KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 2聽300 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Data publikacji: 2016-10-21
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽300 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: praca w godz. 12-5
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽300 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.11.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 3)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe-kucharz; umiej臋tno艣膰 pos艂ugiwania si臋 otwartym grillem; udokumentowane 3 letnie do艣wiadczenie zawodowe. Obowi膮zki: Przygotowanie pizzy, burger贸w, zup, sa艂atek, przek膮sek. Wypiekanie bu艂ek do burger贸w, chleba oraz ciast. Pracownik musi dba膰 o nale偶yte przechowywanie produkt贸w spo偶ywczych, musi zna膰 dok艂adne proporcje tworzenia wyrob贸w oraz dopasowania ich do wymaga艅 klient贸w.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.10.2016
Oferta pracy wa偶na do: 25.10.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 21.10.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 21.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg stanowiska
CANBUSZ SP脫艁KA JAWNA MIROS艁AW I ZOFIA ANDRUKONIS - 2017-02-20 - Namys艂贸w (opolskie)
Obs艂uga maszyn do produkcji wyrob贸w z drutu
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Orneta (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, imprez okoliczno艣ciowych i bankiet贸w
REZYDENCJA SANDOMIERSKA Janusz Zyba艂a - 2016-12-16 - Lenarczyce (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
HOTEL PAW艁OWSKI SP. Z O.O - 2017-03-01 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
wz
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Warszawa (mazowieckie)
Wykszta艂cenie zawodowe/ 艣rednie, do艣wiadczenie: brak wymaga艅; zakres obowi膮zk贸w: gotowanie, obs艂uga klienta; miejsce pracy: Rachowice;
FIRMA HANDLOWO US艁UGOWA "HERMES" Jadwiga 艢wigost - 2016-07-27 - Rachowice (艣l膮skie)
Wst臋pna obr贸bka p贸艂produkt贸w, przygotowywanie potraw i napoj贸w kuchni indyjskiej, komponowanie menu. 168h/mc.
kontakt przez PUP - 2016-11-15 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw, pomoc w wydawaniu posi艂k贸w, inwentaryzacja, sporz膮dzanie menu, sprz膮tanie, zaopatrzenie w produkty, zamawianie towaru,
P.H.U.ELTUS Sp.J. K.T. Dymkowscy - 2016-03-16 - Niemcza (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie i porcjowanie posi艂k贸w, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 wydawanych posi艂k贸w, dbanie o zgodno艣膰 kaloryczn膮 przygotowywanych posi艂k贸w z ich planowan膮 warto艣ci膮.
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - 艢wierad贸w-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Spozr膮dzanie potraw z zakresu kucyni korea艅skiej i japo艅skiej, zaopatrzenie stanowiska pracy w surowce i p贸艂produkty. Praca w godz.: 8-16. Proponowany okres zatrudnienia: 01.08.2018 - 31.03.2019.
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Biskupice Podg贸rne (dolno艣l膮skie)
staz
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Mirk贸w (dolno艣l膮skie)
Tapicerowanie mebli
DARIUSZ KACZMARCZYK GREEN VALLEY - 2018-05-10 - Radomsko (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw; burgery, sosy, mi臋so, planowanie, dopilnowanie zam贸wie艅 i dostaw produkt贸w. Praca na dwie zmiany, (11-20, 20-5), na okres pr贸bny 3 m. Miejsce wykonywania pracy Wroc艂aw, Rynek Ratusz. Kontakt z pracodawc膮 : 606-206-707.
"SPARTAN" G艂uszcz Arkadiusz - 2016-04-01 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Lepienie uszek, pierog贸w.
Klub "PARADA" Alicja Pero艅ska - 2017-10-25 - Legnica (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Radocza Park Sp贸艂ka z o.o. - 2016-10-03 - Radocza (ma艂opolskie)
do uzgodnienia
SKLEP SPO呕YWCZO-PRZEMYS艁OWY "BEZIK" JOLANTA PODG脫RSKA-MIGUT;HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DW脫R" ZACZERNIE JOLANTA PODG脫RSKA - 2016-06-20 - Zaczernie (podkarpackie)
Przyrz膮dzanie pizzy, dob贸r sk艂adnik贸w do pizzy.Mo偶liwo艣膰 przyuczenia do zawodu.
Pizzeria Cezar Cezary Cie艣lik - 2016-10-03 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe kierunkowe (gastronomiczne), do艣wiadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, umiej臋tno艣ci: regionalne potrawy kaukaskiej, dekoracja potraw. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw kuchni Kaukazu (w szczeg贸lno艣ci kuchnia ormia艅ska i gruzi艅ska), znajomo艣膰 zi贸艂, warzyw i innych produkt贸w stosowanych w kuchni, obs艂uga zaawansowanego technologicznie sprz臋tu kuchennego.
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie potraw z zakupionych surowc贸w, prawid艂owo zestawianie posi艂k贸w zgodnie z recepturami, w艂a艣ciwe przechowywanie surowc贸w, p贸艂produkt贸w i produkt贸w gotowych, prawid艂owe pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i maszynami wykorzystywanymi do obr贸ki
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przew贸z pieczywa
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE IMPORT-EXPORT "K.A" ANDRZEJ KONAT - 2016-08-02 - Wierusz贸w (艂贸dzkie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - S膮polno (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - So艣nica (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w szczeg贸lno艣ci kuchni indyjskiej. Czytanie receptur w j臋zyku hindi. Porcjowanie, wydawanie posi艂k贸w i dbanie o ich najwy偶sz膮 jako艣膰. Utrzymywanie porz膮dku i czysto艣膰i miejsca pracy oraz wykonywanie innych obowi膮zk贸w powierzonych przez pracodawc臋. Praca b臋dzie wykonywania w 艣rodowisku wielokulturowym i j臋zykowym z przewag膮 wsp贸艂pracownik贸w m贸wi膮cych w j臋zyku angielskim. Wykszta艂cenie zawodowe lub 艣rednie. Do艣wiadczenie zawodowe 2 lata. Znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego oraz hindi na poziomie komunikatywnym.
SAKUN SERVICES Tanka Katuwal - 2016-02-03 - Z膮bki (mazowieckie)
gotowanie, pieczenie, sma偶enie, obr贸bka wst臋pna warzyw i mi臋s
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Krzepice (dolno艣l膮skie)
- przygotowywanie da艅 w przydzielonej sekcji,- dbanie o gospodark臋 magazynow膮,- dba艂o艣膰 o czysto艣膰 i porz膮dek na stanowisku pracy,- wykonywanie zada艅 zleconych przez Szefa Kuchni
Golden Tulip - 2018-01-02 - Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga kasy fiskalnej, obs艂uga klienta (sklepik przyzak艂adowy)
RAJSMAK SP脫艁KA CYWILNA LILLA, ADAM FORMALEWICZ - 2016-09-08 - Wodzis艂aw 艢l膮ski (艣l膮skie)
Znajomo艣膰 narodowej kuchni ukrai艅skiej i kuchni Tatar贸w Krymskich.
ENERGY TRADING Sp Z o.o - 2016-10-26 - O艂awa (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW REGIONALNYCH Z UKRAINY. OBS艁UGA KLIENT脫W BIZNESOWYCH Z UKRAINY I ROSJI.
kontakt przez PUP - 2016-12-13 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
umiej臋tno艣ci mile widziane: przygotowywanie klusek, pierog贸w, sur贸wek, sos贸w, sa艂atek, Znajomo艣膰 receptur i gotowania,wydawanie da艅 z karty menu, praca w godz.10-18 lub 13-21
Trio Kia Sp. z o.o. - 2016-04-22 - Opole (opolskie)
obs艂uga grilla
Styrna Aneta Restauracja Baracuda - 2016-05-04 - Mucharz (ma艂opolskie)