KUCHARZ Kazimierz Dolny oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie potraw, wyb贸r naczy艅 do podawania da艅, wyb贸r sprz臋t贸w do przygotowania da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami, dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP, rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni, ustalanie estetycznych sposob贸w podawaia potraw
Data publikacji: 2019-05-27
Lokalizacja: Kazimierz Dolny (lubelskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Kazimierz Dolny, powiat: pu艂awski, woj: lubelskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowanie potraw, wyb贸r naczy艅 do podawania da艅, wyb贸r sprz臋t贸w do przygotowania da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami, dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP, rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni, ustalanie estetycznych sposob贸w podawaia potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Kazimierz Dolny
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubelskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pu艂awski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 19.11.2019
Data zako艅czenia pracy: 19.11.2022
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 2)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie 艣rednie, do艣wiadczenie min. 6 miesi臋cy, znajomo艣膰 j臋偶yka ukrai艅skiego
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pu艂awach
Adres pracodawcy:
Lubelska 2G, 24-100 Pu艂awy, powiat: pu艂awski, woj: lubelskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: pu艂awski
Gmina pracodawcy: Pu艂awy
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Pu艂awy
Ulica pracodawcy: Lubelska
Numer budynku pracodawcy: 2G
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pu艂awach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.05.2019
Oferta pracy wa偶na do: 14.06.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 27.05.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 27.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f3208b8bc80f4831313cf2435156375d
Podobne oferty pracy
Wymagane wykszta艂cenie 艣rednie gastronomiczne, trzy letni sta偶 pracy ma podobnym stanowsku, kurs i do艣wiadczenie w kuchni japo艅skiej i ukrai艅skiej, obr贸bka ryb, mi臋s, przygotowanie zup. Godziny pracy do om贸wienia z pracodawc膮. Kontakt telefoniczny.
POLSKI KATERING SP. Z O.O. - 2016-10-31 - Rybnik (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw ,obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych,obr贸bka wst臋pna warzyw ,ryb,mi臋s
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Stanowisko samodzielnego szefa kuchni, pizzaiolo, wypiek oraz przygotowanie pizzy, obs艂uga grilla, prace zwi膮zane z ma艂膮 gastronomi膮, praca Wrze艣nia Parkowa 1, wynagrodzenie 2400 - 4300z艂 brutto, jedna zmiana
COUNTRY CLUB IGA ROGOZI艃SKA - 2016-06-17 - Nowy Folwark (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw dla klient贸w restauracji
Arkadiusz Muszy艅ski RESTAURACJA EXTRIMM - 2017-06-29 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowanie i obr贸bka wst臋pna surowc贸w, przygotowanie p贸艂produkt贸w, obr贸bka cieplna, wyko艅czenie wyrob贸w garma偶eryjnych
Wyroby Garma偶eryjne produkcja-sprzeda偶 w M艂awie - 2018-06-21 - M艂awa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Handlowo-Us艂ugowe ASTRA s.c. Halina Jag艂owska, Miros艂aw Dermont - 2016-08-23 - Olecko (warmi艅sko-mazurskie)
Pomoc kucharzowi w prowadzeniu kuchni restauracji, docelowo samodzielna praca.
kontakt przez OHP - 2016-07-19 - Radlin (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni chi艅skiej w oparciu o przepisy kuchni regionalnej.
LIU YUEHONG - 2016-11-15 - Sopot (pomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w typu fastfood, kebab
BANNA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-05-12 - Jelcz-Laskowice (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw,dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smakprzygotowywanych da艅,porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w,utrzymanienale偶nej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅,sprz臋tu i pomieszcze艅. Zmianowo艣膰: trzy zmiany I. 06:00-14:00 II. 07:00-15:00 III. 11:00-19:00
Szpital Wojew贸dzki w Opolu Sp. z o.o. - 2017-11-20 - Opole (opolskie)
przygotowanie da艅 kuchni ukrai艅skiej (soljanka, torcik z w膮tr贸ek, go艂膮bki po ukrai艅sku), opracowywanie menu restauracji, zamawianie towar贸w, przygotowywanie listy zakup贸w
Tomasz Dudaronek - 2017-09-27 - Bia艂ystok (podlaskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
CEZAR PPHU; Cezary Kartasi艅ski - 2018-01-15 - Rzepin-Kolonia (艣wi臋tokrzyskie)
do uzgodnienia
FIRMA CATERINGOWA SOWRAD KONRAD SOWA - 2016-06-03 - Zaczernie (podkarpackie)
przygotowanie posi艂k贸w (偶ywienie odbiorowe)
"Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Us艂ugowo-Handlowe OLIWIER Mariusz S艂upecki" - 2016-05-10 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
-
TECH - SERVICE 艁ukasz Maciejewski - 2017-02-21 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
GASTROSFERA Daniel Kruchelski - 2018-09-21 - Suwa艂ki (podlaskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo Turystyczno Hotelarskie "M i A" s.c. - 2018-01-19 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Gotowanie, produkcja,dekorowanie potraw, kuchnia ukrai艅ska, wydawanie potraw, zamawianie towaru.
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Czerwienne (ma艂opolskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni w艂oskiej i ukrai艅skiej; dbanie o porz膮dek w miejscu pracy; przestrzeganie zasad BHP; przygotowywanie i obr贸bka cieplna i zimna surowc贸w; wydawanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2018-12-07 - B艂onie (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, zatrudnienie na 1/2 etatu, dwie zmiany
DYRDA ANDRZEJ PHPU i G "ADEX" ZAJAZD ORION - 2017-06-20 - Por臋ba (艣l膮skie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Radom (mazowieckie)
Nauczanie przedmiot贸w teoretycznych z zakresu budownictwa.
Zesp贸艂 Plac贸wek Specjalnych - 2017-06-27 - Nysa (opolskie)
wydawanie posi艂k贸w, p[raca w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-01-03 - Kruszewnia (warmi艅sko-mazurskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w dla podopiecznychsporz膮dzanie listy zakup贸wpraca zgodnie z procedurami
CENTRUM OPIEKI REHABILITACYJNEJ "D臉BOG脫RZE" HANNA PISARSKA - 2016-09-21 - D臋bog贸rze (pomorskie)
-
Tomasz Dudaronek - 2017-08-23 - Bia艂ystok (podlaskie)
utrzymywanie kontakt贸w handlowych z dotychczasowymi klientami, pozyskiwanie nowych klient贸w, przyjmowanie zam贸wie艅
TORU艃SKIE ZAK艁ADY URZ膭DZE艃 M艁Y艃SKICH "SPOMASZ" SP脫艁KA AKCYJNA - 2018-12-11 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
-przygotowywanie da艅-przygotowywanie warzyw i owoc贸w (wa偶enie, mycie, obieranie)-przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi szefa (dania z mi臋sa, z ryb, przygotowywanie sos贸w, ciep艂ych przystawek, zup, sa艂atek oraz deser贸w)-monitorowanie terminu wazno艣膰 produkt贸w znajduj膮cyh si臋 na kuchni-dbanie o zaopatrzenie-zachowanie czysto艣ci miejsca pracy
Waldhotel Eiche GmbH - 2016-03-31 - Niemcy (Niemcy)
- Uczestniczenie w planowaniu jad艂ospis贸w.- Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i zachowaniem obowi膮zuj膮cych norm.- Pobieranie z magazynu produkt贸w 偶ywno艣ciowych w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮 i odpowiednie ich zabezpieczenie przed u偶yciem.- Dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w oraz terminowo艣膰 ich wydania .- Obr贸bka wst臋pna warzyw i owoc贸w oraz innych produkt贸w do produkcji posi艂k贸w z uwzgl臋dnieniem zasad HACCP, wymog贸w technologii i instrukcji obs艂ugi urz膮dze艅 gastronomicznych.- W艂a艣ciwe porcjowanie posi艂k贸w i wydawanie ich wg obowi膮zuj膮cych norm.- W艂a艣ciwe i oszcz臋dne gospodarowanie pobranymi produktami przy sporz膮dzaniu posi艂k贸w.- Pobieranie i zabezpieczanie pr贸bek pokarmowych posi艂k贸w na potrzeby kontroli SANEPID-u- Prawid艂owe post臋powanie z resztkami pokonsumpcyjnymi .- Przestrzeganie ustalonych godzin wydawania posi艂k贸w.Dodatkowe informacje pod linkiem: https://biuletyn.lublin.eu/bs5/praca/ogloszenia-o-naborze/ogloszenie-o-naborze-na-wolne-stanowisko-kucharz,18,14941,1.html
Bursa Szkolna nr 5 - 2019-01-31 - Lublin (lubelskie)
- sporz膮dzanie potraw dla dzieci- dba艂o艣c o sprz臋t i porz膮dek na kuchni- umiej臋tno艣膰 pieczenia ciast
PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE "SKRZAT" - 2018-11-05 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)