy w innych miejscach zleconych przez pracowdawcę (zgodnie z potrzebą). Umowa zawarta w celu zastępstwa pracownika w czasie jego usprawiedliwionej nieobecności. Wynagrodzenie 1824 zł/brutto + 47% premii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 681,28 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - PRUSZKÓW
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pruszków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pruszkowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Pruszków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 681,28 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie zawodowe gastronomiczne, mile widziana praca na podobnym stanowisku, posiadanie przygotowania zawodowego do wykonywania prac samodzielnie, znajomość języków niewymagana.
Nazwa pracodawcy:
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pruszkowie
Adres pracodawcy:
Grodziska 1, 05-800 Pruszków, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: pruszkowski
Gmina pracodawcy: Pruszków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Pruszków
Ulica pracodawcy: Grodziska
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: Obrona narodowa
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pruszkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.08.2016
Oferta pracy ważna do: 21.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 23.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 23.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Zgodnie ze stanowiskiem. Wykształcenie bez znaczenia, osoba do przyuczenia.I zmiana
kontakt przez PUP - 2018-06-26 - Władysławowo (warmińsko-mazurskie)
Przyjmowanie rezerwacji od gości na pobyt w Domu Wczasowym WAM odział Rewita- Jurata
DW WAM SP.ZO.O. O/WDW JURATA - 2017-02-21 - Jurata (pomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Międzyrzec Podlaski (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
P.H.U. Wiśniccy S.C. B. Wiśnicka i R. Wiśnicki - 2016-12-12 - Sierskowola (lubelskie)
ZGODNA ZE STANOWISKIEM
kontakt przez OHP - 2016-01-18 - Gdańsk (pomorskie)
praca w kuchni
SYLWIA DAMPS 1.PIZZERIA KAWIARNIA RESTAURACJA "GIGANT"2.KARCZMA GAŹDZINKA - 2016-08-31 - Przybiernów (zachodniopomorskie)
SAMODZIELNE WYKONYWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z JADŁOSPISEM, WYKONYWANIE OBRÓBKI WSTĘPNEJ I TERMICZNEJ POTRAW, WYDAWANIE POSIŁKÓW POBIERAJĄCYM NA ODDZIAŁY, OBSŁUGA SPRZĘTU KUCHENNEGO;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, PREFEROWANE ŚREDNIE W ZAWODZIE KUCHARZ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ SYSTEMU HACCP, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 3 LATA
109 SZPITAL WOJSKOWY Z PRZYCHODNIĄ SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ W SZCZECINIE - 2017-07-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
przyjmowanie rzaczy do prania,sortowanie,segregacja
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Częstochowa (śląskie)
naprawa samochodów ciężarowych w kanale
Spółdzielnia Pracy Transportu Mleczarskiego TRANSMLECZ - 2016-10-04 - Stargard (zachodniopomorskie)
Wykonywanie obowiązków kucharza w restauracji hotelowej i przygotowywanie cateringu
kontakt przez PUP - 2017-12-27 - Sygneczów (małopolskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2015-12-29 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-08-22 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
samodzielne organizowanie i wykonywanie czynności powierzonych na stanowisku, przestrzeganie zasad dobrej praktyki higienicznej i produkcyjnej w tym: przestreganie higieny osobistej, przestrzeganie technologii sporządzonych potraw, bieżące i prawidlowe sporządzanie prób pokarmowych, dbanie o prawidlowy stan sanitarno-porządkowy pomieszczeń, czystość urządzeń i sprzetu kuchennego, mycie i dezynfekcja, nadzór nad systemem monitorowania punktów kontroli (temperatury urządzeń chłodniczych, potraw), prawidlowe gospodarowanie środkami czystości, wydawanie potraw i obsługa mieszkanców na jadalni, wykonywanie innych zadań zleconych przez przełożonego
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Ruda Śląska (śląskie)
obliczanie wartości odżywczej i energetycznej wypieków, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji, zabezpieczanie surowców, półproduktów i wyrobów gotowych przed zepsuciem, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych oraz właściwe gospodarowanie nimi, obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej (dokonywanie wpisów na facebooku), wymyślanie nowych wypieków, kalkulacja za pomocą programu komputerowego i prezentacja w internecie
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe NITOR Sp. z o. o. - 2016-07-19 - Zielona Góra (lubuskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 7-19
Ośrodek Wczasowy Zacisze Wróblewska Elżbieta - 2017-04-26 - Ustka (pomorskie)
Zapewnienie bieżącej konserwacji obiektu, prowdzenie bieżącychnapraw, wykonywani eprac sezonowych (koszenie trawy, grabienie liści, odśnieżanie, wspomaganie serwisu sprzątającego obiekt, współpraca z podwykonawcami prac specjalistycznych.umowa zlecenie około 168h w miesiącu, w dalszej perspektywie możliwość umowy o pracę. Praca w godzinach 7:15 lub 8-16.Kontakt z pracodawcą: Aleksandra Zemanek 730 000 932
Instytut Komputerowych Systemów Automatyki i Pomiarów Sp.z o.o. - 2017-08-22 - Wrocław (dolnośląskie)
Obsługa klienta, obsługa komputera, pakowanie i wysyłanie paczek
Katarzyna Dąbrowska - 2018-01-12 - Siedliszcze (lubelskie)
Przygotowywanie dań
Przedsiębiorstwo Usług Antykorozyjnych "CENTRO-KOR" Jarosław Wiśniewski - 2016-08-01 - Nowy Duninów (mazowieckie)
przygotowywanie mięsa halal, grillowanie baraniny, wypiek słodyczy tureckich
kontakt przez PUP - 2017-10-19 - Rzeszów (podkarpackie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Okonek (wielkopolskie)
obsługa sklepu internetowego, obsługa klientów sklepu, wdrażanie działań marketingowych
Grupa MB Izabela Lewandowska-Moskała - 2016-07-12 - Górki Małe (śląskie)
przygotowanie polis komunikacyjnych i majątkowych
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posułków kuchnii indyjskiej, pakistańskiej, arabskiej.
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
Kucharz
Astoria Dom Weselny Marta Midura - 2016-02-26 - Wadowice Górne (podkarpackie)
Sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia. Pobieranie produktów spożywczych w ilościach przewidzianych recepturą. Utrzymywanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej. Troska o czystość pomieszczeń kuchennych. Utrzymywanie w stanie używalności powierzony sprzęt kuchenny. Pobieranie prób żywieniowych i właściwe przechowywanie. Stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP.
KUCHNIA "RODZINA" CARITAS DIECEZJI GLIWICKIEJ - 2017-06-13 - Zabrze (śląskie)
Przygotowywanie potraw. Praca na umowę zlecenie (możliwość umowy o pracę) w godz. 6-18 w Kołobrzegu.
Anlech Anna Lechocka - 2017-06-27 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Gotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Jasło (podkarpackie)
przygotowanie, gotowanie potraw kuchni orientalnejpraca na umowę zlecenie nie mniej niż 60 godzin w miesiącuoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-19 - Wrocław (dolnośląskie)