KUCHARZ Zabrze oferta pracy Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe Zbigniew Tucholski Restauracja Niezłe Ziółko
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 5 000 PLN
Zakres obowiązków: kucharz. Miejsce wykonywania pracy Zabrze lub Zbrosławice.
Data publikacji: 2018-06-26
Lokalizacja: Zabrze (śląskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe Zbigniew Tucholski Restauracja Niezłe Ziółko
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: 41-819 Zabrze, powiat: m. Zabrze, woj: śląskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
kucharz. Miejsce wykonywania pracy Zabrze lub Zbrosławice.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 5 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: do 5000zł brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zabrze
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zabrze
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zabrze
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 5 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 26.06.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie średnie, zawodowe, samodzielność, doświadczenie w zawodzie.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe Zbigniew Tucholski Restauracja Niezłe Ziółko
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zabrzu
Adres pracodawcy:
Franciszkańska 8, 41-819 Zabrze, powiat: m. Zabrze, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, świadectwo szkolne, świadectwa pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail, Termin: od poniedziałku do piątku, Godziny : 10.00-16.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Zabrze
Gmina pracodawcy: Zabrze
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zabrze
Ulica pracodawcy: Franciszkańska
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zabrzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.06.2018
Oferta pracy ważna do: 24.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 27.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 26.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie sam. do jazdy, załadunek i rozładunek towaru, przejazd, kompletowanie dokumentów, planowanie trasy
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Rzeszów (podkarpackie)
Wykształcenie średnie, książeczka sanepidowska, dyspozycyjność, doświadczenie. Kontakt z pracodawcą osobisty po wcześniejszym kontakcie telefonicznym.
MIKETA PPUIH Miketa Krystian - 2016-06-07 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
sklep z alkoholami. Praca na Retkini
K&M - 2016-10-27 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków kuchni niemieckiej. Praca w Łodzi i na terenie RP
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potrawkierowanie zespołem
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Ustroń (śląskie)
przygotowanie potraw restauracyjnych; praca w godz. 8-16, 16-24; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 7-15
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe DAGMOR - 2017-08-16 - Ustka (pomorskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Praca w godzinach 12:00-22:00, w piątki i soboty do 23:00, w niedziele do 21:00-Wynagrodzenie do ustalenia,-Kontakt telefoniczny z pracodawcą 570-256-208
BISTRO ITALIANO CLAUDIO ARCURI - 2017-01-25 - Tczew (pomorskie)
Praca w żywieniu zbiorowym
1.Ryszard Balkowski - PPUT Balkar, 2.P.U.T BALTUR s.c. Bonderowicz Andrzej, Balkowski Ryszard - 2017-09-11 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków wg. wytycznych
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Rzezawa (małopolskie)
Do głównych zadań pracownika należeć będzie praca na linii produkcyjnej oraz pakowanie, zbieranie zamówień, ważenie, sortowanie oraz przygotowywanie towaru do wysyłki.
kontakt przez OHP - 2016-06-28 - Holandia (Holandia)
obsługa klientów baru, dobieranie surowców do produkcji potraw i napojów, oszczędne gospodarowanie, wykańczanie, porcjowaenie i estetyczne wykonywanie potraw i napojów, dbanie o porządek w kuchni i barze
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Dźwierzuty (warmińsko-mazurskie)
shushi master, obsługa gości
GO-SUSHI Jan Głębowski - 2016-08-29 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie i sprzedaż kebabu.
MONTEGASTRO Spółka cywilna - 2016-06-17 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków dla Mieszkańców, porcjowanie przygotowanej żywności, dbanie o właściwą jakość i estetykę posiłków i potraw, przestrzeganie ilościowego, higienicznego i terminowego przygotowania posiłków zgodnie z jadłospisem.
Dom Pomocy Społecznej w Sieradzu - 2017-09-06 - Sieradz (łódzkie)
przygotowywanie potraw, obróbka produktów
Zespół Pałacowo-Parkowy im. Jana Witkowskiego, Magdalena Witkowska - 2018-03-27 - Bądzów (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni pakistańskiej
kontakt przez PUP - 2015-12-10 - Łosice (mazowieckie)
gotowanie barszczu ukraińskiego, placków ziemniaczanychpraca na umowę zlecenie 60 godzin w miesiącu, praca od poniedziałku do piątku w przedziale czasowym 12:00-22:00oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-05-09 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
LOGSTA STANISLAVAS BUTKUS - 2017-07-31 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowanie dań a la carte, obsługa grup konferncyjnych, przygotowanie śniadań, przestrzeganie zasad HACCP. Praca na trzy zmiany, wymagana dyspozycyjność w godzinach 6-22:30. Pracodawca zapewnia wyżywienie i zakwaterowanie. Kontakt z pracodawcą: 717830351 lub DEPUTY.WROCLAW.CENTRUM (at) CAMPANILE.COM
LWHP4ul. Nowogrodzka 21, 00-511 Warszawa - 2016-02-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw na potrzeby restauracji
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Sadki (kujawsko-pomorskie)
kontrola wnoszonych opłat na terenie SPP, sprawdzanie i sygnalizowanie uszkodzeń oznakowania SPP, kontrola sprawności urządzeń do poboru opłat
P.P.U.H. "DEJW" DAWID BIERNAT - 2016-07-21 - Stargard (zachodniopomorskie)
przyrządzanie potraw
PIEROGARNIA Anna Gadomska - 2017-08-31 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
jw.
Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 154 im. P.E. Strzeleckiego - 2016-11-04 - Warszawa (mazowieckie)
PRODUKCJA WYROBÓW KULINARNYCH, PRACA Z MASZYNĄ DO PRODUKCJI PASZTECIKÓW, OBSŁUGA KLIENTAWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE GASTRONOMICZNE, PRZYGOTOWANIE WYROBÓW KULINARNYCH, CHĘĆ DO PRACY, KSIĄZECZKA ZDROWIA DO CELOW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 3 LATA DOŚWIADCZENIAGODZINY PRACY OD 9-17
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Samodzielna praca na kuchni w charakterze kucharza. Przygotowywanie dań tradycyjnych/zupy, dania pieczone, smażone, grillowane, sous-vide, wypiek pizzy na sposób tradycyjny, wypiek własnego pieczywa, przygotowywanie burgerów w oparciu o zasady slow food, wyrób własnoręczny makaronów, deserów i przystawek. Praca na umowę zlecenie. Zadaniowy system pracy: 150 godzin/miesiąc.
KESKUSTA Jarosław Fedorczuk i Wspólnicy Sp. j. - 2017-11-10 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie zamówionego towaru do transportu, uzupełnienie zbiorników gazem, weryfikacja i prowadzenie dokumentacji, rozmowy handlowe z kontrahentami, transport zamówionego gazu, załadunek u klienta.
kontakt przez PUP - 2018-03-12 - Brzeźno (kujawsko-pomorskie)
ustalanie karty dań, przygotowanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, dopilnowanie porządki i przestrzeganie zasad higieny w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw, planowanie jadłospisu, przestrzeganie zasady BHP i utrzymanie czystości, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielenie ich w przygotowywanie potraw.
Cezar Przedsiebiorstwo Produkcyjne D. B. Niewiński - 2018-03-23 - Augustów (podlaskie)
wiedza na temat kuchni bengalskiej, gotowanie i podawanie jedzenia
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Radomsko (łódzkie)