KUCHARZ Świnoujście oferta pracy PPUH ALFAS SP. Z O. O.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 608 PLN
Zakres obowiązków: rozdzielanie pracy podległym pracownikom, porcjowanie, obróbka i przygotowywanie dań zgodnie z jadłospisem, wydawanie posiłków, dbanie o porządekmiejsce pracy Świnoujście
Data publikacji: 2016-09-26
Lokalizacja: Świnoujście (zachodniopomorskie)
Pracodawca: PPUH ALFAS SP. Z O. O.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
rozdzielanie pracy podległym pracownikom, porcjowanie, obróbka i przygotowywanie dań zgodnie z jadłospisem, wydawanie posiłków, dbanie o porządekmiejsce pracy Świnoujście
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 608 PLN
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świnoujście
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Świnoujście
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świnoujście
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 608 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Mile widziane doświadczenie
Nazwa pracodawcy: PPUH ALFAS SP. Z O. O.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Pomorska 40, 91-408 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Pomorska
Numer budynku pracodawcy: 40
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.09.2016
Oferta pracy ważna do: 25.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 26.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 26.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obróbka wstępna i termiczna surowców i półfabrykatów, przygotowywanie i wydawanie wyrobów gotowych
kontakt przez PUP - 2018-05-15 - Biała Podlaska (lubelskie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6:00-14:00, 14:00-22:00. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. k. we Wrocławiu.
Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. k. - 2016-11-18 - Wrocław (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Warszawa (mazowieckie)
• Otwartość i komunikatywność• Pozytywna energia i pomysłowość• Dokładność, odpowiedzialność, zaangażowanie• Wyznaczanie ambitnych celów• Umiejętność pracy w zespole• Książeczka sanitarno-epidemiologiczna będzie mile widziana
kontakt przez OHP - 2017-03-24 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań.
Kompleks Hotelowo Gastronomiczny LABIRYNT Sp. z o.o. - 2018-04-27 - Łomża (podlaskie)
Samodzielena praca ma kuchni.Przygotowywanie dań tradycyjnych/zupy, dania pieczone, smazone, grillowane, sous-vide, wypiek pizzy na sposób tradycyjny, wypiek własnego pieczywa, przygotowywanie burgerów w oparciu o zasady slow food, wyrówb własnoręczny makaronów, deserów i przystawek.Miejsce wykonywania pracy: Wrocław, ul. Ruska 61;Wymiar czasu pracy: około 170 h w miesiącu;Sala G
kontakt przez PUP - 2016-12-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami, w tym HACCP, przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe, przestrzeganie standardów produkcji gastronomicznej, udział w procesie utrzymania i podnoszenia jakości usług kulinarnych, współpraca przy wdrażaniu nowego menu.
Rado Hotel Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Rado" - 2016-12-19 - Wola Chorzelowska (podkarpackie)
Kompleksowa obsługa gościa hotelowego, obsługa techniczna konferencji, prace porzadkowe, w razie potrzeby ustawianie sal konferencyjnych, przygotowanie sprzetu audio do obsługi konferencji, utrzymanie swojego miejsca pracy we właściwym porzadku, codzienne obchody wokół obiektu, zgłaszanie nieprawidłowosci i usterek. Miejsce pracy: Hotel Tumski& Barka tumska Sp. z o.o. Sp. K.Kontakt kandydatów z pracodawcą e-mail: malgorzatazajac (at) hotel-tumski.com.plOferta pracy znajduje się w sali: H,Bb,Ba,C
Hotel Tumski & Barka Tumska sp. z o.o. sp.k. - 2016-02-05 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie regionalnych potraw tureckich. Wymagane: wykształcenie min. średnie, umiejętność przygotowywania potraw kuchni tureckiej, min. 2-letnie doświadczenie w zawodzie kucharza kuchni tureckiej.
HARPUT KEBAP KATARZYNA AYDIN - 2017-05-24 - Sulęcin (lubuskie)
Praca w hotelu w miejscowości Domasław. Przez pierwsze trzy miesiące umowa zlecenia 160h w miesiącu, wg grafiku, następnie możliwość umowy o pracę.Kontakt z pracodawcą: restauracja (at) eclipsehotel.pl lub 884665654
Eclipse Enterprise Sp. z o.o. - 2017-01-10 - Domasław (dolnośląskie)
Zapewnia opracowanie spraw emerytalno-rentowych z ubezpieczeń społecznych, kapitału początkowego i innych świadczeń, w tym zleconych Zakładowi do realizacji oraz korespondencji
Zakład Ubezpieczeń Społecznych O/Ostrów Wielkopolski - 2018-02-12 - Leszno (wielkopolskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: wykonywanie kosztorysów instalacji elektrycznych i prowadzenie dokumentacji przetargów publicznych; WYMAGANIA: wykształcenie średnie, mile widziane doświadczenie, znajomość programu AUTO-CAD NORMA
EL-MAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-29 - Lubliniec (śląskie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2017-03-31 - Tuszyn (łódzkie)
przyjmowanie i realizacja zamówień klientów, przygotowywanie potraw, obsługa ekspresu ciśnieniowego, praca w kuchni, dbałość o czystość lokalu. Praca dla osoby bezrobotnej zarejestrowanej w PUP w Zabrzu z ustalonym II profilem pomocy. Praca na 2 zmiany w godzinach 5.00-21.00.
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Zabrze (śląskie)
Przygotowywanie posiłków (kebab, zapiekanki, hamburgery), obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
Przygotowanie potraw tajskich, dbanie o czystość stanowiska pracy, przestrzeganie przepisów BHP, przyjmowanie i składanie zamówień. Wymagania: znajomość kuchni tajskiej, punktualność, uczciwość.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Reda (pomorskie)
Przygotowywanie półproduktów do obróbki, samodzielna ovbróbka w tym termiczna, przygotowywanie ciast ciężkich, zabezpieczenie produktów gotowych.
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Mysłowice (śląskie)
j.w.
JOBHOUSE Sp. z o.o. (Agencja pracy tymczasowej nr 7097) - 2016-03-30 - Warszawa (mazowieckie)
- naprawa pojazdów samochodowych
Mechanika Pojazdowa Marcin Ćwikliński - 2016-03-07 - Zelgoszcz (pomorskie)
Prace kucharskie.
Cremova Dariusz Zawierucha - 2016-09-27 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami. Dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowanych potraw. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produktów. Dbanie o porządek i higienę na stanowiskach pracy. Kontrolowanie jakości używanych produktów, ich świeżości oraz dat przydatności do spożycia.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2017-01-12 - Serock (mazowieckie)
Przygotowanie dań kuchni tajskiej. Praca na dwie zmiany w godz.: 7-15, 13-21. Równoważny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Amalfi s.c. (Wrocław).
AMALFI s.c. - 2016-09-26 - Wrocław (dolnośląskie)
Przyrządzanie posiłków, dań, tradycyjna kuchnia polska. Możliwość dojazdu.
AUTO-KOMIS MIROSŁAW USAREK - 2016-09-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska
Spółdzielnia Rolniczo - Handlowa "Samopomoc Chłopska" - 2016-10-07 - Kobyłka (mazowieckie)
UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI WŁOSKIEJ, POLSKIEJ I FRANCUSKIEJ, DBANIE O CZYSTOŚĆ MIEJSCA PRACYWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE-GASTRONOMICZNE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI WŁOSKIEJ, POLSKIEJ I FRANCUSKIEJ, CHĘĆ DO PRACY, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA NA STANOWISKU, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH,
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca z dziećmi
Szkoła Podstawowa im. Stefana Żeromskiego - 2017-07-21 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
Wykonywanie prac w zakresie montażu konstrukcji metalowych i drewnianych. Konserwowanie i remontowanie kontrukcji budowlanych. Praca w Płocku i na terenie kraju w godz. 7-15.
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Kostrogaj (mazowieckie)
Przygotowywanie sushi i innych dań z ryby.
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Jabłonna (mazowieckie)
Gotowanie, przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Zdziechowice (opolskie)