KUCHARZ Hajnówka oferta pracy Zajazd "Bartnik" Władysław Kazimierz Kotyński

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz-przygotowywanie posiłków i potraw; pracodawca stwarza możliwość zakwaterowania lub zwrot kosztów podrózy
Data publikacji: 2017-03-23
Lokalizacja: Hajnówka (podlaskie)
Pracodawca: Zajazd "Bartnik" Władysław Kazimierz Kotyński
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Parkowa 8, 17-200 Hajnówka, powiat: hajnowski, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Kucharz-przygotowywanie posiłków i potraw; pracodawca stwarza możliwość zakwaterowania lub zwrot kosztów podrózy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Hajnówka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: hajnowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Hajnówka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: umiejętność przygotowywania posiłków
Nazwa pracodawcy: Zajazd "Bartnik" Władysław Kazimierz Kotyński
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku Podlaskim
Adres pracodawcy:
Parkowa 8, 17-200 Hajnówka, powiat: hajnowski, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: hajnowski
Gmina pracodawcy: Hajnówka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Hajnówka
Ulica pracodawcy: Parkowa
Numer budynku pracodawcy: 8
Profil działalności pracodawcy: zajazd
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bielsku Podlaskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 23.03.2017
Data dodania oferty pracy: 20.03.2017
Oferta pracy ważna do: 19.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 20.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 20.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- przygotowywanie potraw i artykułów prowiantowych z zachowaniem wszelkich receptur i wymogów sanitarnych - dbałość o porządek i właściwy stan sanitarny miejsca pracy- ciągłe podnoszenie swoich kwalifikacji- dbałość o właściwy stan techniczny i sanitarny urządzeń i sprzętów kuchennych- udział w bieżących i okresowych pracach porządkowych- dbałość o estetykę potraw
MIK Małgorzata Grabowska Grand Hotel Tiffi Iława - 2016-03-30 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków dla podopiecznych "Domu na Światkach"
A.D. S.C. Jarosław Kozaczyński Daria Kozaczynska - 2016-02-11 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań, obsługa drukarki zamówień, prace porządkowe w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
wykształcenie zawodowedoświadczenie w gotowaniu i pieczeniu
Miłość do gotowania Dominik Nabzdyk - 2017-12-22 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań, kontrola właściwego wykorzystania produktów, nadzorowanie jakości serwowanych dań, przestrzeganie zasad czystości.
POLISAFE sp. z o.o. sp. k. - 2017-11-09 - Jaroszowiec (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie pizzy i posiłków.praca od godz. 09:00 do 17:00 i od 14:00 do 22:00
Strefa Dobrego Smaku s.c. Piotr i Paweł Jastrząb - 2016-09-14 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Wyszków (mazowieckie)
Przygotowanie potraw wraz z wstępną obróbką, nadzór nad jakością zamówień zywności, kontrola czystości naczyń kuchennych.
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Nowy Wiśnicz (małopolskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków i dań zgodnie z zamówieniem złożonym przez kelnera
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w systemie równoważnym w godz. 7-19 w Kołobrzegu, również w weekendy.
Centrum Rehabilitacji i Odnowy Biologicznej Sp. z o.o. Sp.k. - 2018-01-09 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
wykonywanie dań przyjmowanych przze system POSNET, przyrządzanie dań zgodnie ze standardami i recepturą restauracji, wydawanie gotowych dań do strefy odbioru, obsługa marynatora oraz pozostałych urządzeń gaastronomicznych , dbanie o maszyny i urządzenia gastronomiczne oraz o czystość na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad BHP, regulaminu pracy oraz wewnętrzych procedur restauracji.
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Kartuzy (pomorskie)
przygotowywanie potraw,kuchni śródziemnomorskiej, polskiej , dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-25 - Rzeszów (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie potraw i dań śniadaniowych zgodnie z obowiązującymi standardami i recepturami, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań śniadaniowych, przestrzeganie norm i standardów HACCP, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
FOCUS HOTEL - 2017-05-05 - Chorzów (śląskie)
szycie poszczególnych elementów konfekcji damskiej
Marta Dubicka - 2018-02-08 - Malbork (pomorskie)
przyrządzanie potraw, miejsce pracy Zajazd "KAMA KOWALSKI" 87-630 Rumunki Skępskie 28A
ZAJAZD KAMA KOWALSKI MARIANNA KOWALSKA - 2017-02-15 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z wnioskiem o refundację części kosztów poniesionych na wynagrodzenia, nagrody oraz składki na ubezpieczenia społeczne skierowanych bezrobotnych do 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Dzwola (lubelskie)
-Produkcja zup, 2-dań i przekąsek-Praca jednozmianowa 6:00-14:00-Do wynagrodzenia zasadniczego premia,-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2018-08-02 - Tczew (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; równoważny system czasu pracy
Przedsiębiorstwo MORZE - 2017-06-02 - Ustka (pomorskie)
sporządzanie posiłków, przygotowanie dań, sporządzanie listy zakupów brakujących składników, dbanie o porządekpraca na dwie zmainy
kontakt przez PUP - 2017-10-22 - Moszczenica (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Warszawa (mazowieckie)
Obsługa urządzeń biurowych, pakietu MS Office, umiejętność samodzielnego rozwiązywania problemów. Mile widziane doświadczenie w pracy biurowej oraz znajomość j. niemieckiego lub j. angielskiego w stopniu komunikatywnym. Kontakt z pracodawcą osobisty po wcześniejszym umówieniu.
DORPOL SC Gabriela i Amadeusz Szymura - 2016-04-14 - Rybnik (śląskie)
jw
POLARIS HOSPITALITY ENTERPRISES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-23 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, gotowanie samodzielnie.
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO HANDLOWE "RAM" PAULINA BARAN - 2018-03-28 - Zagnańsk (świętokrzyskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Jacentów (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowychna początku umowa zlecenie, z czasem umowa o pracę
L&P Sp. z o.o. - 2017-08-02 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
- przygotowanie zmiany dziennej,- wydawanie śniadań,- przygotowanie dań obiadowych, deserów, przystawek,- dbałość o czystość stanowiska pracy
PODGRODZIE KACZMAREK I WSPÓLNICY SPÓŁKA JAWNA - 2018-06-19 - Przydatki Gołaszewskie (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie dań i posiłków
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Trzebinia (małopolskie)