KUCHARZ KUCHNI WLOSKIEJ Bielany Wrocławskie oferta pracy kontakt przez PUP

Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI WLOSKIEJ
Wynagrodzenie: do 1 020 PLN
Zakres obowiązków: Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za przetwarzanie żywności, przygotowanie produkcji, wykonywanie czynności typowych dla pracy na kuchni. Praca na umowe zlecenie, 68 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność do pracy w godzinach: 10:00-21:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 10:00-21:00. Oferta dostępna w sali G
Data publikacji: 2018-01-15
Lokalizacja: Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bielany Wrocławskie, powiat: wrocławski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za przetwarzanie żywności, przygotowanie produkcji, wykonywanie czynności typowych dla pracy na kuchni. Praca na umowe zlecenie, 68 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność do pracy w godzinach: 10:00-21:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 10:00-21:00. Oferta dostępna w sali G
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 1 020 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: stawka godzinowa: 15 zł/godz. brutto
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI WLOSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bielany Wrocławskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wrocławski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 1 020 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.01.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie ogólnokształcące
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: aktualna książeczka sanepidowska
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_0: ukraiński, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie min. zasadnicze zawodowe każde, staż pracy co najmniej 6 miesięcy na podobnym stanowisku, mile widziana znajomość języka ukraińskiego, wymagana aktualna książeczka co celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.01.2018
Oferta pracy ważna do: 06.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 16.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 15.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zawodowe, umiejętność pracy w zespole i pod presją czasu, min. 3 letnie doświadczenie na podobnym stanowisku. Ogólny zakres obowiązków: Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów za pomocą odpowiednich narzędzi i urządzeń. Obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna).
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Lublin (lubelskie)
przygotowtyywanie posiłków (catering) do przedszkola
golden Bread Katarzyna Miszkowska - 2017-09-18 - Łuków (lubelskie)
Sprządzanie potraw wg zasad dietetyki, prawidłowe, zgodne z normami wydawanie posiłków. Wstępna obróbka żywności.
Dom Pomocy Społecznej w Legnickim Polu - 2017-03-28 - Legnickie Pole (dolnośląskie)
Przygotowanie dań kuchni japońskiej. Kontakt tel. 693-513-343, email: restauracjakielce (at) gmail.com
JJ TRADE Jarosław Jas - 2016-06-07 - Kielce (świętokrzyskie)
Odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni. Składanie zamówień na materiały u wietnamskich dostawców. Samodzielne przygotowywanie niektórych potraw kuchni azjatyckiej.
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Legionowo (mazowieckie)
Prowadzenie dokumentacji kadrowej, wprowadzanie faktur do programu księgowego; umowa od 10.04.2018 do 09.07.2018 r. z możliwością przedłużenia; 3/4 etatu, z możliwością zwiększenia do pełnego etatu; godziny pracy: 8.00- 14.00
KWC Wojciech Czarnota - 2018-03-29 - Słupsk (pomorskie)
KUCHARZ KUCHNI POLSKIEJ
MINI GASTRO EWELINA POZIEMSKA - 2016-05-17 - Gryfice (zachodniopomorskie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE TRADYCYJNYCH POTRAW KUCHNI GRUZIŃSKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ TRADYCYJNEJ KUCHNI GRUZIŃSKIEJ, TRADYCYJNYCH, NATURALNYCH PRZYPRAW GRUZIŃSKICH, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 5 LAT DOŚWIADCZENIA W PRACY W KUCHNI GRUZIŃSKIEJ (POTWIERDZONE REFERENCJAMI), DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ROSYJSKIEGO
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie procesu produkyjnego przygotowanie surówek,dań i potraw.
"Smażalnia Ryb" Dorota Jasińska - 2017-03-07 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Barman
Bar "U GRZESIA" Robert Bereżański - 2016-05-19 - Solina (podkarpackie)
Pakowanie, sortowanie wyrobów z tworzyw sztucznych.Wymagane doświadczenie w pracy na produkcji, systematyczność, dokładność, terminowość, komunikatywność i umiejętność pracy w zespole.Praca na 3 zmiany 6-14, 14-22, 22-6 (ruch ciągły produkcji również w weekendy).
International Plastik Polska Sp. z o.o. - 2016-05-19 - Dębe Wielkie (mazowieckie)
Prace w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Sieradz (łódzkie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Bystrzyca Górna (dolnośląskie)
Utrzymanie czystości , przygotowywanie potraw , zamawianie towaru , odpowiedzialnosć za stan magazynowy , zarządzanie zespołem.
Pałac Brzezina Sp.z o.o - 2016-05-11 - Brzezina (dolnośląskie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej; zatrudnienie na podstawie umowy o pracę na okres 3 lat
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Pabianice (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-09 - Warszawa (mazowieckie)
wyrób produktów garmażeryjnych np. pierogów
PHU "BARTOLINI" s.c. Katarzyna Lipińska, Mirosław Lipiński - 2018-01-22 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Restauracja w centrum miasta, serwująca nowoczesną kuchnię europejską poszukuje kucharzy. Jęsli chcesz się uczyć, pracować w młodym zespole, masz energię do działania, to praca dla Ciebie. Na początek umowa zlecenie, praca wg grafiku.Informacja o ofercie w sali G.
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Wrocław (dolnośląskie)
• doświadczenie w bezpośredniej sprzedaży produktów i usług finansowych - szczególnie kredytów gotówkowych i konsolidacyjnych• silna motywacja do pracy na stanowisku sprzedażowym – zorientowanie na wyniki • wysoki poziom zdolności interpersonalnych • umiejętność pracy w zespole • bardzo dobra organizacja pracy • realizacja miesięcznych planów sprzedażowych • obsługa gotówkowa oraz bezgotówkowa
FINANSE Malwina Syrnik, Łukasz Świątek Spółka Cywilna - 2016-06-16 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
Przygotowywanie potraw i posiłków
BEA Restauracja Pokoje Gościnne ROBERT BAC - 2015-12-29 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
przygotowywanie posiłków, praca na samodzielnym stanowisku zmianowym
U Przewoźnika Sp. z o.o. Sp. k. - 2016-05-17 - Tychy (śląskie)
koordynacja zespołem, zarzadzanie, przygotowywanie potraw, ustalanie menu, nadzór nad jakościai towarem, pilnowanie porządku i higieny. Wynagrodzenie 3000 zł plus premia. Wymagane wykształcenie zawodowe i doświadczenie w zawodzie. Mozliwość zakwaterowania.
Usługi Turystyczne Justyna Dziak-Głowacka - 2017-01-20 - Łuknajno (warmińsko-mazurskie)
przyrządzanie dań w restauracji
"CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-12-13 - Karczowiska (dolnośląskie)
Omawianie, przygotowywanie i uczestniczenie w działaniach związanych z należytą starannością, przejściem i działaniami po przejściu, gdy zaistnieje taka konieczność; Dokonywanie przeglądu informacji od klienta, dokumentów, Kontrola Wykazu Zakresu Prac, Przygotowywanie wersji roboczej planu z oparciu o zasoby i chronologię; Przygotowywanie projektu budżetu oraz zarządzanie, opracowywanie projektów rozwiązań mających na celu świadczenie usług dla klienta na zasadzie delokalizacji; Umożliwienie terminowej dostawy wszystkich zadań zgodnie z planem projektowym oraz zarządzanie zasobami przejścia;
kontakt przez PUP - 2016-09-01 - Zabierzów (małopolskie)
przygotowywanie dań
PRZEDSIĘBIORSTWO PKS GRYFICE Sp. z o.o. w Słudwii - 2016-10-25 - Słudwia (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-07-03 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-25 - Żywiec (śląskie)
praca biurowa zgodnie ze stanowiskiem,wynagrodzenie do uzgodnienia
Firma Handlowa - 2016-01-08 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
KRUPA JACEK FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "BAJA" skrót: FHU "BAJA" - 2017-05-30 - Bolesław (małopolskie)