KUCHARZ (Z MOŻLIWOŚCIĄ PRZYUCZENIA) Łódź oferta pracy FOOD MARKET sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ (Z MOŻLIWOŚCIĄ PRZYUCZENIA)
Wynagrodzenie: od 13 PLN
Zakres obowiązków: Gastronomia, catering, hotele. Wstępne zatrudnienie w ramach umowy zlecenia lub umowy o dzieło, poźniej zatrudnienie w ramach umowy o pracę na czas określony.
Data publikacji: 2017-02-22
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: FOOD MARKET sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wróblewskiego 16/18, 93-578 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Gastronomia, catering, hotele. Wstępne zatrudnienie w ramach umowy zlecenia lub umowy o dzieło, poźniej zatrudnienie w ramach umowy o pracę na czas określony.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: od 13 zł/h
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (Z MOŻLIWOŚCIĄ PRZYUCZENIA)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.02.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie
Nazwa pracodawcy: FOOD MARKET sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Wróblewskiego 16/18, 93-578 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, Termin: zgłoszenia osobiste
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Wróblewskiego
Numer budynku pracodawcy: 16/18
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.02.2017
Oferta pracy ważna do: 21.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 22.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 22.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków/praca w Dziemionnie
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "U Sławka" Sławomir Liczbik - 2017-09-28 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, odpowiedzialność za produkcję, odbiór towaru z magazynu; umowa na 6 miesięcy z możliwością przedłużenia; godziny pracy: 7.30- 15.30
Centrum Kształcenia Praktycznego - 2017-09-26 - Słupsk (pomorskie)
KUCHARZ
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Dębica (podkarpackie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, ustalanie menu
RESTAURATORS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-09-10 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Suwałki (podlaskie)
TEST RYNKU PRACYprzygotowanie potraw sushi, kontrola stanó magazynowych, przygotowywanie półproduktów do produkcji sushi.
MB GROUP M. Mokrzycki - 2016-10-25 - Świdnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie prostych dań, np. typu fast food. Praca wyłącznie w piątki i w soboty w godz. 20.00 - 04.00. Proponowane wynagrodzenie na wykonanie wszystkich zleceń w miesiącu: 500 -700 zł brutto.
SM TRADE 2010 SP. Z O.O. - 2016-06-23 - Bielsko-Biała (śląskie)
prace ziemne
Partners Sp. z o.o. Sp. komandytowa - 2016-07-13 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
Prowadzenie kuchni, przyjmowanie towaru, obróbka mięs, gotowanie, serwowanie posiłków, praca zmianowa
ZDROWY PROJEKT MACIEJ JERMAK - 2016-03-24 - Modlnica (małopolskie)
Zgodnie z zawodem
KING TUT S.C. - 2016-10-05 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
SAMODZIELNA PRACA KUCHARZAW KUCHNI, SPORZĄDZANIE POTRAW W/G KARTYWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, SPORZĄDZANIE POTRAW, GOTOWANIE, KSIĄŻECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA, 3 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ DO PRACY, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI PLOLSKIEJ I UKRAIŃSKIEJ., GODZINY PRACY 10-14; 14-18, PRACA NA 0,5 ETATU
kontakt przez PUP - 2018-09-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wz
kontakt przez PUP - 2017-10-02 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej (catering)
Firma Cateringowa "a'propos" Zdzisław Godek - 2016-03-21 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie potraw arabskich
kontakt przez PUP - 2018-09-13 - Bełchatów (łódzkie)
I zmiana 10.00 - 24.00
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Mielec (podkarpackie)
Wymagane wykształcenie zawodowe/średnie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie w ww. zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Na początek zatrudnienie w ramach umowy zlecenia po sprawdzeniu się umowa o pracę. Godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
BARTOSZ & IWONA BARTOSZ ANIOŁ - 2016-08-16 - Rybnik (śląskie)
Przygotowanie różengo rodzaju
Hotel Delfin Sp z o.o - 2017-11-09 - Dąbki (zachodniopomorskie)
pozyskiwanie nowych klientów, negocjacje cen, sprzedaż towarów, kontakt z klientami i chińskojęzycznymi producentami i dostawcami towarów
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie dań typu fast food, surówek, sosów, pizzy, obsługa klienta. Dbanie o ład i porządek na stanowisku pracy, przestrzeganie przepisów bhp
PIZZERIA ITALIANA Piotr Kwidziński - 2016-08-19 - Wyrzysk (wielkopolskie)
Ścisła współpraca z przedstawicielem handlowym, telefoniczna obsługa klientów oraz realizacja planów sprzedażowych.Praca w godz. 9 - 17
BATISTA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-07-13 - Czarna Sędziszowska (podkarpackie)
Praca na stanowisku kucharza w szkole. Przygotowanie i wydawanie posiłków wg harmonogramu i zgodnie z obowiązującym jadłospisem, przygotowywanie diet eliminacyjnych, utrzymanie na wysokim poziomie sanitarno-epidemiologicznym pomieszczeń kuchennych oraz pomieszczeń przynależnych do kuchni, odpowiedzialność za ilość i jakość pobierania produktów od intendentki zgodnie z dokumentacją.
Szkoła Podstawowa nr 33 im. Henryka Jordana - 2018-06-21 - Zabrze (śląskie)
wykończenia odlewów aluminiowych, usuwanie nadlewek, sprawdzenie jakości, wiercenie, sprawdzenie szczelności na maszynie
PRZEDSIĘBIORSTWO ODLEWNICZO-HANDLOWE "AUTO TIP-TOP" SPÓŁKA Z O.O. - 2018-08-30 - Częstochowa (śląskie)
Wykonywanie, sporządzanie posiłków.
Bar Pod Gajem Halina Lenkiewicz - 2016-03-10 - Mońki (podlaskie)
Kucharz
P.P.H.U. "Jakub" Jarosław Kwieciński - 2015-12-09 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków i potrawz produktów krajowych i importowanychwg karty dań, przygotowywanie półproduktów do cateringu.
Bygg Och Services Sp. z o.o. - 2017-09-29 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie dań, serwowanie, pieczenie ciast, wykonywanie posiłków zimnych
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Praca w reatauracji
Usługi Kulinarne Andrzej Więcław - 2017-05-22 - Leżajsk (podkarpackie)
Sporządzanie dań dla gości hotelowych.
Sadowa spółka z o.o. - 2018-05-10 - Gdańsk (pomorskie)
- gotowanie potraw,- obsługa pieca konweksyjnego i urządzeń kuchennych- kierowanie zespołem
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Kąkolewo (wielkopolskie)