KUCHARZ Ostrowiec Świętokrzyski oferta pracy Przedsiębiorstwo Usług Socjalnych i Handlowych PUSiH Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Praca w kuchni
Data publikacji: 2016-04-19
Lokalizacja: Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Usług Socjalnych i Handlowych PUSiH Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Polna 9 G, 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski, powiat: ostrowiecki, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Praca w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ostrowiec Świętokrzyski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ostrowiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ostrowiec Świętokrzyski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.06.2016
Data zakończenia pracy: 18.08.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Wymagane doświadczenie zawodowe.
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Usług Socjalnych i Handlowych PUSiH Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowcu Świętokrzyskim
Adres pracodawcy:
Polna 9 G, 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski, powiat: ostrowiecki, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: ostrowiecki
Gmina pracodawcy: Ostrowiec Świętokrzyski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ostrowiec Świętokrzyski
Ulica pracodawcy: Polna
Numer budynku pracodawcy: 9 G
Profil działalności pracodawcy: Usługi gastronomiczne, hotelarskie.
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy w Ostrowcu Świętokrzyskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.04.2016
Oferta pracy ważna do: 16.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 20.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 19.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie bufetu śniadaniowego
SHERATON Poznań Hotel "CENTRUM OBSŁUGI BIZNESU" Sp. z o.o. - 2016-01-18 - Poznań (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WEDŁUG PRZEPISÓW LITEWSKICH, ORGANIZACJA STANOWISKA PRACY, PRZYJMOWANIE DOSTAW; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI LITEWSKIEJ, 5 LAT DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO, LITEWSKIEGO; ROZKŁAD CZASU PRACY: 40 TYGODNIOWO RÓWNIEŻ W WOLNE DNI; GODZINY PRACY: 11.00-23.00 W SYSTEMIE 2 ZMIANOWYM;
kontakt przez PUP - 2015-11-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
PHU ANTYKI PIOTR PRYCZEK - 2016-06-17 - Jarocin (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań, potraw, obróbka produktów, dekorowanie
kontakt przez PUP - 2018-03-05 - Mielec (podkarpackie)
obsługa urządzeń, maszyn do mięsa, szatkownicy itp.; gotowanie potraw; wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Dzierzgoń (pomorskie)
zgodny, praca w Rogóźnie
Firma Handlowa Mariusz Hulewicz - 2018-02-26 - Rogóźno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchnii arabskiej, indyjskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Puławy (lubelskie)
Praca na stanowisku kucharza obejmująca przygotowywanie posiłów całodniowego wyżywienia pacjentów szpitala zgdonie z dietami. Praca w godz.: 6:00-14:00. Oferta dostepna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 662 232 556, p. Anna Reszuta.
Uniwersytecki Szpital Kliniczny we Wrocławiu im. Jana Mikulicza-Radeckiego - 2016-05-04 - Wrocław (dolnośląskie)
SPORZĄDZANIE TRZECH POSIŁKÓW DLA DZIECI W WIEKU PRZEDSZKOLNYM, PRACE PORZĄDKOWE W KUCHNI I ZAPLECZU, PLANOWANIE JADŁOSPISÓW;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWDODOWE-GASTRONOMICZNE, OBSŁUGA NARZĘDZI KUCHENNYCH, SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW DLA DZIECI, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE PRACY W PLACÓWKACH OŚWIATOWYCH
PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE LITERACKIE IWONA PRZYBYCIEŃ - 2017-05-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Praca w restauracji na stanowisku: kucharz kuchni bengalskiej/hinduskiej, przygotowanie potraw kuchni bengalskiej/hinduskiej, planowanie i gotowanie posiłków ww. kuchni, praca na umowę na czas okreslony na dwie zmiany, miejsce wykonywania pracy: Wrocław ul. Rynek-Ratusz 16/19, ul. Rynek-Ratusz 15, oferta dostępna w sali G. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata.
"SPARTAN" Głuszcz Arkadiusz - 2018-01-25 - Wrocław (dolnośląskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie dań gastronomicznych. Organiziwanie i planowanie pracy.
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Gdańsk (pomorskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 2lata doświadczenia; fryzjerstwo damsko-męskie, obsługa klienta, doradztwo; wymiar czasu do uzgodnienia; miejsce pracy: Gliwice
LOOK & LANS ANNA FLESZAR - 2017-10-04 - Gliwice (śląskie)
wg stanowiska
Młyn Gąsiorowo Adrianna Machnacz - 2016-10-10 - Gąsiorowo (mazowieckie)
Przygotowanie potraw kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-10 - Krosno (wielkopolskie)
Wykształcenie: brak wymagań; mile widziane doświadczenie zawodowe, możliwość przyuczenia do zawodu w trakcie zatrudnienia; zakres obowiązków: produkcja wyrobów garmażeryjnych; tylko nocki; ks. sanepidowska; miejsce pracy: Gliwice
"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W GLIWICACH - 2016-11-04 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków w żłobku "Bajkowy Żłobek" w Nowym Marcinkowie.
Niepubliczne Przedszkole Jacek i Agatka K. Kotecka - 2018-01-17 - Nowe Marcinkowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa , ryb, owoców morza, warzyw i innych. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Wrocław (dolnośląskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ (SMAŻENIE KOTLETÓW, KROJENIE SAŁATEK)
RZESZÓWDIS SP. Z O.O. - 2017-06-02 - Rzeszów (podkarpackie)
obróbka wstępna surowców, praca na wydawce, organizacja pracy zespołu kucharzy na bankietach, imprezach okolicznościowych oraz innych dużych imprez, zamówienia i współpraca z dostawcami, kalkulacja imprez, wypełnianie dokumentów HACCP, prowadzenie dokumentacji związanej z gospodarką magazynową kuchni, sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw do różnych diet
ANATEX Wielobranżowe Przedsiębiorstwo Remontowo-Budowlane - 2016-02-23 - Suwałki (podlaskie)
Oferta zgłoszona jest w ramach realizacji projektu pt. Aktywizacja zawodowa osób bezrobotnych 30+ (2017), współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego - Lubuskie 2020 obejmującego aktywizację osób bezrobotnych, spełniających kryteria dostępu - są to osoby w wieku 30 lat i więcej znajdujące się w szczególnej sytuacji na rynku pracy:- osoby starsze po 50 roku życia,- kobiety,- osoby z niepełnosprawnościami,- osoby długotrwale bezrobotne,- osoby o niskich kwalifikacjach.
Sobieraj Krzysztof ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO - 2017-05-31 - Krzeszyce (lubuskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Otwock (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, ustawianie karty dań,wybór naczyn do podawania dań,wybór sprzętu do przygotowywania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywnosci, dopilnowanie racjonalnego zarzadzanie składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracujacym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Górowo Iławeckie (warmińsko-mazurskie)
spawanie konstrukcji stalowych, obróbka metalu
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO USŁUGOWE MAC-MET MACIEJEWSKI MICHAŁ - 2016-09-19 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie według tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej. Czytanie receptur, układanie menu, składanie zamówień zagranicę, dbanie o porządek i higienę w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-01-25 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej
Katarzyna Prażuch MASUM KEBAB - 2017-11-03 - Końskie (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
L&P Sp. z o.o. - 2016-09-22 - Toruń (kujawsko-pomorskie)