KUCHARZ- SPRZEDAWCA Bolesławiec oferta pracy Firma Słomiński Spółka Cywilna Zdzisława Słomińska Fabiś, Dominik Słomiński Fabiś, Ryszard Olech
Stanowisko: KUCHARZ- SPRZEDAWCA
Wynagrodzenie: od 13,7 PLN
Zakres obowiązków: Przyrządzanie kebabów, sałatek. Wypełnianie HACCAP, obsługa klienta, utrzymanie czystości w miejscu pracy, sprzątanie stanowiska pracy. Praca na umowę zlecenie (1 miesiąc), a następnie na umowę o pracę. Proponowane wynagrodzenie 13,70 zł.
Data publikacji: 2018-06-13
Lokalizacja: Bolesławiec (dolnośląskie)
Pracodawca: Firma Słomiński Spółka Cywilna Zdzisława Słomińska Fabiś, Dominik Słomiński Fabiś, Ryszard Olech
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Adama Asnyka 1, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przyrządzanie kebabów, sałatek. Wypełnianie HACCAP, obsługa klienta, utrzymanie czystości w miejscu pracy, sprzątanie stanowiska pracy. Praca na umowę zlecenie (1 miesiąc), a następnie na umowę o pracę. Proponowane wynagrodzenie 13,70 zł.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13,7 PLN
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ- SPRZEDAWCA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bolesławiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.06.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanitarno epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zawodowe, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, komunikatywność, zaangażowanie, mile widziana znajomość języka angielskiego
Nazwa pracodawcy:
Firma Słomiński Spółka Cywilna Zdzisława Słomińska Fabiś, Dominik Słomiński Fabiś, Ryszard Olech
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Adres pracodawcy:
Adama Asnyka 1, 59-700 Bolesławiec, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt z pracodawcą osobisty w godzinach od 09:00 do 21:30.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, Godziny : 09:00-21:30
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: bolesławiecki
Gmina pracodawcy: Bolesławiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bolesławiec
Ulica pracodawcy: Adama Asnyka
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 13.06.2018
Data dodania oferty pracy: 12.06.2018
Oferta pracy ważna do: 11.07.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 12.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 12.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw -do uzgodnienia z pracodawcą
Marzena Beata Gibuła-Knapik - 2016-03-01 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywania dań kuchni wietnamskiej, umiejętnośc pracy w zespole.
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Łódź (łódzkie)
Samodzielne przygotowywanie dań gorących lub zimnych, przystawek, pilnowanie zapotrzebowania na towar, dbanie o jakość i estetyke, wydawanie dań, utrzymywanie porzadku na stanowisku pracy, umiejetność organizacji pracy i pracy w zespole, praca w godz. 6-14/8-16.
MARCINIAK Usługi Gastronomiczne s.c. - 2016-04-27 - Opole (opolskie)
obsługa procesów technologicznych,pakowanie produktów gotowych
Zakłady Chemiczne ALWERNIA S.A. - 2016-07-11 - Alwernia (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni azjatyckich.Przygotowywanie Jadlospisów, Dbanie o estetykę przygotowywanych posiłków.Dbanie o ład i porządek w miejscu pracy.
LECH-POL Hotele i Restauracje Sp. z o.o. - 2016-11-23 - Syców (dolnośląskie)
sporządzanie potraw zgodnie z recepturą i z zachowaniem zasad systemu HACCP
"Bati" Biernot Bożena - 2017-08-14 - Cieszyn (śląskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie dań, dbanie o czystość w miejscu pracy
Karczma Mazurska Stefan Chmielewski Ostróda - 2016-05-01 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie potraw, ciast
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; Wynagrodzenie uzależnione od posiadanego doświadczenia. Ustalane podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Kontakt z pracodawcą e-mialowy.
Tourtrend Sp. z o.o. - Dolina Charlotty - 2016-04-13 - Strzelinko (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie dań gorących lub zimnych, przystawek, pilnowanie zapotrzebowania na towar, dbanie o jakość i estetyke, wydawanie dań, utrzymywanie porzadku na stanowisku pracy, umiejetność organizacji pracy i pracy w zespole, praca w godz. 6-14/8-16.
MARCINIAK Usługi Gastronomiczne s.c. - 2016-07-13 - Opole (opolskie)
Wyrób pizzy i dań.
Da Grasso s.c - 2016-07-19 - Łomża (podlaskie)
transport krajowy rzeczy
ZPB KACZMAREK S.A. - 2016-06-06 - Folwark (wielkopolskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej - tureckiej (dolma, sarma, kebab), przygotowywanie sosów, napojów,
kontakt przez PUP - 2017-07-02 - Tłuszcz (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
"CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-10-21 - Karczowiska (dolnośląskie)
*
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Świętoszów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, deserów; utrzymanie porządku na stanowisku; praca w godz. 9-23; kontakt telefoniczny z pracodawcą w godz. 10-18
FHU PEPE Dariusz Kanclerz - 2016-01-19 - Słupsk (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Zakopane (małopolskie)
Praca w Restauracji, obsługa klienta, przygotowywanie dań na podstawie karty menu, pomoc przy przygotowywaniu posiłków oraz sporządzanie drinków i sprzedaż piwa. Wymagania: wykształcenie zawodowe, kierunek/specjalność wg stanowiska, komunikatywność. Praca na dwie zmiany. Forma kontaktu z Pracodawcą: tel. 509-143-709.
Lubrow Tap House "GO PIWKO" Tomasz Lubocki - 2016-03-31 - Wejherowo (pomorskie)
sporządzaenie posiłków,obieranie, krojenie i szatkowanie warzyw i owoców, dbanie o czystość i higienę na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Cybinka (lubuskie)
przygotowywanie dań kuchni chińskiej, azjatyckiej, dbałość o szczegóły i higienę pracy, komunikacja z prezesem chińskim
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
- prace techniczne o charakterze produkcyjnym,- ustawianie wtryskarek, ich obsługa i produkcja detali wyrobów gotowych,- nastawianie parametrów maszyn wtryskowych z rozruchem i zatrzymaniem maszyn,- pilnowanie realizacjiplanu produkcyjnego,- bieżąca kontrola parametrów maszyny,
kontakt przez PUP - 2018-03-23 - Wronki (wielkopolskie)
Praca na stanowisku samodzielnego kucharza, przygotowywanie, wykańczanie i podawanie dań
ZAV- Internationaler Personalservice Sachsen-Anhalt-Thüringen - 2015-08-18 - Niemcy (Niemcy)
Samodzilene przygotowywanie sushi. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca na dwie zmiany: 7:00-15:00; 15:00-20:00. Oferta dostępna w sali G030317
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Wrocław (dolnośląskie)
KUCHNIA TRADYCYJNA POLSKA
"ROMAR" S.C. TRZEBIATÓW - 2016-06-28 - Trzebiatów (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Mońki (podlaskie)
- przygotowywanie posiłków, sprzedaż, obsługa klienta
Andrzej Małecki FIRMA HANDLOWA - 2017-01-05 - Katowice (śląskie)
koszenie trawników, sprzątanie, odśnieżanie
ECO SPÓŁKA CYWILNA KLAUDYNA IRFAN, MAREK ANTCZAK - 2017-09-18 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
Usługi Hotelowo-Gastronomiczne "BPIS" Spółka Jawna E. Siwicka, M. Leplawy - 2018-03-06 - Augustów (podlaskie)
obsługa klienta, informowanie klientów, kontrolowanie towarów towarów w kasach, zapewnienie bezpieczeństwa powierzonych środków finansowych; praca w godz: 5-22
LEROY MERLIN POLSKA Sp. z o. o. - 2017-09-25 - Piaseczno (mazowieckie)