KUCHARZ / PIZZERMAN Głogów oferta pracy PRZEMYSŁAW BANDURA BMD
Stanowisko: KUCHARZ / PIZZERMAN
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie produktów zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich najwyższą jakość, utrzymanie czystości w miejscu pracy, przygotowywanie półproduktów, współpraca w zespole
Data publikacji: 2016-10-07
Lokalizacja: Głogów (dolnośląskie)
Pracodawca: PRZEMYSŁAW BANDURA BMD
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 57, 67-200 Głogów, powiat: głogowski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie produktów zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich najwyższą jakość, utrzymanie czystości w miejscu pracy, przygotowywanie półproduktów, współpraca w zespole
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / PIZZERMAN
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Głogów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: głogowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Głogów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.10.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Zamiłowanie do gotowania, bądź chęć przyuczenia się do niszowego zawodu, który na rynku jest coraz bardziej poszukiwany. Oferujemy profesjonalne szkolenia, stąd poszukujemy osób również bez doświadczenia.
Nazwa pracodawcy: PRZEMYSŁAW BANDURA BMD
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Głogowie
Adres pracodawcy:
Rynek 57, 67-200 Głogów, powiat: głogowski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: głogowski
Gmina pracodawcy: Głogów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Głogów
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 57
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Głogowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.10.2016
Oferta pracy ważna do: 30.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 07.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 07.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sporządzanie potrwa, ciast z zastosowaniem maszyn i urządzeń
INVEST TOWER Sp.z o.o. - 2016-08-11 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
wyjazdy zagraniczne: Polska - Unia Europejska
HR - Trans Wójcik Transp. Krajowy i Międzynarod. sp. j. Kwilcz - 2016-02-04 - Kwilcz (wielkopolskie)
Aktywne pozyskiwanie klientów, kompleksowa obsługa Klienta w Oddziale, praca z Klientem zaległościowym w terenie, aktywna sprzedaż produktów i usług oferowanych przez Spółkę
CAPITAL SERVICE S.A. - 2016-04-20 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zaplanowanymi przed dietetyka jadłospisami dla poszczególnych grup ludności, dbałość o jakość i walory smakowe, temperaturę oraz estetykę podanych potraw, kontrolowanie jakości surowców i produktów żywnościowych oraz warunków ich przechowywania.
Food Investment S.A - 2016-03-10 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej.
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Sochaczew (mazowieckie)
kucharz samodzielny
Janusz Kaleta Ringtrans (Obiady jak u Mamy) - 2018-02-23 - Cieszyn (śląskie)
Praca w Restauracji KFC na Górze Św. Anny
AMREST Sp. z o.o. - 2016-02-23 - Góra Świętej Anny (opolskie)
prace związane z opieką nad dziećmi
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
Ośrodek Wypoczynkowy "Psia Góra" Zofia,Jerzy,Tomasz,Wiktor Zych s.c. - 2018-03-16 - Swornegacie (pomorskie)
Przygotowywanie dań, obróbka mięsa
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-01-09 - Solina (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, obsługa urządzeń kuchennych, warzenie sera.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Miszewko (pomorskie)
- Dom Dziecka "Zakątek" w Katowicach zgłasza zapotrzebowanie na stanowisko: Kucharz.- Obowiązki: 1. Przygotowywanie obiadów zgodnie ze sztuką kucharską, koordynacja prac wszystkich pracowników kuchni przy przygotowywaniu posiłków.2. Dbanie o wysoką jakość sporządzonych potraw oraz estetykę podania.3. Sporządzanie porcji posiłków oraz ich wydawanie zgodnie z ustaloną gramaturą.4. W sytuacjach, kiedy wymagają tego przepisy, sporządzanie codziennie próbek pokarmowych zgodnie z obowiązującymi przepisami.5. Znajomość wszystkich instrukcji i procedur GHP i GMP oraz standardów HCCP i ich przestrzeganie.6. Utrzymywanie w czystości pomieszczenia kuchni i obieralni oraz zabezpieczanie przed zalaniem, pożarem, kradzieżą oraz dbanie o higienę osobistą, noszenia odzieży ochronnej.- Osoba zatrudniona: 1. Jest uprawniona do korzystania z wszelkich przywilejów wynikających ze stosunku pracy ujętych w prawie i przepisach szczegółowych. 2. Jest uprawniona do zgłaszania kierownikowi administracyjno-gospodarczemu propozycji zmian organizacyjnych w pracy pracowników kuchni. 3. Jest uprawniona do zgłaszania intendencte przepisów na nowe potrawy. 4. Jest uprawniona do sugerowania intendencte zmian w jadłospisie.- Wynagrodzenie: 1635 zł/brutto (w tym zawiera się 20 % premi regulaminowej). Praca na umowę o pracę na czas określony 12 miesięcy. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (75%).- Praca na dwie zmiany 6:00-14:00, 11:00-19:00 + soboty i niedziele (według grafiku). Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Mile widziane wykształcenie średnie gastronomiczne. Wysmagane doświadczenie zawodowe w gastronomii jako kucharz lub na podobnym stanowisku. Wymagane umiejętności: Estetyczne serwowanie dań; umiejętność pieczenia niewyszukanych ciast; umiejętność planowania i organizacji pracy. - Kontakt OSOBISTY w godzinach 7:30-15:30 (ul. Brynowska 70 A, 40-584 Katowice) lub dokumenty aplikacyjne można wysłać POCZTĄ na adres: ul. Brynowska 70 A, 40-584 Katowice.
DOM DZIECKA "ZAKĄTEK" - 2017-08-04 - Katowice (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, OBRÓBKA PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH, DBANIE O CZYSTOŚĆ NA STANOWISKU PRACY
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Mścice (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej
NTMH Sp. z o.o. - 2015-12-09 - Bydgoszcz (pomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej, obsługa klienta
LIFE LINE Krystyna Klepacz - 2016-01-27 - Dobiegniew (lubuskie)
obsługa klienta, obsługa komputera, rozkładanie towaru na półkach, metkowanie towaru, zamawianie towaru
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
określono we wniosku
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Radowo Małe (zachodniopomorskie)
przygotowwywanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Połczyn-Zdrój (zachodniopomorskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
RESTAURACJA PODMIEJSKA KAROL WALENDOWSKI - 2018-03-13 - Piekarzew (wielkopolskie)
j.w
JOBHOUSE Sp. z o.o. (Agencja pracy tymczasowej nr 7097) - 2016-05-24 - Warszawa (mazowieckie)
przyjmowanie towaru, przygotowywanie potraw, przygotowywanie cateringów, wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Ruda Śląska (śląskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Wygiełzów (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tradycyjnej (obiady domowe). Samodzielna praca w kuchni.
FABRYKA SMAKU MARCIN WIKARSKI - 2017-10-05 - Suwałki (podlaskie)
załadunek, rozładunek towaru, magazynowanie towaru, sprzątanie stanowiska pracy
BONA-AGRA SP. Z.O.O. - 2018-06-14 - Nadma (mazowieckie)
Liczenie towaru.
kontakt przez OHP - 2018-01-09 - Płońsk (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie posiłków z karty www.bardobresmaki.pl
Bar Dobre Smaki Adam Borzęcki - 2017-02-22 - Bełchatów (łódzkie)
Gotowanie prostych potraw z makaronu, z półproduktów.
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Jabłonna (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni brazylijskiej, dbanie o porządek
Izabella Wiśniowska - 2016-08-19 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
Firma "RAF-PAF-KAR" usługi budowlane i transportowe Robert Bochenek - 2016-10-19 - Zakrzów (małopolskie)