KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Ząbkowice Śląskie oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowiązków: ZGODNIE Z WNIOSKIEM
Data publikacji: 2016-02-29
Lokalizacja: Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ząbkowice Śląskie, powiat: ząbkowicki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków: ZGODNIE Z WNIOSKIEM
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ząbkowice Śląskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ząbkowicki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 8
Data rozpoczęcia pracy: 02.03.2016
Data zakończenia pracy: 01.11.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Ząbkowicach Śląskich
Adres pracodawcy:
Powstańców Warszawy 7, 57-200 Ząbkowice Śląskie, powiat: ząbkowicki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: wniosek
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: ząbkowicki
Gmina pracodawcy: Ząbkowice Śląskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ząbkowice Śląskie
Ulica pracodawcy: Powstańców Warszawy
Numer budynku pracodawcy: 7
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Ząbkowicach Śląskich
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Typ oferowanej pracy: (staż z UP)
Data dodania oferty pracy: 29.02.2016
Oferta pracy ważna do: 02.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 29.02.2016
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
Podobne oferty pracy
gotowanie obiadów w zbiorowym żywieniu ( do szkół, przedszkoli); 1 zmiana 6.00-14.00 - czasami praca w weekend
PPHU "KONKURENCJA" DARIUSZ LINIEWICZ - 2017-09-01 - Zgorzelec (dolnośląskie)
-
Firma Usługowo Handlowa Magdalena Konieczny - OW FAMILIJNI - - 2016-03-18 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Instytut Naukowo-Badawczy Księdza Sebastiana Kneippa Zespół Rehabilitacyjno-Wypoczynkowy Sebastianeum Silesiacum - 2018-02-27 - Kamień Śląski (opolskie)
przygotowywanie posiłków
Hotel "Gołąbek" w Łebie - 2017-03-21 - Łeba (pomorskie)
Przyrządzanie posiłków
Aspen Sp. z o.o. - 2016-04-21 - Gdańsk (pomorskie)
pomoc w kuchni w przygotowaniu posiłków
Sklep-Hurtownia "MOTOR-KOMIS" Rzeszów - 2017-10-11 - Strzyżów (podkarpackie)
praca w pizzerii i restauracji PIRI PIRI
JACIOW DAWID Pizzeria & Restauracja Długa 2 - 2017-07-07 - Godów (śląskie)
Praca w kuchni
Przedsiębiorstwo Usług Socjalnych i Handlowych PUSiH Sp. z o.o. - 2016-04-19 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków; tworzenie menu
F.H.U "FOX" Piotr Cybula - 2016-12-15 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków dla młodzieży szkolnej, turystów, oraz na imprezy okolicznościowe. Odpowiedzialność za całokształt pracy kuchni oraz nadzór nad podległymi pracownikami.Dbałość o dobór jakościowy i ilościowy produków do przygotowywania posiłków, odpowiedzialność za jakość sporządzanych posiłków i punktualność ich wydawania,odpowiedzialność za stan sanitarno - higieniczny pomieszczeń kuchni, zaplecza, naczyń i wydawanych posiłków. Nadzór nad układaniem jadłospisów i przestrzeganie ich, rozliczanie ilościowe produków do produkcji posiłków, przechowywanie próbek zgodnie z wymaganiami sanepidu, przestrzeganie zasad HACCP
Fundacja "Praca dla Niewidomych" ZAZ KRZYŻEWO - 2017-07-04 - Krzyżewo (podlaskie)
Gotowanie
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MKK - BUDOWNICTWO Renata Wenda - 2016-05-09 - Radzymin (mazowieckie)
- Przygotowanie dań, dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia, porcje posiłków, jakość, smak, estetyka wydawanych posiłków, pobieranie produktów spożywczych z magazynów w ilościach przewidzianych recepturą, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług, utrzymanie porządku w miejscu pracy i dbałość o powierzony sprzęt. - Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 5:00-15:00 + soboty, niedziele, święta - według grafiku. Wymagane wykształcenie średnie kierunkowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min rok na stanowisku kucharza. Na stanowisko mogą aplikować również osoby niepełnosprawne. Kontakt WYŁĄCZNIE e-mail: kadry (at) hoteldiament.pl
HOTELE DIAMENT SPÓŁKA AKCYJNA / Park Hotel Diament - 2017-11-24 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez OHP - 2016-01-12 - Kraków (małopolskie)
RĘCZNY ROZŁADUNEK PACZEK KURIERSKICH, WAGA PACZEK OD 1KG DO 50KG. PRACA NA CZAS W GRUPIE. JĘZYK NIEMIECKI NIE JEST WYMAGANY, WSZYSCY PRACOWNICY SĄ POLSKOJĘZYCZNI.
kontakt przez OHP - 2018-05-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje)
UŁAŃSKA ZAGRODA Jacek Bródka - 2018-02-27 - Załom (zachodniopomorskie)
- przygotowanie potraw kuchni regionalnej - wschodniej - właściwy dobór składników i przypraw
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Łódź (łódzkie)
kompletowanie dokumentacji, przygotowywanie projektów uchwał, naliczenia zaliczek, dokonywanie odczytów liczników
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Lubań (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków dla uczniów szkoły, 90 osób.
Szkoła Podstawowa nr 33 - 2017-10-10 - Częstochowa (śląskie)
Sprzątanie pomieszczeń biurowych, zaplecza biurowego na obiekcie przemysłowym. Praca w godzinach 14:00-22:00 lub 14:00-20:00. Praca 6-8 godzin dziennie.Oferta dla osób pełno i niepełnosprawnych.Kontakt z pracodawcą: 660 567 125.
Clar System SA - 2017-08-30 - Wrocław (dolnośląskie)
Prowadzenie kuchni w internacie dla 30dzieci. Przygotowywanie zamówień produktów.
Podkarpacka Organizacja Promocji Sportu - 2017-09-18 - Hadle Szklarskie (podkarpackie)
przygotowywanie potraw zgodnie z menu
PHU Ekotradycja Bożena Duda Oździńska - 2017-10-18 - Cieszyn (śląskie)
włączanie i wyłączanie maszyny szwalniczej, zakładanie igieł, przewlekanie nitek przez elementy podające, kontrolowanie i regulowanie parametrów ściegu, wykonywanie czynności określonych podziałem pracy, wykownywanie szwów łączących elementy wyrobów, wykonywanie różnego rodzaju kieszeni, swzycie drobnych elementów, wszywanie i naszywanie elementów, zdobień, suwaków, pikowanie, haftowanie, odszywanie, lamowanie, stębnowanie krawędzi, podwijanie lub podszywanie, itp.
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw i dań typowych dla kuchni ukraińskiej wg oryginalnych receptur. Zgłoszenia telefoniczne do pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2017-06-23 - Łódź (łódzkie)
Badanie, ocenianie i monitorowanie wdrożonych projektów, doradzanie klientowi zewnętrznemu i wewnętrznemu w języku angielskim w zakresie opracowania, implementacji, rozwoju i użytkowania systemów informatycznych, rozwiązywanie potencjalnych konfliktów i problemów związanych z implementacją projektu.Sala H
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca na kantynie pracowniczej. Opis stanowiska - przygotowywanie i wydawanie dań zgodnie z ich recepturą, - nadzór nad towarem w magazynie, przyjmowanie towaru zgodnie z zamówieniem, -dbanie o wysoką jakość i termin ważności, - utrzymanie wysokiego standardu przygotowanych posiłków oraz dbałość o ich jakość i wygląd, - dbanie o czystość w kuchni Wymagania -doświadczenie w zbiorowym żywieniu - dyspozycyjność, - doświadczenie na podobnym stanowisku, - odporność na stres, - umiejętność szybkiego uczenia, - zaangażowanie,
PRIME FOOD Sp. z o. o. w Przechlewie - 2015-11-30 - Przechlewo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Wejsuny (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Ryki (lubelskie)
przygotowywanie dań typu fast food, pizza
Bonum Trade Sp. z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-03-07 - Bezwola (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
F.H.U "FOX" Piotr Cybula - 2015-12-21 - Sandomierz (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-12-01 - Wólka Kosowska (mazowieckie)