KUCHARZ Krzeszyce oferta pracy Sobieraj Krzysztof ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Oferta zgłoszona jest w ramach realizacji projektu pt. Aktywizacja zawodowa osób bezrobotnych 30+ (2017), współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego - Lubuskie 2020 obejmującego aktywizację osób bezrobotnych, spełniających kryteria dostępu - są to osoby w wieku 30 lat i więcej znajdujące się w szczególnej sytuacji na rynku pracy:- osoby starsze po 50 roku życia,- kobiety,- osoby z niepełnosprawnościami,- osoby długotrwale bezrobotne,- osoby o niskich kwalifikacjach.
Data publikacji: 2017-05-31
Lokalizacja: Krzeszyce (lubuskie)
Pracodawca: Sobieraj Krzysztof ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:OGRODOWA 15E, 66-435 Krzeszyce, powiat: sulęciński, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Oferta zgłoszona jest w ramach realizacji projektu pt. Aktywizacja zawodowa osób bezrobotnych 30+ (2017), współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego - Lubuskie 2020 obejmującego aktywizację osób bezrobotnych, spełniających kryteria dostępu - są to osoby w wieku 30 lat i więcej znajdujące się w szczególnej sytuacji na rynku pracy:- osoby starsze po 50 roku życia,- kobiety,- osoby z niepełnosprawnościami,- osoby długotrwale bezrobotne,- osoby o niskich kwalifikacjach.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Krzeszyce
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sulęciński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Krzeszyce
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.10.2017
Data zakończenia pracy: 02.10.2019
Nazwa pracodawcy:
Sobieraj Krzysztof ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sulęcinie
Adres pracodawcy:
OGRODOWA 15E, 66-435 Krzeszyce, powiat: sulęciński, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: sulęciński
Gmina pracodawcy: Krzeszyce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Krzeszyce
Ulica pracodawcy: OGRODOWA
Numer budynku pracodawcy: 15E
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sulęcinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.06.2017
Oferta pracy ważna do: 02.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 01.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 31.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca w dwuosobowym zespole - przygotowywanie posiłków z karty.
Sklep Spożywczo-Przemysłowy Tadeusz Kozłowski - 2016-12-19 - Stawki (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw- kuchnia domowa; godziny pracy 8.00-16.00, I umowa na okres próbny;
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "CENT" JAKIEL JAN - 2018-07-18 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej, czytanie receptur, układanie menu, składanie zamówień zagranicę
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Dęblin (lubelskie)
sprzedaż produktów, prowadzenie magazynu
MARIST Mariusz Stawczyk - 2016-10-05 - Żabieniec (mazowieckie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Lipsko (mazowieckie)
przygotowywanie potraw,kuchni śródziemnomorskiej, polskiej , dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-17 - Rzeszów (podkarpackie)
Refundacja na wskazaną osobę
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań, menu.
kontakt przez PUP - 2015-11-23 - Błonie (mazowieckie)
praca w restauracji
HOTEL "POD HERBEM" DARIUSZ I TOMASZ KULESZA SPÓŁKA JAWNA - 2015-11-13 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie i obróbka produktów do konsumpcji, smażenie ryb. Praca w systemie tydzień na tydzień. Praca w godzinach 10-20
ANDRZEJ SUROWIEC "KARP" - 2016-05-25 - Czechowice-Dziedzice (śląskie)
Przygotowanie posiłków dla dzieci w wieku 3-6 lat, około 50.Prace porządkowe, przygotowanie próbek żywieniowych.Kontakt kandydatów z pracodawcą: (71) 798-68-16sala G
PRZEDSZKOLE NR 82 - 2017-09-08 - Wrocław (dolnośląskie)
Regeneracja powłok malarskich, nauka malowania, mieszanie farb, wykonywanie napraw malarskich.
kontakt przez PUP - 2017-08-25 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
Wojewódzki Ośrodek Lecznictwa Odwykowego i Zakład Opiekuńczo-Leczniczy w Gorzycach - 2017-08-14 - Gorzyce (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI AMERYKAŃSKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH;MIEJSCE PRACY: SZCZECIN UL. JAGIELLOŃSKA 11;NA SPOTKANIE Z PRACODAWCĄ UMAWIAĆ SIĘ TEL 514010230
RESTAURANTS S.C. KRZYSZTOF ZALESKI WOJCIECH ŻURAWIK - 2016-09-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw w pensjonacie
Pension Graf Inh. Claudia Graf - 2017-11-07 - Niemcy (Niemcy)
Opracowanie dań, sporządzanie posiłków wegańskich. Praca dwuzmianowa w godz. 8.00-16 oraz 11.00-19.00, w Bielsku-Białej. Oferta skierowana do osób zarejestrowanych w PUP, które nie ukończyły 30 roku życia.
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Bielsko-Biała (śląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Wymagane wykształcenie średnie zawodowe, dobra organizacja pracy i samodzielność, komunikatywność, rzetelność, uczciwość, gotowanie podstawowych potraw. Praca do godziny 20-ej. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
CAPITOL S.C. KAZIMIERZ SZYPUŁA, TOMASZ SZYPUŁA - 2018-03-22 - Stanowice (śląskie)
Wykształcenie średnie; min. 3 lata doświadczenia; prawo jazdy kat. C+E; mile widziana znajomość j. angielskiego; karta kierowcy; dbanie o bezpieczny przewóz towarów; praca przy drogowym transporcie rzeczy; miejsce pracy: teren UE (w szczególności Czechy, Słowacja); baza: Gliwice;
ACL POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-29 - Gliwice (śląskie)
sporządzanie dań kuchni tajskiej właściwy dobór produktówznajomość przepisów surowców stosowanych wyłącznie w Tajlandii
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Łódź (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
WILLA "MONIKA" SPA S.C. ZOFIA ŚNIEŻYK-MATWIEJCZUK, JAROSŁAW MATWIEJCZUK - 2016-08-03 - Nałęczów (lubelskie)
Przyjmowanie i realizacja zamówień klientów. Przygotowywanie potraw. Obsługa ekspresu ciśnieniowego. Dbałość o czystość lokalu. Praca w kuchni.Godziny pracy: 5.00 - 21.00.
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Zabrze (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Wschowa (lubuskie)
Kucharz/ kucharka w Pizzerii "Ferro Di Cavallo" w Słupsku; praca od zaraz; jedna zmiana (12-20); kontakt z pracodawca e-mailowy.
MAGMA Mariusz Schlotterer - 2016-03-08 - Słupsk (pomorskie)
Zarządzanie personelem, motywowanie pracowników; pomoc klientom na sali sprzedaży; obsługa klienta
Stokrotka Sp. z o.o. - 2017-10-09 - Szamotuły (wielkopolskie)
Przygotowanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej, szczególnie wietnamskiej i tajskiej. Miejsce pracy: Wrocław Umowa zlecenie nie mniej niż 8 godzin w miesiacu Kontakt telefonicznyOferta znajduje sie w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I SPORZĄDZANIE RECEPTUR DAŃ W/W. KUCHNI
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie dań kuchni chińskiej.
Art & Craft Agnieszka Kiedrowska - 2017-04-18 - Sopot (pomorskie)
sprzedaż wyprodukowanych art. spożywczychOferta pracy przeznaczona dla osób bezrobotnych do 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Obsługa pieca konwekcyjnego i przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Powidz (wielkopolskie)