KUCHARZ Andrychów oferta pracy Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MARWEX Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, wyr. garmażeryjne). Praca w godz. 6:00-14:00, 10:00-18:00. Praca na stołówce.
Data publikacji: 2016-09-23
Lokalizacja: Andrychów (małopolskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MARWEX Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Krakowska 83 L, 34-120 Andrychów, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, wyr. garmażeryjne). Praca w godz. 6:00-14:00, 10:00-18:00. Praca na stołówce.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
- praca od zaraz- praca w godz. 6:00-14:00, 10:00-18:00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Andrychów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wadowicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Andrychów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.09.2016
Data zakończenia pracy: 29.12.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zawodowe, kierunek kucharz, samodzielne gotowanie (zupy, mięsa, sporządzanie wyrobów garmażeryjnych, pierogów itp), tytuł kucharza, doświadczenie 2 lata.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MARWEX Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Adres pracodawcy:
Krakowska 83 L, 34-120 Andrychów, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, inny - Kontakt telefoniczny w celu umówienia się na spotkanie.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: wadowicki
Gmina pracodawcy: Andrychów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Andrychów
Ulica pracodawcy: Krakowska
Numer budynku pracodawcy: 83 L
Profil działalności pracodawcy:
Pozostała usługowa działalność gastronomiczna.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.09.2016
Oferta pracy ważna do: 27.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 23.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 23.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań kuchni pakistańskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Łosice (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchnii tureckiej.
PPU SUŁTAN KEBAP - 2016-04-07 - Jaworzno (śląskie)
przygotowywanie potraw wg. receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Jabłonowo (mazowieckie)
elektromonter
KABEL TECHNIK POLSKA - 2016-03-09 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
Według programu stażu. Godziny odbywania stażu od poniedziałku do piątku 7:00-15:00 lub od 10:00-18:00. Bar czynny dla klienta 10:00-18:00, a praca w barze od godz. 6:00-18:00. Godziny pracy po odbytym stażu od poniedziałku do soboty 6:00-14:00 lub od 10:00-18:00 lub w/g potrzeb zakładu pracy w równoważnym systemie czasu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Bełchatów (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I NAPOJÓW W BARZE ORIENTALNYM. PRZYRZĄDZANIE POTRAW BENGALSKICH I INDYJSKICH. POMOC W PRZYGOTOWANIU DAŃ SMAŻONYCH,GRILLOWANYCH, GOTOWANYCH I DAŃ GŁÓWNYCH Z KUCHNI BENGALSKIEJ ORAZ INDYJSKIEJ.
BLUE ENERGY SP.Z O.O - 2017-05-23 - Kościan (wielkopolskie)
ptzygotowanie potraw i dań
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Nieznanowice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków dla gości restauracji
RESTAURACJA EDEN ŚWITAŁA GRZEGORZ - 2017-11-03 - Gniewkowo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Kalisz (wielkopolskie)
Kucharz lub pomoc kuchenna
"MISTERIUM" Maciej Jewuła - 2018-02-14 - Żabno (małopolskie)
samodzielne przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
kucharzpraca na dwie zmiany08.00-16.0015.00-23.00
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Mielec (podkarpackie)
samodzielne stanowisko-pierogarnia
GARMAŻ "GARCEK" PRODUKCJA WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH I MINI CATERING JACEK STELMACH, PIEROGARNIA "STAROMIEJSKA" - 2016-07-22 - Lębork (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiemPraca w Krynicy MorskiejII zmiany wynagrodzenie 1850zł umowa zlecenie praca na 4 miesiące.
FHU Coda K. Bonczkowski P. Laskowski sp. jawna - 2016-04-11 - Krynica Morska (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zaplanowanymi przed dietetyka jadłospisami dla poszczególnych grup ludności, utrzymanie czystości stanowiska swojego miejsca pracy.
Food Investment S.A - 2015-12-15 - Gdańsk (pomorskie)
zgodny z zawodem
Hotel "PARADISO" Ziółkowski Piotr - 2016-08-02 - Suchedniów (świętokrzyskie)
- Przyrządzanie potraw dla przedszkola i szkoły (układanie planu żywieniowego)- Regularna kontrola żywności i również sprawdzeniu dostaw- Zgodność ze wszystkimi standardami jakości i przepisów higienicznych zgodnie z HACCP- Dbanie o czystość narzędzi i stanowiska pracy- Nadzorowanie prac całej kuchni
SU Gastronomie und Management UG (haftungsbeschränkt) - 2017-03-09 - Niemcy (Niemcy)
.
BIURO USŁUG W "POD ANIOŁEM" - HANNA KATARZYNA ZDROJEWSKA - 2017-09-20 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Warszawa (mazowieckie)
administrowanie sieciami komputerowymi
"PROMONTEL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-07 - Kozienice (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
CARMEN Restauracja. Pokoje noclegowe - 2018-06-06 - Krynki (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw,obsługa klienta.
EEA Poland Beata Olszewska - 2016-01-15 - Zakrzewo Kościelne (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, (praca co drugi dzień, w godz. 10.00-22.00, także w dni wolne, pierwsza umowa na okres próbny- możliwość dopasowania indywidualnie godzin pracy
MF MARTA FODROWSKA - 2016-09-01 - Łagów (dolnośląskie)
gotowanie: Kuchnia Polska, Śląska, dbanie o czystość
PUH "MAJA" PATRYCJA ŚLUSAREK - 2018-02-27 - Chorzów (śląskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe kierunkowe. Godziny pracy oraz wynagrodzenie do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą osobisty.
FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA SALON FRYZJERSKI EVASION CIEŚLAK EWA - 2018-01-24 - Rybnik (śląskie)
przygotowywanie posiłków, prace pomocnicze w kuchni
Bar Gastronomiczny Na Skarpie Anna Krawczyk-Krzemińska - 2018-04-13 - Siemiany (warmińsko-mazurskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Szczekarków-Kolonia (lubelskie)
w/zakresu
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Woźniki (łódzkie)
praca w kuchni
CATERING ARTS EWELINA CZAJKA - 2017-01-04 - Chorzów (śląskie)