KUCHARZ B艂onie oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 13,7 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie da艅 kuchni w艂oskiej i ukrai艅skiej; dbanie o porz膮dek w miejscu pracy; przestrzeganie zasad BHP; przygotowywanie i obr贸bka cieplna i zimna surowc贸w; wydawanie posi艂k贸w.
Data publikacji: 2018-12-07
Lokalizacja: B艂onie (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:B艂onie, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie da艅 kuchni w艂oskiej i ukrai艅skiej; dbanie o porz膮dek w miejscu pracy; przestrzeganie zasad BHP; przygotowywanie i obr贸bka cieplna i zimna surowc贸w; wydawanie posi艂k贸w.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie/Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 136
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 13,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: Praca pn.- nd. w godzinach 10-21
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: B艂onie
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: warszawski zachodni
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 13,7 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 28.12.2018
Data zako艅czenia pracy: 27.12.2022
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋:
Powiatowy Urz膮d Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego
Adres pracodawcy:
Pozna艅ska 131A, 05-850 O偶ar贸w Mazowiecki, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: warszawski zachodni
Gmina pracodawcy: O偶ar贸w Mazowiecki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: O偶ar贸w Mazowiecki
Ulica pracodawcy: Pozna艅ska
Numer budynku pracodawcy: 131A
Oferta zg艂oszona przez:
Powiatowy Urz膮d Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_wykorzystanieOferty: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.12.2018
Oferta pracy wa偶na do: 28.12.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 10.12.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 07.12.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca w godz. 7-19 w Ko艂obrzegu, r贸wnie偶 w soboty i niedziele.
Przedsi臋biorstwo Us艂ugowe HOLTUR Sp. z o.o. - 2018-07-09 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w: przystawek, zup, da艅 g艂贸wnych.
SAN S.C. Koppel A Wojnar - 2016-04-13 - Gda艅sk (pomorskie)
W programie sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Wierzchowice (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w z karty.
Restauracja DOLCE VITA - 2016-06-21 - Krzeszowice (ma艂opolskie)
-przygotowywanie posi艂k贸w kuchni arabskiej i maroka艅skiej
HABIBY SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-12-10 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
Kucharz. Organizacja pracy personelu kuchennego, wsp贸艂praca z intendentem przedszkola, uk艂adanie jad艂ospisu zgodnie z wytycznymi zdrowego 偶ywienia dzieci, dbanie o przestrzeganie zasad BHP, sporz膮dzanie i wydawanie posi艂k贸w, stosowanie norm i zasad zawartych w HACCP. Wymagane: wykszta艂cenie zawodowe, do艣wiadczenie w zawodzie. Praca - Publiczne Przedszkole w Torzymiu. Tel. 68 341 3887 Bo偶ena Iwa艣k贸w
PUBLICZNE PRZEDSZKOLE - 2017-05-16 - Torzym (lubuskie)
przygotowanie cateringu dla szk贸艂
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2018-04-06 - Bia艂ystok (podlaskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
"HANDEL i US艁UGI" WIOLETTA BIELICKA - 2016-06-28 - Wikno (warmi艅sko-mazurskie)
Tworzenie stron internetowych.
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Rybnik (艣l膮skie)
Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami. Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw. Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy. Danie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych. Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska.
kontakt przez OHP - 2018-02-27 - Wyszk贸w (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni ezgotycznych.
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw dla Kient贸w restauracji.
Restauracja i Pizzeria PYSZNO艢CI PO CA艁O艢CI Tomasz G膮siorek - 2019-01-02 - Siedlce (mazowieckie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - Zambr贸w (podlaskie)
Praca samodzielna, prowadzenie kuchni w restauracji, kuchnia polska.
FIRMA US艁UGOWO-HANDLOWA "MAK"; RESTAURACJA "SOPLIC脫WKA" KASPERSKA-BABIK MA艁GORZATA KRYSTYNA - 2017-09-06 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowanie stanowiska do pracy oraz serwisu da艅. Utrzymanie stanowiska pracy w 艂adzie i porzadku, uprz膮tni臋cie stanowiska pracy.
M&M Sp贸lka Cywilna - 2018-02-22 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
wg. programu
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Cz艂opa (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w 艣niada艅 obiad贸w kolacji dla go艣ci
Relaksacyjno-Kontemplacyjne Centrum Terapeutyczne SPeS "Pustelnia Z艂otego Lasu" - 2018-02-06 - Rytwiany (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w restauracyjnych i kateringowych, przygotowanie da艅 zimnych i ciep艂ych, przygotowanie ciast i deser贸w.
kontakt przez PUP - 2018-11-21 - Wejherowo (pomorskie)
Zast臋pstwo za osob臋 przebywaj膮c膮 na zwolnieniu lekarskim. Kontakt osobisty w godz. 8.00-16.00. Podleg艂o艣膰 s艂u偶bowa: bezpo艣rednim prze艂o偶onym jest: kierownik gospodarczy, kierownik 艣wietlicyZakres obowi膮zk贸w wynikaj膮cych z art. 100 Kodeksu pracy:搂 1. Pracownik jest obowi膮zany wykonywa膰 prac臋 sumiennie i starannie oraz stosowa膰 si臋 do polece艅 prze艂o偶onych, kt贸re dotycz膮 pracy, je偶eli nie s膮 one sprzeczne z przepisami prawa lub umow膮 o prac臋.搂 2. Pracownik jest obowi膮zany w szczeg贸lno艣ci:1) przestrzega膰 czasu pracy ustalonego w zak艂adzie pracy,2) przestrzega膰 regulaminu pracy i ustalonego w zak艂adzie pracy porz膮dku,3) przestrzega膰 przepis贸w oraz zasad bezpiecze艅stwa i higieny pracy.
Szko艂a Podstawowa Nr 12 im. Kornela Makuszy艅skiego w Siedlcach - 2017-03-24 - Siedlce (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni ukra艅skiej, kontakt z klientem w j臋zyku ukrai艅skim
kontakt przez PUP - 2019-01-02 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przygotowywanie gotowych potraw w restauracji/barze. Wymagania: sta偶 pracy 3 lata, ch臋ci do pracy, kreatywno艣膰, samodzielno艣膰, do艣wiadczenie w pracy zwi膮zanej z przygotowywaniem potraw rybnych. Praca w Restauracji 3Ryby w Bolszewie.
ARTEMOR Ewelina Szel膮g - 2018-02-06 - Bolszewo (pomorskie)
Organizacja i nadz贸r podleg艂ego personelu, planowanie produkcji i ustalanie asortymentu produkcji. Wymagania: wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe - gastronomiczne, do艣wiadczenie min 5 lat w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego. Miejsce wykonywania pracy LUBKOWO gm. Krokowa.
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ w Lubkowie - 2017-06-12 - Lubkowo (pomorskie)
Produkcja posi艂k贸w zimnych i gor膮cych.Utrzymanie higieny i czysto艣ci na kuchni zgodnie z HDP.
"LOCARIS" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-08-14 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta.
EEA Poland Beata Olszewska - 2016-01-15 - 呕d偶ar贸w (mazowieckie)
wynagrodzenie 2000 z艂 brutto +premia do uzgodnienia, praca sezonowa
LARSEN S.C. - 2016-04-20 - Ustka (pomorskie)
Przygotowanie i wydawanie da艅 wietnamskich,nadz贸r nad prac膮 kuchni.Nadz贸r higieny i estetyki da艅.Odpowiedzialno艣膰 za 艂ad i porz膮dek.Praca od pon-niedz.w godz.6-14/14-22
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Pruszk贸w (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Pok贸j (opolskie)
Obs艂uga klienta, kasy, praca w markecie
WIZA Sp. z o.o. Paw艂owice - 2017-02-01 - Paw艂owice (艣l膮skie)
Prowadzenie kuchni ukrai艅skiej - wsp贸艂praca w przygotowaniu menu, szkolenie pracownik贸w w sprawch dot. kuchni ukrai艅skiej, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w.
AP-POL Andrzej Pastuszka Sp.J. - 2016-08-19 - Pruszcz Gda艅ski (pomorskie)
Wykszta艂cenie zawodowe. Zakres obowi膮zk贸w: praca na kuchni i zmywaku oraz hotelu. W zale偶no艣ci od posiadanych kwalifikacji mo偶liwo艣膰 obj臋cia stanowiska szefa kuchni. Po okresie pr贸bnym mo偶liwo艣膰 zatrudnienia na umow臋 o prac臋. Praca mi臋dzy godzyn膮 13:00 - 22:00. Praca r贸wnie偶 w Czerwionce. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
RESTAURACJA - HOTEL BIA艁Y DOM II WOJCIECH SWOBODA - 2017-05-26 - Rybnik (艣l膮skie)