KUCHARZ/POMOC KUCHENNA Gdańsk oferta pracy Zakłady Mięsne Nowak
Stanowisko: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: 1 850 - 2 400 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Data publikacji: 2016-07-19
Lokalizacja: Gdańsk (pomorskie)
Pracodawca: Zakłady Mięsne Nowak
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:80-180 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 850 - 2 400 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca od pn- nd.Zakres godzin pracy: 09:00- 21:00, w niedziele do 20:00Pracodawca w ofercie podał kwoty netto wynagrodzenia: 1350-1800zł.Praca na cały etat lub na 1/2 etatu.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gdańsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gdańsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gdańsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 850 - 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.07.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie kucharskie w restauracji lub innej placówce gastronomicznej w zakresie przygotowywania posiłków, mile widziane wykształcenie gastronomiczne, doświadczenie w bezpośredniej obsłudze klienta, znajomość zasad systemu HACCP, umiejętność dzielenia się wiedzą i chęć do nauki. książeczka sanepidowska. Miejsce pracy: Gdańsk. Kontakt telefoniczny: 532 532 971, kontakt mailowy: rekrutacja (at) zmnowak.pl.
Nazwa pracodawcy: Zakłady Mięsne Nowak
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gdańsku
Adres pracodawcy:
Knyszyńska 16A/2, 80-180 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdańsk
Gmina pracodawcy: Gdańsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gdańsk
Ulica pracodawcy: Knyszyńska
Numer budynku pracodawcy: 16A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gdańsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.07.2016
Oferta pracy ważna do: 19.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 20.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 19.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sporządzanie różnego rodzaju potraw i ciast
CEZAR Przedsiębiorstwo Produkcyjne Dariusz Bogdan Niewiński - 2016-06-03 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2018-11-22 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków,
Gastrotop - Dariusz Borowik - 2017-09-20 - Opole (opolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Fundusz Wczasów Pracowniczych sp. z o.o. Odział-Zespół Domów Wczasowych Krynica Zdrój - 2017-11-20 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Prace kucharza
D.W. "WILLA RODOS" ELŻBIETA HNATÓW - 2016-02-29 - Władysławowo (pomorskie)
Przygotowywanie menu, przygotowywanie posiłków zgodnie z menu. Dbałość o sprzęt i urządzenia kuchenne zgodnie z przeznaczeniem.
GISO G. Kujda & W. Kujda Sp.j - 2018-02-13 - Dębno (zachodniopomorskie)
sporządzanie potraw a la Carte, kuchnia europejska, dziczyzna
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Cieszyn (śląskie)
wszystkie zwyczajowe czynności związane z pracą kucharza w restauracji a la Carte, imprezy, catering, kuchnia hotelowa
Autohof Strohofer Geiselwind - 2018-02-14 - Niemcy (Niemcy)
jw.
LIM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, SP. KOMANDYTOWA - 2018-03-20 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Borne Sulinowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
ŁUKASZ DUBICKI F.U.H. "IWA" ZDZIECHOWICE - 2016-08-25 - Praszka (opolskie)
Przygotowywanie potraw indyjskich (kebab)
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Ciechanów (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, prace pomocnicze w kuchni
Bar Gastronomiczny Na Skarpie Anna Krawczyk-Krzemińska - 2018-04-13 - Siemiany (warmińsko-mazurskie)
SAMODZIELNE WYKONYWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z JADŁOSPISEM, WYKONYWANIE OBRÓBKI WSTĘPNEJ I TERMICZNEJ POTRAW, WYDAWANIE POSIŁKÓW POBIERAJĄCYM NA ODDZIAŁY, OBSŁUGA SPRZĘTU KUCHENNEGO;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, PREFEROWANE ŚREDNIE W ZAWODZIE KUCHARZ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ SYSTEMU HACCP, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 3 LATA
109 SZPITAL WOJSKOWY Z PRZYCHODNIĄ SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ W SZCZECINIE - 2017-07-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Wykształcenie: brak wymagań; doświadczenie zawodowe; tradycyjna polska kuchnia; praca co drugi dzień po 12 godzin; miejsce pracy: Toszek
CUKIERNIA RESTAURACJA "GRZYBEK" mgr DOROTA GRZYBEK - 2016-05-13 - Boguszyce (śląskie)
Wykonywanie obróbki surowców, tworzenie receptur gastronomicznych, przygotowywanie potraw, ciast i napojów bezalkoholowych, obsługa sptrzętu w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Płock (mazowieckie)
wykonywanie prac murarskich na terenie budowy - domy szeregowe
Eko-Dom Sp. zo.o. - 2016-04-05 - Uniszki-Cegielnia (mazowieckie)
wg.zawodu
PATRYCJA ROMANIK CATERING - 2018-07-11 - Gryżyna (lubuskie)
sporządzanie potraw, napojów i deserów oraz diet
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - Chęciny (świętokrzyskie)
rozdzielanie pracy podległym pracownikom, porcjowanie, obróbka i przygotowywanie dań zgodnie z jadłospisem, wydawanie posiłków, dbanie o porządekmiejsce pracy Świnoujście
PPUH ALFAS SP. Z O. O. - 2016-09-26 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca dla osoby do 30 roku życia.
kontakt przez PUP - 2017-07-10 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji, praca co drugi dzień po 12 godzin od godz. 9.00
K&K Piotr i Zbigniew Koźbiał S. C. - 2017-04-05 - Gorzeń Górny (małopolskie)
Kucharz - przygotowywanie i wydawanie dań zgodnie z recepturą
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Łódź (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW WDŁUG RECEPTURY TURECKIEJ I WEDŁUG MENU
ARIN SP. Z O.O. - 2016-12-16 - Nowogard (zachodniopomorskie)
gastronomia
Firma Handlowa K.E.J. Katarzyna Kulik - 2016-04-05 - Łeba (pomorskie)
Obróbka mięs, warzyw, owoców, ryb (krojenie, siekanie, filetowanie, obieranie itp.) przygotowywanie potraw, dbanie o porządek miejsca pracy, gotowanie. Kierowanie pracą na kuchni. Ostateczne przygotowanie potraw i wydawanie. Przygotowywanie menu. Inwentaryzacja.
"Piekielna Kura" Przemysław Biały - 2017-04-05 - Lubin (dolnośląskie)
-pełen etat/inny wymiar czasu pracy/praca dorywcza
ATM J. MAZUREK I WSPÓLNICY SPÓŁKA JAWNA - 2016-09-02 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tajskiej i chińskiej, estetyczne serwowanie dań, w restauracji zatrudnieni są pracownicy tajscy stąd bardzo mile widziana znajomość języka tajskiego lub angielskiego.Miejsce pracy: Wrocław, ul. HubskaSala G
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Wrocław (dolnośląskie)
praca
FIRMA PRODUKCYJNO- HANDLOWO-USŁUGOWA "KULINARNE PYSZNOŚCI" IRENA CWANEK - 2018-06-19 - Rzeszów (podkarpackie)