KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ-OPERACOR PIECA TANDOOR (NR 7938) Bydgoszcz oferta pracy BROWAR WYSPA MŁYŃSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ-OPERACOR PIECA TANDOOR (NR 7938)
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami, obsługa pieca tandoor
Data publikacji: 2017-11-02
Lokalizacja: Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: BROWAR WYSPA MŁYŃSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Poznańska 8, 85-129 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami, obsługa pieca tandoor
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ-OPERACOR PIECA TANDOOR (NR 7938)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bydgoszcz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Bydgoszcz
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bydgoszcz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.11.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
kucharz kuchni indyjskiej (wymagany staż - lata: 3)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
BROWAR WYSPA MŁYŃSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Adres pracodawcy:
Poznańska 8, 85-129 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: tel. kontaktowy: 888-161-331
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Bydgoszcz
Gmina pracodawcy: Bydgoszcz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bydgoszcz
Ulica pracodawcy: Poznańska
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.11.2017
Oferta pracy ważna do: 13.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 02.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 02.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie i gotowanie posiłków dla niepełnosprawnych dzieci uczęszczających do punktu przedszkolnego
POLSKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OSÓB Z UPOŚLEDZENIEM UMYSŁOWYM KOŁO W SKARSZEWACH - 2016-02-03 - Skarszewy (pomorskie)
prace porządkowe, obsługa śmieciarki, oferta stażu skierowana do osób bezrobotnych powyżej 30 roku życia, II profil pomocy
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Nowy Dwór Gdański (pomorskie)
Praca w mobilnym barze gastronomicznym przy produkcji kebabów, zapiekanek, sałatek oraz przy przygotywowaniu kurczaków z rożna. Utrzymanie czystości w barze i wokół niego. Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego.
Macyra Company Sp. z o.o. - 2017-04-07 - Straszyn (pomorskie)
przyrządzanie potraw, utrzymywanie porządku w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Biała Piska (warmińsko-mazurskie)
Praktyczna nauka zawodu - montaż i remont instalacji sanitarnych
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Koszalin (zachodniopomorskie)
PRODUKCJA I PRZYGOTOWANIE POTRAW W/G PRZYGOTOWANYCH RECEPTUR, PRZESTRZEGANIE OBOWIĄZUJĄCYCH STANDARDÓW PRODUKCYJNYCH, RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM, ZACHOWANIE DOBREJ ORGANIZACJI PRACY; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE LUB 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT OSOBISTY W KUCHNI SZPITALA PRZY ULICY MĄCZNEJ 4 LUB TELEFONICZNY;CZAS PRACY RÓWNOWAŻNY W GODZINACH 06.00 - 18.00
NIRO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
strzyżenie, modelowanie, upięcia, farbowanie
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Kłodawa (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, obróbka warzyw
GASTROMAR Kompleksowe Usługi Gastronomiczne - 2015-12-29 - Wrzoski (opolskie)
-przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej z ukierunkowaniem na kuchnię marokańską-przygotowywanie jadłospisów-opracowywanie karty dań
HABIBY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-30 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Przygotowanie dań, pomoc w kuchni, przygotowanie menu, dokumentacja do sanepidu.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Konie (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
Dariusz Bagiński - 2016-03-08 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
wg stanowiska
U ANIOŁÓW Jarosław Kruszewski - 2017-09-19 - Wilga (mazowieckie)
Sporzadzanie posiłków, wydawanie posiłków, dbanie o stanowisko pracy, sprzatanie, przygotowanie stanowiska pracy.
Hotel MARHABA Restauracja "ŚNIEŻNIK" - Barbara Ladżyńska - 2016-01-08 - Kłodzko (dolnośląskie)
praca w restauracji SUSHI
DAITO-SUSHI b.Marcinkowska,D.Marcinkowski S.C. - 2016-07-27 - Czeladź (śląskie)
Przygtotowywanie żywności do przechowywania i utwalania. Obsługa narzędzi maszyn i urzadzeń przy przygotowywaniu potraw i napojów. Obróbka wstępna surowców oraz obróbka termiczna. Sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych.
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Białośliwie (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków
"NIRO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-12-27 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.
CESKA BESEDA S.C. - 2016-07-06 - Trzebnica (dolnośląskie)
Produkcja do sprzedaży pizzy na wynos oraz do spożycia w lokalu. Przygotowanie i sprzedaż hot dogów, gofrów, frytek, lodów,ciasta gotowego, kawy, herbaty, napojów zimnych.
kontakt przez PUP - 2014-08-22 - Bemowo Piskie (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, sprzątanie miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
sprzedaż towarów i usług telekomunikacyjnych sieci Orange.
F.H.U. "MOBIFON" Rumen Rangełow - 2016-10-27 - Pszczyna (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; wynagrodzenie 2000 zł brutto do uzgodnienia; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00
Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra - 2017-06-29 - Słupsk (pomorskie)
gotowanie posiłków, mile widziane doświadczenie zawodowe
MOTEL ORION Daria Szyler - Laskowska - 2018-02-28 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Pracownik gospodarczy - ogrodnik
Siewierski Mariusz CF - 2017-06-06 - Gądków Wielki (lubuskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Warszawa (mazowieckie)
Prowadzenie księgowości w Zespole Karpackich Parków Krajobrazowych w Kronie
Zespół Karpackich Parków Krajobrazowych w Krośnie - 2017-12-01 - Dukla (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 7-15; okres zatrudnienia: 01.04.2018-31.10.2018, kolejna na czas nieokreślony; możliwość zapewnienia przez pracodawę zakwaterowania; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-18
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe DAGMOR Zdzisław Górecki - 2018-02-13 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie i serwowanie potraw oryginalnej kuchni tureckiej
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE MUAMMER TEZ - 2017-02-10 - Sulechów (lubuskie)
przygotowanie potraw kuchni orientalnej
VINH XUAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-10 - Kozienice (mazowieckie)
Samodzielne prowadzenie kuchni w Domu Seniora
Szczurek Wojciech WOJS (DOM SENIORA) - 2017-07-25 - Wola Czołnowska (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-16 - Warszawa (mazowieckie)