KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMII Dar艂owo oferta pracy toTU Ewa Harasimowicz Monika Krenska s.c
Stanowisko: KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: wg stanowiska
Data publikacji: 2016-02-24
Lokalizacja: Dar艂owo (zachodniopomorskie)
Pracodawca: toTU Ewa Harasimowicz Monika Krenska s.c
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Sportowa 39/1, 76-150 Dar艂owo, powiat: s艂awie艅ski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: wg stanowiska
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMII
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Dar艂owo
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: s艂awie艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Dar艂owo
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.04.2016
Nazwa pracodawcy: toTU Ewa Harasimowicz Monika Krenska s.c
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂awnie
Adres pracodawcy:
Sportowa 39/1, 76-150 Dar艂owo, powiat: s艂awie艅ski, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie, cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: s艂awie艅ski
Gmina pracodawcy: Dar艂owo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Dar艂owo
Ulica pracodawcy: Sportowa
Numer budynku pracodawcy: 39
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂awnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.02.2016
Oferta pracy wa偶na do: 30.04.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 24.02.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 24.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci.Praca w Villi Fortuna w godz. 6-18 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy na umow臋 o prac臋, r贸wniez w weekendy.
Food Investment S. A. - 2016-06-08 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
- Dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz w艂a艣ciwe wykorzystanie sprz臋tu kuchennego. Uczestniczenie w przygotowaniu nowego menu. Sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie w wymogami racjonalnego 偶ywienia. Dbanie o utrzymanie porz膮dku.- Wynagrodzenie: 1850 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 6:00-16:00, 7:00-17:00. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe o kierunku gastronomicznym.
kontakt przez PUP - 2015-12-29 - Katowice (艣l膮skie)
-
kontakt przez PUP - 2016-07-18 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Zielona G贸ra (lubuskie)
przygotowywanie potraw, obs艂uga klienta,obs艂uga kasy fiskalnej,sprz膮tanie lokalu,podawanie potraw,napoj贸w i deser贸w z zakresu kuchni hinduskiej
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Mak贸w Mazowiecki (mazowieckie)
Pracownik b臋dzie odpowiedzialny za przygotowywanie posi艂k贸w, odpowiednia organizacj臋 produkt贸w 偶ywieniowych w celu ich optymalnego wykorzystania, a jednocze艣nie przygotowania potrwa z zachowaniem wszelkich standard贸w.
House of Recruitment Sp. zo.o. - 2017-05-23 - Krynica Morska (pomorskie)
przygotowywanie potraw, obr贸bka sk艂adnik贸w, racjonalne zarz膮dzanie sk艂adnikami,.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Przemy艣l (podkarpackie)
- znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy.- przygotowanie potraw
PA艁AC POLEDNO - 2015-11-02 - Bukowiec (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
praca jako kucharz, gotowanie, dbanie o jako艣膰 potraw
BON APETITO SP. Z O.O. - 2017-06-08 - Pozna艅 (wielkopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
Kucharz
Delikatesy "VITAL" T&K Bar-Pizzeria "Magnat" Josipienko Tadeusz - 2017-03-02 - August贸w (podlaskie)
przygotowywanie mi臋sa, sa艂at, sos贸w, pieczywa do kebab贸w, przyrz膮dzanie kebab贸w, obs艂uga klienta: przyjmowanie i realizacja zam贸wienia, dbanie o czysto艣膰 lokalu i zaplecza, szkolenie niedo艣wiadczonych pracownik贸w
kontakt przez PUP - 2017-08-25 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie i sprzeda偶 posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Przasnysz (mazowieckie)
kucharz. Miejsce wykonywania pracy Zabrze lub Zbros艂awice.
Przedsi臋biorstwo Us艂ugowo-Handlowe Zbigniew Tucholski Restauracja Niez艂e Zi贸艂ko - 2018-06-26 - Zabrze (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w na bie偶膮co, pieczenie ciast oraz organizacja imprez okoliczno艣ciowych do 80 os贸b (kuchni polskiej tradycyjne). Kontakt osobisty w godz. 9.00-18.00.
Katarzyna Markiewicz O艣rodek Rekreacyjno-Sportowy IZYDORY - 2016-10-07 - Stoczek 艁ukowski (lubelskie)
przyrz膮dzanie posi艂k贸w dla dzieci
PERSONA SYLWIA KRUCZY艃SKA - 2017-07-12 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Us艂ugi manicure.Wykonywanie manicure (hybryda, klasyczny), zdobie艅 (efekt syrenki, marmurek, stempel), rysowanie na paznokciach "艣wiat zwierz膮t" za pomoc膮: frezarki MARATON do manicure
kontakt przez PUP - 2018-09-17 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Praca w zawodzie, praca zmianowa w godzinach 6.00-20.00
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Rz膮ska (ma艂opolskie)
kuchnia polska
GOSIEK Sp. z o.o. - 2017-02-10 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
- Podstawy kuchni molekularnej (np. przygotowywanie mi臋s i ryb metod膮 SOUS VIDE). Tworzenie nowych da艅 do karty z kuchni w艂oskiej i polskiej, opracowywanie receptur. Dbanie o odpowiednie czyszczenie i przechowywanie przyrz膮d贸w u偶ywanych w kuchni. Obr贸bka warzyw i mi臋s.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na czas okre艣lony 8 miesi臋cy. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00, 10:00-20:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykszta艂cenie 艣rednie: Technik Technolog 呕ywienia. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 4 miesi膮ce na podobnym stanowisku. Wymagana umiej臋tno艣膰 gotowanie, przygotowywanie potraw kuchni polskiej i w艂oskiej. Wymagane umiej臋tno艣ci zwi膮zane z zakresem obowi膮zk贸w.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Katowice (艣l膮skie)
rozcinanie folii z palet, transport surowca wt贸rnego, prace porz膮dkowe, obs艂uga w贸zka wid艂owego
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Prowadzenie zaj臋膰 dydaktycznych z uczniami.
Zesp贸艂 Szk贸艂 Ponadgimnazjalnych Nr 3 - 2018-06-29 - Jaworzno (艣l膮skie)
wg stanowiska
"Karczma Wiejska" Marcin Nowakowski - 2018-07-10 - Kosowo (wielkopolskie)
Wykonywanie r贸偶nego typu instalacji elektrycznych w remontowanych lokalach mieszkalnych. Praca w godzinach 07.00-15.00. Praca na terenie Siedlec, Warszawy i okolic.
ZUINSTAL Robert Radzikowski - 2017-06-10 - Siedlce (mazowieckie)
Sporz膮dzanie potraw, pieczenie ciast, przygotowywanie imprez okoliczno艣ciowych, wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-02-05 - Krosno Odrza艅skie (lubuskie)
Gotowanie, sprz膮tanie, obieranie i szatkowanie warzyw. Mile widziane osoby z orzeczeniem o niepe艂nosprawno艣ci, mile widziane prawo jazdy kat B. Wynagrodzenie do uzgodnienia.
"TWOJA KUCHNIA" BISTRO MIROS艁AW JERMAK - 2017-09-20 - Wejherowo (pomorskie)
Zgodny
Kujawsko-Pomorska Wojew贸dzka Komenda Ochotniczych Hufc贸w Pracy - 2017-05-10 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Praca w gastronomii, przygotowywanie posi艂k贸w
"W. W. Z." K. P. SMAJDOR - Sp贸艂ka Jawna - 2017-09-11 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
Naprawa sprz臋tu elektronicznego.
2 Regionalna Baza Logistyczna w Warszawie Warsztaty Techniczne 艁om偶a - 2017-07-06 - 艁om偶a (podlaskie)