KUCHARZ Rzeszów oferta pracy GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 13 - 16,48 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw,kuchni śródziemnomorskiej, polskiej , dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
Data publikacji: 2016-11-17
Lokalizacja: Rzeszów (podkarpackie)
Pracodawca: GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:KOŚCIUSZKI 9, 35-959 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw,kuchni śródziemnomorskiej, polskiej , dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 13 - 16,48 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Uwaga: 10 do 12 zł netto/ godz. w zależności od doświadczenia i umiejętności
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzeszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rzeszów
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rzeszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 13 - 16,48 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.11.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
1) wykształcenie: mile widziane gastronomiczne 2) umiejętności:- przygotowywanie i dekorowanie potraw i deserów,- umiejętność pracy samodzielnej i zespołowej,- umiejętność budowania dobrych relacji w zespole,- dyspozycyjność, 3) uprawnienia: posiadanie książeczki do celów sanitarno epidemiologicznych, 4) doświadczenie zawodowe : minimum 1 rok na podobnym stanowisku
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
KOŚCIUSZKI 9, 35-959 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Rzeszów
Gmina pracodawcy: Rzeszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rzeszów
Ulica pracodawcy: KOŚCIUSZKI
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.11.2016
Oferta pracy ważna do: 01.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 17.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 17.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- przygotowywanie i sprzedaż posiłków typu fast-food
KEBABEK GRAŻYNA BAEK - 2018-04-18 - Pasym (warmińsko-mazurskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Zielonka (mazowieckie)
utrzymywanie czystości w salach, kuchni i korytarzu, pomoc przy przebieraniu i karmieniu dzieci.
BEREK Prywatne Przedszkole - 2018-03-27 - Ożarów Mazowiecki (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Korytowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw tureckich, nadzór nad jakością zamawianej żywniości, nadzorowanie świeżości składników spożywczych, wymahane min. 3 miesiące doświadczenia
FHU Małgorzata Kurt, Mehmet Kurt - 2017-07-25 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie półproduktów z elementów mięsnych i pieczenie mięs.
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Podłęż (mazowieckie)
zgodny, praca w Grudziądzu (Papudajnia)
PRO-MOT SP. Z O.O. - 2018-05-08 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie półproduktów do gotowania posiłków, gotowanie i wydawanie posiłków, produkcja wyrobów garmażeryjnych, obsługa klienta, sprzątanie stanowiska pracy i kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
Sporządzanie potraw z półproduktówi wyrobów gotowych wg receptur
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Barlinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków (śniadań i obiadokolacji) tradycyjnej kuchni polskiej
Bar Neptun Michał Dawidek - 2017-03-29 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw,dbanie o najwyższą jakość i smakprzygotowywanych dań,porcjowanie i wydawanie posiłków,utrzymanienależytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeńkuchennych, praca w godz 6-14/7-15/7
Szpital Wojewódzki w Opolu Sp. z o.o. - 2017-04-27 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posiłków, praca na kuchni, dwie zmiany 8.00-16.00, 12.00-20.00
RESTAURACJA BAZYLIA PIZZA & PASTA MATEUSZ FIJAŁKOWSKI - 2016-06-10 - Zgorzelec (dolnośląskie)
* Przygotowanie, wykończenie i serwowania dań na ciepło i zimno* Domowe potrawy z kuchni turyńskiej oraz dania kuchni międzynarodowej * Tworzenie i przygotowanie dań w formie bufetu* Obsługa śniadań
ZAV- Internationaler Personalservice Sachsen-Anhalt-Thüringen - 2015-07-20 - Niemcy (Niemcy)
Sortowanie surowca kat.III (mieso), prace rozładunkowe, prace produkcyjne związane z przerobem mięsa kat.III,prace porządkowe, mycie pojemników.
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Mizerka (mazowieckie)
praca w kuchni w hotelu 3 gwiazdkowym, praca co drugi dzień
Modrzewiówka spółka z o.o - 2017-05-23 - Lanckorona (małopolskie)
Negocjacje warunków zawieranych transakcji, realizacja zamówień ze strony klientów, dostawa towaru, dbanie o budowanie i utrzymywanie więzi z istniejącymi klientami firmy, utrzymywanie z nimi dobrych relacji, prowadzenie rozmów handlowych z klientami biznesowymi, działania zmierzające do pozyskiwania nowych klientów.
DAL-TECH Daniel Lewandowski - 2016-02-02 - Tuczno (kujawsko-pomorskie)
Przygowywanie posiłków kuchni polskiej. Praca w systemie 2 dni/2 dni od pn do nd w godz. 11.00-20.00 w resteuracji "Dobre smaki".
Gastro Mix - 2017-04-21 - Bielsko-Biała (śląskie)
przygotowywanie dań, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, współpraca z pracodawcą wietnamskojęzycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2017-09-19 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
1. Zapoznanie się z narzędziami florystycznymi i materiałami wykorzystywanymi przy tworzeniu aranżacji florystycznych.2. Przygotowywanie kwiatów do sprzedaży (oczyszczanie i pielęgnacja kwiatów).3. Omówienie środków chemicznych przedłużających żywotność roślin.4. Nauka komponowania bukietów okolicznościowych (spiralnie, na stelażach).5. Techniki tworzenia wiązanek, metody zabezpieczania kwiatów, tworzenie butonierek i bransoletek.6. Typy aranżacji kwiatowych w obiektach (dekoracje kościołów, sal weselnych).7. Sposoby wiązania wstążek i ich miejsce w wiązance.8. Wypisywanie szarf pogrzebowych.9. Tworzenie wiązanek na liściach, na floretach, na podkładach świerkowych, wieńców, wiązanek sztucznych.10. Zapoznanie się z materiałami do wykonywania dekoracji kwiatów oraz kompozycji w naczyniach.11. Omówienie gatunków kwiatów doniczkowych i ich pielęgnacja.12. Komponowanie kwiatów w koszach.13. Kompozycje w koszach z kwiatów ciętych, metody i style.
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Kielno (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej z pieca Tandooor, praca w grupie wymagająca zamilowania ładu o porządku; charakter pracy wymaga odpornoci na wysoką temperaturę, dużą wilgotność; praca w pozycji stojącej. Umowa o prace na czas okreslony, praca na dwie zmiany: caly tydzień wg grafiku-w przedziale godzinowym: 10:00-24:00. Proponowany okers zatrudnienia na pracę sezonową: 9 miesięcy. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Wrocław (dolnośląskie)
Gotowanie obiadów
Zakład Gastronomiczny Mała Gastronomia Agnieszka Jaskólska - 2017-01-13 - Dziwnów (zachodniopomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków wg wskazanych wytycznych. Praca dwuzmianowa w godz. 9-23
FHU PEPE DARIUSZ KANCLERZ - "CAFE BACCARAT" - 2016-08-17 - Słupsk (pomorskie)
wg. umowy
kontakt przez OHP - 2016-04-18 - Nowa Dęba (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej takich jak : pelmeni, werenyki, czebureki, banosz
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Rzeszów (podkarpackie)
Obsługa urządzeń ciepłowniczych elektrowni
CIEPłOWNIA Sp.zo.o - 2018-06-19 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
.
P.P.H.U.''LECHMAR''L.LAGNER - 2018-04-04 - Szydłowiec (mazowieckie)
Zgodne ze stanowiskiem; praca w godz. 7-19; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 9-14; wysokość wynagrodzenia brutto 1850 zł/mies.
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wczasowy "EWA" Stanisław Wiencek - 2016-07-11 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie ze standardami zbiorowego żywienia (sniadanie , obiad , kolacja), dbanie o jakość i smak potraw, przestrzeganie wszelkich norm oraz procedur zapewniających bezpieczeństwo żywnoąci oraz systemu HACCPMiejsce pracy Droginia
Maria Czernecka CENTRUM SENIORA - 2016-10-05 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej zgodnie z tradycją i według oryginalnych przepisów, przygotowywanie napojów kuchni hinduskiej zgodnie z tradycją z zastosowanie oryginalnych przypraw, marynowanie mięs na danie kuchni hinduskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Poznań (wielkopolskie)