KUCHARZ Jastrzębia Góra oferta pracy FENIKS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4 500 PLN
Zakres obowiązków: - Przygotowywanie posiłków - żywienie zbiorowe- Pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyżywienieKontakt telefoniczny 601-777-730
Data publikacji: 2019-02-25
Lokalizacja: Jastrzębia Góra (pomorskie)
Pracodawca: FENIKS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:WYPOCZYNKOWA 2, 84-104 Jastrzębia Góra, powiat: pucki, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- Przygotowywanie posiłków - żywienie zbiorowe- Pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyżywienieKontakt telefoniczny 601-777-730
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jastrzębia Góra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Władysławowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: min. 5 lat doświadczenia zawodowego
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0:
Konserwator budynków i stanu technicznego pomieszczeń (wymagany staż - lata: 5)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Umiejętność pracy w zespole
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy:
FENIKS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tczewie
Adres pracodawcy:
WYPOCZYNKOWA 2, 84-104 Jastrzębia Góra, powiat: pucki, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: pucki
Gmina pracodawcy: Władysławowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Jastrzębia Góra
Ulica pracodawcy: WYPOCZYNKOWA
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy: Ośrodek wypoczynkowy.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tczewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.02.2019
Oferta pracy ważna do: 19.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 26.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 25.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-PRZYGOTOWYWANIE OBIADÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI,-PROWADZENIE PRODUKCJI,-DBANIE O JAKOŚĆ SERWOWANYCH POTRAW.
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2017-05-29 - Polkowice (dolnośląskie)
transport nowych naczep z Niemiec do Francji.
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Zabrze (śląskie)
przygotowywanie posiłków do cateringu dietetycznego wg wytycznych
ELTOM Firma Rodzinna Michalina Nalepa - 2018-03-02 - Łowicz (łódzkie)
przygotowywanie posiłków/ cv na adres e-mail:a.kwarciak (at) radoczapark.pl
Radocza Park spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-03-17 - Radocza (małopolskie)
przygotowywanie potraw mięsnych, dań cateringowych, deserów, przygotowywanie pizzy
Kwiaciarnia "KAMELIA" - Artykuły różne Santa Fee Restauracja Pub Kawiarnia - 2016-09-29 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw, sprzątanie działu żywienia.
kontakt przez PUP - 2018-12-10 - Piła (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw dla restauracji
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Kraków (małopolskie)
sprzątanie powierzchni biurowych, szatni, ubikacji
AMM ALEKSANDER MATERLA - 2018-12-13 - Nakło Śląskie (śląskie)
Przygotowywanie dań a’la carta, menu okolicznościowego, bufetów, obiadokolacji, deserów,praca z szefem kuchni, możliwość rozwoju, umowa o pracę na pełen etat, pracę w młodym zespole
Hotel Kryształ**** Conference & Spa- ASTURIA Dorota Powiecka - 2018-07-09 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE I GOTOWANIE POTRAW KUCHNII ORIENTALNEJ.
Hong Ha Phung Quoc Huy - 2018-10-26 - Polkowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie zimnej płyty, stawka od 14zł brutto/godz. w zależności od kwalifikacji, pracodawca zapewnia wyżywienie
Paśnik Janina Restauracja "Dworek Mikołaj" - 2017-02-27 - Wadowice (małopolskie)
obsługa klienta, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Reszel (warmińsko-mazurskie)
bieżąca obsługa oddziału w zakresie administracyjnym
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Międzyrzec Podlaski (lubelskie)
pomoc na budowie, praca na terenie Krakowa
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Kraków (małopolskie)
Wykształcenie: zawodowe; mile widziane doświadczenie, książeczka sanepidowska; zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, praca w barze mlecznym; jedna zmiana od pn-pt; miejsce pracy: Knurów;
FRANEK ADAM "ADAM" - 2018-07-27 - Knurów (śląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; Czynne asystowanie przy zabiegach stomatologicznych, prowadzenie dokumentacji, rejetrowanie pacjentów, przygotowanie stanowiska pracy stomatologa, dezynfekcja i sterylizacja narzędzi, itp.Wykształcenie min. średnie medyczne (policealne) - Higienistka stomatologiczna, lub wyższe higiena stomatologiczna. Doświadczenie min. 1 rok na podobnym stanowisku. Znajomość języka angielskiego w stopniu dobrym.
KATARZYNA GOŁKIEWICZ - 2016-02-25 - Lublin (lubelskie)
-Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych pod okiem kucharza,-Kontakt telefoniczny lub osobisty,-Wynagrodzenie 2.000,00 zł netto-Praca w godzinach 11:00-21:00 w systemie 2 dni pracy 2 dni wolne.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-01-13 - Pszczółki (pomorskie)
kucharz przy grillu, smażenie ryb i mięs, produkcja meksykańskich dań
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Wymagania: wykształcenie zawodowe, doświadczenie bez znaczenia, umiejętność gotowaniaZakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem
BUDOWNICTWO KUBIAK S.C. - 2018-02-05 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Przytogowywanie tradycyjnych dań kuchni marokańskiej (sałat, dań głównych, deserów)
HAMZA EL AYOUBI MARRAKECH SHISHA - 2016-03-09 - Gdańsk (pomorskie)
Obsługa klienta, rozkładanie towaru w sklepie Carrefour
PHU "WIG S.C. KRZYSZTOF GRZYBOWSKI WOJCIECH GOZDAWA-DYDYŃSKI - 2016-05-20 - Czyżówek (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-12-31 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej - katering, godziny pracy do ustalenia od poniedziałku do niedzieli
Firma Handlowa "PAJDA" - Gastronomia - Catering Kamil Miodowski - 2015-11-12 - Kajetany (mazowieckie)
-Przygotowywanie miejsca pracy-Wytwarzanie pizzy-Dbałość o porządek i czystość-Krojenie produktów-Przygotowywanie półproduktow i potraw
Gościniec Wiecha spółka cywilna - Celejewscy, Romański - 2018-11-06 - Złotokłos (mazowieckie)
Przygotowywanie dań zgodnie z recepturami.Praca w systemie zmianowym od 7-19 i 19-7.
Firma Handlowo-Usługowo-Gastronomiczna ZAJAZD LEŚNY Iga Niżnik - 2017-05-19 - Dąbrowa Bolesławiecka (dolnośląskie)
Manager domu weselnego
VERSAL EXCLUSIVE Karol Spinda - 2016-10-05 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Więcbork (kujawsko-pomorskie)
utrzymywanie właściwej gospodarki magazynowej; przygotowywanie dań na podstawie receptur; utrzymywanie czystości na stanowisku pracy;
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Malbork (pomorskie)
Samodzielne prowadzenie zmiany. Przygotowywanie potraw. Obsługa sprzętu gastronomicznego.
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Stalowa Wola (podkarpackie)
POBIERANIE SUROWCÓW I PÓŁPRODUKTÓW DO PRODUKCJI KULINARNYCH, OBRÓBKA WSTĘPNA SUROWCÓW, SPORZĄDZANIE POTRAW KUCHNI REGIONALNYCH I INNYCH NARODÓW.
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Chojna (zachodniopomorskie)