KUCHARZ Tczew oferta pracy BISTRO ITALIANO CLAUDIO ARCURI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: -Przygotowywanie posi艂k贸w,-Praca w godzinach 12:00-22:00, w pi膮tki i soboty do 23:00, w niedziele do 21:00-Wynagrodzenie do ustalenia,-Kontakt telefoniczny z pracodawc膮 570-256-208
Data publikacji: 2017-01-25
Lokalizacja: Tczew (pomorskie)
Pracodawca: BISTRO ITALIANO CLAUDIO ARCURI
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Jagiello艅ska 55e, 83-110 Tczew, powiat: tczewski, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
-Przygotowywanie posi艂k贸w,-Praca w godzinach 12:00-22:00, w pi膮tki i soboty do 23:00, w niedziele do 21:00-Wynagrodzenie do ustalenia,-Kontakt telefoniczny z pracodawc膮 570-256-208
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: wynagrodzenie od 2000,00 - do uzgodnienia
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Tczew
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: tczewski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Tczew
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 25.01.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: Do艣wiadczenie w pracy na podobnym stanowisku
Nazwa pracodawcy: BISTRO ITALIANO CLAUDIO ARCURI
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Tczewie
Adres pracodawcy:
Jagiello艅ska 55e, 83-110 Tczew, powiat: tczewski, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: tczewski
Gmina pracodawcy: Tczew
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Tczew
Ulica pracodawcy: Jagiello艅ska
Numer budynku pracodawcy: 55e
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Tczewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.01.2017
Oferta pracy wa偶na do: 22.02.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 25.01.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 25.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie z wnioskiem
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Kluczbork (opolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie potraw najwy偶szej jako艣ci zgodnie z recepturami i standardami, zachowanie estetyki wydawanych da艅, zachowanie czysto艣ci stanowiska pracy, wsp贸艂praca z pozosta艂ymi presonelem gastronomii, utrzymanie i dbanie o urz膮dzenia i 艣rodki u偶ywane przed, w trakcie i po wykonaniu zadania
Kami艅ski Bernard - 2017-08-04 - Legnica (dolno艣l膮skie)
zgodnie z charaterystyk膮 pracy
O艢RODEK REKR. KONNEJ HOTEL KARCZMA STARA STAJNIA S.C. - 2017-02-01 - Zawidowice (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw tradycyjnych kuchni tureckiej.
KING FOOD Sp. z o.o. - 2017-03-09 - Gdynia (pomorskie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w kuchni ciep艂ej i zimnej; utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy; znajomo艣膰 kuchni polskiej i wloskiej (pizza)
kontakt przez PUP - 2016-05-04 - S臋kowo (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Mieszk贸w (wielkopolskie)
W艁A艢CIWE KIEROWANIE PERSONELEM KUCHENNYM, DBANIE I PRZESTRZEGANIE ZASAD BHP ORAZ W艁A艢CIWE WYKORZYSTANIE SPRZ臉TU KUCHENNEGO, SPORZ膭DZANIE POS艁K脫W Z WYMOGAMI RACJONALNEGO 呕YWIENIA, POBIERANIE PRODUKT脫W SPO呕YWCZYCH Z MAGAZYNU 呕YWNO艢CIOWEGO W ILO艢CIACH PRZEWIDZIANYCH RECEPTUR膭, STOSOWANIE NORM I ZASAD ZAWARTYCH W SZKOLNYCH KSI臉GACH HACCP WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE ZAWODOWE, LUB ZASADNICZE ZAWODOWE, UMIEJ臉TNO艢膯 KIEROWANIA ZESPO艁EM, MINIMUM 1 ROK DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE
SZKO艁A PODSTAWOWA NR 10 - 2017-11-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przewozy osobowe ludzi
Pa艅stwowa Komunikacja Samochodowa - 2016-09-02 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w od podstaw (surowc贸w) - da艅 kuchni w艂oskiej, orientalnej i polskiej. Prace porz膮dkowe - mycie sprz臋t贸w i sprzatanie kuchni po zako艅czonym dniu pracy. 168 godzin pracy miesi臋cznie.
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE PRODUKT脫W I POTRAW KUCHNI JAPO艃SKIEJ, KOORDYNACJA REALIZACJI ZAM脫WIE艃;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA SUSHI I POTRAW KUCHNI JAPO艃SKIEJ, DO艢WIADCZENIE ZAWODWE 5 LAT, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ANGIELSKIEGO, ROSYJSKIEGO
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w /dietetycznych/ dieta na zam贸wienie. Miejsce pracy Lublin. ul. G艂uska 86
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Lublin (lubelskie)
wg stanowiska
Ober偶a "WILCZY G艁脫D" J贸zef Sala - 2016-08-17 - Krzyszkowice (ma艂opolskie)
Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie da艅 kuchni indyjskiej z zachowaniem receptur, zastosowaniem oryginalnych produkt贸w, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole. Wymagania dotycz膮ce kandydata: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe; umiej臋tno艣ci znajomo艣膰 kuchni hinduskiej; uprawnienia ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologiczna; do艣wiadczenie zawodowe min. 1 rok; znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego w stopniu podstawowym. Miejsce wykonywania pracy Lublin.
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Lublin (lubelskie)
sprzeda偶 towaru w cukierni
kontakt przez PUP - 2017-09-19 - 艢wiecie (kujawsko-pomorskie)
Opiekanie mi臋sa- kebab, 艣cinanie na bie偶膮co, podawanie klientom na talerzu lub w chlebie (bu艂ce) wraz z dodatkami. Dbanie o czysto艣膰 na stanowisku oraz czysto艣膰 urz膮dze艅.
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Pi艂a (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca w godzinach 6-14 i 10-18.
6 Dom Pomocy Spo艂ecznej w 艁odzi - 2018-07-30 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Sporz膮dza r贸偶nego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych i przedsi臋biorstwach zajmuj膮cych si臋 przygotowywaniem i produkcj膮 wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - 呕ywiec (艣l膮skie)
reprezentowanie firmy w kontaktach bezpo艣rednich z klientami chi艅skimi, budowanie i utrzymywanie d艂ugofalowej wsp贸艂pracy i relacji z klientami z Chin, pomoc klientom w rozwi膮zywaniu problem贸w
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Oferta dla os贸b do 30 roku 偶ycia. Przygotowywanie da艅 w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie da艅 kuchni indyjskiej z zachowaniem receptur, zastosowaniem oryginalnych produkt贸w, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole. Wymagania dotycz膮ce kandydata: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe; umiej臋tno艣ci znajomo艣膰 kuchni hinduskiej; uprawnienia ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologiczna; do艣wiadczenie zawodowe min. 1 rok; znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego w stopniu podstawowym. Miejsce wykonywania pracy Lublin.
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Lublin (lubelskie)
Przygotowanie posi艂k贸w
MARIA SOJA PPHU-ZAK艁AD UBOJU ZWIERZ膭T RZE殴NYCH. PRZETW脫RSTWO MI臉SNE - 2017-07-04 - Rani偶贸w (podkarpackie)
Przygotowywanie p贸艂produkt贸w i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosownaych w kuchni azjatyckiej. Dba艂o艣膰 o porz膮dek i czysto艣膰 w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w i deser贸w
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Zamo艣膰 (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 7-19 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w Grzybowie.
Hotele i Domy Wczasowe DIAMENT Sp z o.o. - 2017-01-17 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w; wydawanie posi艂k贸w; obs艂uga klienta na sali;
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Legnica (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Wojew贸dzki O艣rodek Lecznictwa Odwykowego i Z-ad Opiek.-Leczniczy - 2016-10-31 - Gorzyce (艣l膮skie)
Przygotowywanie p贸艂produkt贸w do obr贸bki, samodzielna obr贸bka w tym termiczna, przygotowywanie ciast ci臋偶kich, zabezpieczenie produkt贸w gotowych.
kontakt przez PUP - 2017-02-02 - Mys艂owice (艣l膮skie)
Wykszta艂cenie 艣rednie; do艣wiadczenie w gastronomi, obs艂udze klienta: 6 m-cy; znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej; znajomo艣膰 j臋z. ukrai艅skiego; zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie potraw, obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej, sprz膮tanie; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2018-01-02 - Gliwice (艣l膮skie)