KUCHARZ - KUCHNIA GORĄCA Gniew oferta pracy ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ - KUCHNIA GORĄCA
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: -Przygotowywanie posiłków,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Po okresie próbnym umowa o pracę na czas nieokreślony,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37-Kontakt e-mail: sekretariat (at) zamek-gniew.pl
Data publikacji: 2016-09-26
Lokalizacja: Gniew (pomorskie)
Pracodawca: ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zamkowa 3, 83-140 Gniew, powiat: tczewski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
-Przygotowywanie posiłków,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Po okresie próbnym umowa o pracę na czas nieokreślony,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37-Kontakt e-mail: sekretariat (at) zamek-gniew.pl
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - KUCHNIA GORĄCA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gniew
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tczewski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gniew
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 26.09.2016
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, inne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tczewie
Adres pracodawcy:
Zamkowa 3, 83-140 Gniew, powiat: tczewski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: tczewski
Gmina pracodawcy: Gniew
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gniew
Ulica pracodawcy: Zamkowa
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil działalności pracodawcy: Zamek w Gniewie.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tczewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.09.2016
Oferta pracy ważna do: 25.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 26.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 26.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków oraz pizzy
"Lucy" Agnieszka Wierzbicka - 2016-01-04 - Rzgów (łódzkie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
PHU"Akcent"we Fromborku Iwona Borowska - 2016-01-11 - Frombork (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Warszawa (mazowieckie)
Staż w firmie MMT Sp. zo.oProgram stażu do zapoznania w pokoju 56
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Kielce (świętokrzyskie)
praca na kuchni, pełny zakres produkcji kuchennej
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "TARGOWA" S.C., JACEK MLOST, URSZULA MLOST, MAŁGORZATA NAGLIK, JANUSZ NAGLIK - 2017-06-08 - Oświęcim (małopolskie)
pracownik restauracji
kontakt przez OHP - 2017-06-20 - Sanok (podkarpackie)
Organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych.Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej.Dobieranie i posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami do produkcji potraw oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.Sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej.Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrobów kulinarnych.Planowanie posiłków i układanie menu.Odbieranie jakościowe i ilościowe surowców, półproduktów i gotowych wyrobów.
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
Ogólnokrajowa Spółdz. Turyst."GROMADA"Region Mazurski, Hotel - 2016-09-23 - Łomża (podlaskie)
szeroko pojęte prace ślusarsko-spawalnicze.
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Mysłowice (śląskie)
przygotowywanie, gotowanie potraw
Usługi Gastronomiczne. Handel, Usługi Transportowe, Restauracja "ANNA" Halina Celińska - 2018-06-01 - Biała Podlaska (lubelskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Warszawa (mazowieckie)
KUCHARZ W RESTAURACJI
Zespół Pałacowo-Parkowy imieniem Jana Witkowskiego Magdalena Witkowska - 2018-01-15 - Bądzów (dolnośląskie)
Czyszczenie, przygotowanie samochodów do podkładu, lakierowanie i malowanie, polerowanie, dorabianie lakierów
kontakt przez PUP - 2015-12-22 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie potraw.
PHU Plusk Sp. z o. o. Spółka Komandytowa - 2016-02-17 - Iwonicz (podkarpackie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Jedlińsk (mazowieckie)
robienie placków do pizzy, przygotowanie produktów do pizzy, rozwożenie pizzy
Pizzeria "PLACKARNIA" Adam Szymanowski - 2017-03-06 - Mszczonów (mazowieckie)
szlifowanie wyrobów szklanych
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Huta-Dąbrowa (lubelskie)
Praca na stanowisku kucharz. Wymagania: umiejętność gotowania zbiorowego.
Dom Seniora Orle Perling Marzanna, Karczewska Mariola - 2017-09-26 - Orle (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW KUCHNI POLSKIEJ I WSCHODNIEJ, UKŁADANIE MENU, TWORZENIE OFERT NA CATERINGI, ROBIENIE LISTY ZAKUPÓW, TWORZENIE PRZEPISÓW, WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE GASTRONOMICZNE,SAMODZIELNA PRACA, PRZYGOTOWANIE MENU , ZNAJOMOŚĆ DIETETYKI, KSIĄŻECZKA ZDROWIA, 5 LAT DOŚWIADCZENIA JAKO KUCHARZ, ZNAJOMOŚĆ J. ANGIELSKIEGO W MOWIE - PODSTAWYGODZINY PRACY OD 15-22
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Brak danych
Przedsiębiorstwo Turystyczne "SZOT" Agnieszka Maria Zyzało - 2017-10-23 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie dań kuchni hinduskiej zgodnie z recepturami, dbanie o magazyn i czystość w kuchni, oraz o higienę i jakość produktów
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Lublin (lubelskie)
.
RESTAURACJA ISKRA REGINA ISKRA - 2018-04-09 - Jemielnica (opolskie)
.
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
Umiejętność pracy w zespole , Sumienność , Kreatywność , Punktualność
kontakt przez OHP - 2018-03-12 - Mielno (zachodniopomorskie)
Promocja działalności Pracodawcy, rekrutacja uczestników szkoleń. Kompleksowa organizacja szkoleń realizowanych przez pracodawcę. Składanie wniosków o płatność w ramach realizowanych projektów.
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Lublin (lubelskie)
- przygotowanie potraw,- ustalanie karty dań,
AGNIESZKA WESPA - 2018-03-22 - Szamotuły (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw wg receptur
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Leszno (wielkopolskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków, gotowanie, doprawianie, dekorowanie, zarządzanie ludźmi
Bar Familijny Miś Mariusz Tylkowski - 2018-03-19 - Zelów (łódzkie)
Samodzielne przygotowanie posiłków. Praca co II dzień w godz. 8-18.00
BANDEROZA s.c. - 2016-09-01 - Myślenice (małopolskie)