KUCHARZ (J. WIETNAMSKI) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ (J. WIETNAMSKI)
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: j.w.
Data publikacji: 2016-03-11
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (J. WIETNAMSKI)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.03.2016
Data zakończenia pracy: 23.09.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, inne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
wietnamski, w mowie - bardzo dobry, w piśmie - bardzo dobry
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie średnie ogólne; rok doświadczenia na tym stanowisku; bardzo dobra znajomość języka wietnamskiego; znajomość przepisów wietnamskich i umiejętność ich czytania. Obowiązki: przygotowywanie dań, menu. Etat. Praca w godz: 15-19.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 11.03.2016
Oferta pracy ważna do: 23.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 11.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 11.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI TAJSKIEJ
kontakt przez PUP - 2016-11-29 - Rzeszów (podkarpackie)
-instalacja i uruchamianie sprzętu łączności i zasilania awaryjnego w miejscach jego przeznaczenia,-wykonywanie podstawowych napraw/konserwacji sprzętu łączności i zasilania awaryjnego,-wykonywanie planowych przeglądów profilaktycznych i konserwacyjnych eksploatowanego sprzętu,-ocena stanu technicznego oraz jakości wykonanej naprawy sprzętu łączności i zasilania awaryjnego odbieranego z naprawy w autoryzowanych serwisach,-wykonywanie prac modernizacyjnych na liniach kablowych, sieci strukturalnej i systemach zasilania gwarantowanego,-wykonywanie prac monterskich na wysokości.
Nadbużański Oddział Straży Granicznej w Chełmie - 2016-05-10 - Chełm (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tajskiej.
MY POL GROUP - 2016-06-22 - Gdańsk (pomorskie)
- przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami- dbałość o estetykę i jakość serwowanych dań- ścisła współpraca z Szefem Kuchni oraz z innymi pracownikami- utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
Piotr Szostak Hotel Port 110 - 2018-02-01 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Praca zespołowa wymagająca umiejetności pracy w grupie, zamiłowania do ładu i porządku. Charakter tej pracy wymaga szybkiego tempa pracy, dokładności oraz odporności na wysokie temperatury, dużą wilgotność, pracę w pozycji stojącej w dni robocze, jak i weekendy i święta. Do zadań należy przygotowywanie dań zgodnie z jadłospiosem, rozdzielaie zgodnie z gramaturą, sporządzanie list zapotrzebowań, rozdzielanie prac pomocnikom kuchennym, planowanie menu pod zamówienia, przestrzeganie przepisów technologicznych, sanitarnych i higienicznych.
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Pokój (opolskie)
- przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi procedurami,- zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług,- dbałość o estetykę potraw,- utrzymanie porządku w miejscu pracy,- dbałość o właściwą obsługę sprzętu i urządzeń mechanicznych znajdujących się w kuchni. Praca w punkcie gastronomicznym, znajdującym się na terenie wyciągu narciarskiego w Szczyrku, w godz. 8.00-20.00 w równowaznym systemie czasu pracy, grafik do ustalenia.
Mosty Katowice Sp. z o. o. - 2017-01-12 - Szczyrk (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Ośrodek Rehabilitacyjno - Leczniczy "Sosnowa Aleja" Sp. z o.o - 2017-03-31 - Wardzyn (łódzkie)
brukarz/pracownik ogólnobudowlany
GEO - BUD JACEK SZAFRAŃSKI - 2015-12-11 - Rawicz (wielkopolskie)
Przygotowywanie surowca do obróbki, obsługa urządzeń produkcyjnych kuchennych, przygotowanie dań kuchni polskiej i kuchni ukraińskiej, przygotowywanie dań obiadowych od surowca. Produkcja pierogów, krokietów, klusek i innych wyrobów garmażeryjnych, prace porządkowe w miejscu pracy, pakowanie dań. Obsługa pieca konwekcyjno-parowego. Praca w dwóch punktach: w Nowej Soli oraz na terenie Nowego Żabna.
kontakt przez PUP - 2017-05-09 - Nowe Żabno (lubuskie)
Praca w kuchni.
GMINNY OŚRODEK SPORTU I REKREACJI SP. Z O.O. - 2016-05-25 - Zakrzów (opolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2015-02-11 - Szprotawa (lubuskie)
wg stanowiska
VEGA Sp. z o.o. - 2018-01-17 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
przyrządzanie potraw dla gości hotelu
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE DARIUSZ WESOŁOWSKI - 2018-06-29 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków dla gości indywidualnych i grup zorganizowanych, obsługa gastronomiczna wesel itp., nadzór nad terminowym zaopatrzeniem kuchni
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Kowalów (lubuskie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej (krojenie mięsa i warzyw, komponowanie dań), wyrabianie ciasta, obsluga klienta (przyjmowanie zamówień). UMowa o pracę na czas nieokreślony. Praca na dwie zmiany: 9:00-17:00, 17:00-01:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓWWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MIN. ŚREDNIE GASTRONOMICZNE, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA UKRAIŃSKIEGO
"SCENA" KAŁUŻNY, KACZMAREK SPÓŁKA JAWNA - 2018-10-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw na imprezy okolicznościowe
Czaja Henryk Restauracja - Gościniec LA MIRAGE Centrum Sportu i Rekreacji - 2018-08-29 - Zebrzydowice Górne (śląskie)
przecinanie rur stalowych i aluminiowych oraz innych elementów metalowych, posługiwanie się przecinakami elektrycznymi i innymi elektronarzedziami, stosowanie zasad BHP
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Wąsosz (śląskie)
budowa sieci sanitarnych, gazowych i ogólnobudowlanych, praca w terenie
Zakład Inżynieryjny "MUFKAS" Katarzyna Burzyńska - 2018-09-07 - Strzegom (dolnośląskie)
utrzymywanie i tworzenie nowych stron www, czuwanie nad siecią LAN w firmir, pomoc pracownikom w obsłudze komputerów
MULTIPROJEKT AUTOMATYKA Sp. z o.o. - 2016-07-25 - Kraków (małopolskie)
gotowanie prostych potraw, wydawanie posiłków, sprzątanie kuchni
"MARKOWE SZCZAWINY" Schronisko Górskie PTTK Izabela i Katarzyna Hudziak s.c. - 2017-02-03 - Zawoja (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-27 - Kościelniki Górne (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
Farma Smaków - 2017-10-04 - Straszyn (pomorskie)
kucharz
SHERATON Poznań Hotel "CENTRUM OBSŁUGI BIZNESU" Sp. z o.o. - 2016-09-30 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków
Sklep Spożywczo-Przemysłowy, Mała Gastronomia Ewa Kardasz - 2018-09-03 - Polańczyk (podkarpackie)
odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, składanie zamówień na produkty potrzebne do przygotowywania dań, informowanie klientów m.in. Indii o oferowanych daniach
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków tradycyjnej kuchni polskiej
BAR „PYCHOTKA” MARIUSZ MAŁECKI - 2017-01-12 - Świętochłowice (śląskie)
obsługa klientów
"RAFPOL" R. BARTCZAK W PRZYSUSZE - 2016-09-06 - Przysucha (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw dla klientów i gości w hotelu
Hotel Wieniawa Sp.zo.o. - 2016-03-31 - Rekowo Górne (pomorskie)