KUCHARZ PRZYGOTOWUJĄCY PIZZĘ Nowy Sącz oferta pracy Pizzeria Cezar Cezary Cieślik
Stanowisko: KUCHARZ PRZYGOTOWUJĄCY PIZZĘ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przyrządzanie pizzy, dobór składników do pizzy.Możliwość przyuczenia do zawodu.
Data publikacji: 2016-10-03
Lokalizacja: Nowy Sącz (małopolskie)
Pracodawca: Pizzeria Cezar Cezary Cieślik
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:LWOWSKA 80, 33-300 Nowy Sącz, powiat: m. Nowy Sącz, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przyrządzanie pizzy, dobór składników do pizzy.Możliwość przyuczenia do zawodu.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ PRZYGOTOWUJĄCY PIZZĘ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Nowy Sącz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Nowy Sącz
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Nowy Sącz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 03.10.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Mile widziane doświadczenie na stanowisku
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: kuchnia włoska
Nazwa pracodawcy: Pizzeria Cezar Cezary Cieślik
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Sądecki Urząd Pracy
Adres pracodawcy:
LWOWSKA 80, 33-300 Nowy Sącz, powiat: m. Nowy Sącz, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: m. Nowy Sącz
Gmina pracodawcy: Nowy Sącz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nowy Sącz
Ulica pracodawcy: LWOWSKA
Numer budynku pracodawcy: 80
Oferta zgłoszona przez: Sądecki Urząd Pracy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 03.10.2016
Oferta pracy ważna do: 30.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 03.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 03.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- przygotowywanie potraw i artykułów prowiantowych z zachowaniem wszelkich receptur i wymogów sanitarnych - dbałość o porządek i właściwy stan sanitarny miejsca pracy- ciągłe podnoszenie swoich kwalifikacji- dbałość o właściwy stan techniczny i sanitarny urządzeń i sprzętów kuchennych- udział w bieżących i okresowych pracach porządkowych- dbałość o estetykę potraw
MIK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-07 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie potraw i dań wg menu, miejsce wykonywania pracy- Hotel Sadova- Gdańsk
SADOWA Sp. zo.o. - 2017-04-27 - Gdańsk (pomorskie)
Zadania:przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami,zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji,zachowanie estetyki wydawanych dań,zachowanie czystości stanowiska pracy,współpracę z pozostałym personelem hotelu.
Spa Hotel Splendor **** - 2016-02-29 - Siedliska (podkarpackie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Łódź (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-10-14 - Warszawa (mazowieckie)
wykonywanie czynności manewrowych, przygotowanie drogi przebiegu dlajazdy manewrowe, zabezpieczanie taboru przed zbiegnięciem
PKP Cargo S.A. - 2016-12-07 - Opole (opolskie)
- przygotowanie, podawanie potraw i dań- dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności- zapewnienie wysokiej jakości produktu i usług
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO HANDLOWE BŁAŻEJ KOSIECKI - 2015-12-02 - Skarszewy (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Mońki (podlaskie)
przygotowanie i gotowanie dań kuchni chińskiej i wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Kuchnia polska
GOSIEK Sp. z o.o. - 2016-09-20 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków i pizzy
kontakt przez PUP - 2017-10-06 - Żary (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków. Dźwiganie 12/30 kg. Praca w godz. 6-14. 12-20.
Centrum Zdrowia i Relaksu VERANO Sp. z o.o. - 2018-04-16 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Książ Wielki (małopolskie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw, również obsługa gości.Mile widziane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza.
Restauracja "MASKOTKA" Michałowska Halina - 2017-06-21 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, ustalanie menu, diety itp.
IMPRESJE KUCHENNE Małgorzata Braś - 2018-02-09 - Chrzanów (małopolskie)
prac przy przygotowywaniu potraw, wydawaniu
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
SMAK-TAK S.C. GRZEGORZ PANEK, LUPA WALENTYNA - 2016-04-12 - Lubin (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Rzeszów (podkarpackie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, możliwość dźwigania 10-15 kg. Praca w godz. 10-22 w systemie równoważnym w Kołobrzegu, również w weekendy
Pizzeria KALLA PIZZA Różycka Iwona - 2018-03-06 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie( posiłków żywienie zbiorowe)
KOLEJOWE PRZEDSIĘBIORSTWO TURYSTYCZNO-WYPOCZYNKOWE "NATURA TOUR" Sp. z o.o. - 2018-03-15 - Karpacz (dolnośląskie)
Prace gastronomiczne w restauracji.
AMAZONKA - 2016-11-21 - Gdańsk (pomorskie)
- przygotowywanie dań i potraw- system pracy: 2 dni od 10:00 do 20:00 i 2 dni wolnego
BAC ROBERT "BEA" RESTAURACJA POKOJE GOŚCINNE - 2017-07-26 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
NAUKA: PRZYGOTOWUWANIA KANAPEK I TOSTÓW; OBSŁUGI KLIENTA, KASY FISKALNEJ I URZADZEŃ GASTRONOMICZNYCH
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Konin (wielkopolskie)
Wykształcenie zawodowe; wymagane doświadczenie; książeczka sanepidowska; przygotowywanie posiłków obiadowych, garmażerki; miejsce pracy: Gliwice, Restauracja Kuźnica
ZWIĄZEK ZAWODOWY PRACOWNIKÓW HUTY "ŁABĘDY" W GLIWICACH - 2016-09-22 - Gliwice (śląskie)
Przyjmowanie i wydawanie produktów, surowców i zapasów. Praca także w niskich temperaturach. Praca również fizyczna nie tylko na wózku. Odpowiedzialność materialna-wspólna. Miejsce pracy KARTOSZYNO. Dowóz z Lęborka, Wejherowa, Gdyni, Krokowej, Wierzchucina
GRAAL SA - 2016-03-09 - Kartoszyno (pomorskie)
Kucharz
"BENET" s.c. Tomasz Szymanik - 2017-06-06 - Maków Podhalański (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą w godz. 10-20
Restauracja SZAFRAN Andrzej Adamkiewicz - 2016-06-21 - Słupsk (pomorskie)