KUCHARZ Kraków oferta pracy SZPITAL SPECJALISTYCZNY IM. DR. JÓZEFA BABIŃSKIEGO SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ W KRAKOWIE
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 450 PLN
Zakres obowiązków: 1. Wykonywanie czynności produkcyjnych wraz z obróbką ręczną, mechaniczną i termiczną produktów żywnościowych,2. Wydawanie gorących potraw do termosów zgodnie z recepturą potraw, obowiązującą gramaturą i ilością pacjentów,3. Transportowanie produktów żywnościowych i materiałów gospodarczych,4. Wykonywanie czynności produkcyjnych, uwzględniając najlepsze technologie przy produkcji diety podstawowej, lekkostrawnej zgodnie z zaleceniami lekarskimi.
Data publikacji: 2018-05-10
Lokalizacja: Kraków (małopolskie)
Pracodawca: SZPITAL SPECJALISTYCZNY IM. DR. JÓZEFA BABIŃSKIEGO SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ W KRAKOWIE
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Babińskiego 29, 30-393 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
1. Wykonywanie czynności produkcyjnych wraz z obróbką ręczną, mechaniczną i termiczną produktów żywnościowych,2. Wydawanie gorących potraw do termosów zgodnie z recepturą potraw, obowiązującą gramaturą i ilością pacjentów,3. Transportowanie produktów żywnościowych i materiałów gospodarczych,4. Wykonywanie czynności produkcyjnych, uwzględniając najlepsze technologie przy produkcji diety podstawowej, lekkostrawnej zgodnie z zaleceniami lekarskimi.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 450 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Praca w godz. 5.00-14.00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Data rozpoczęcia pracy: 14.05.2018
Data zakończenia pracy: 13.08.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
średnie zawodowe, gastronomiczne, kierunek: gastonomia
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie średnie zawodowe - gastronomiczne, mile widziane doświadczenie zawodowe, badania sanepid.
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Grodzki Urząd Pracy w Krakowie
Data dodania oferty pracy: 10.05.2018
Oferta pracy ważna do: 30.06.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 10.05.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 10.05.2018
Podobne oferty pracy
- utrzymywanie porządku na terenie oraz wokół firmy- drobne prace gospodarcze w magazynie i na produkcji,- drobne naprawy niewymagające kwalifikowanych umiejętności
"BISPOL" SP. Z O.O. W GŁUCHOWIE - 2018-06-22 - Głuchów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, obsługa imprez
AMBROZJA SPÓLKA CYWILNA JAN RENIEC WOJCIECH RENIEC GRZEGORZ RENIEC KATARZYNA SARZYŃSKA - 2016-11-03 - Daszyna (łódzkie)
praca w pizzerii
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Pulpecik Katarzyna Iwaniuk- Fabiszewska - 2017-01-04 - Sokole (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków
PW OKNOPOL, BOWLING CLUB JAPA A. Kulpa - 2016-06-21 - Przemyśl (podkarpackie)
...
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Chojny (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw.
Restauracja - Pensjonat "CEZAR" Cezary Mudel - 2017-11-09 - Siemiatycze (podlaskie)
kucharz-sprzedawca
Bożena Lachowicz GASTRO-SERVICE - 2017-09-14 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie potraw, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy; praca w godzinach 06.00-14.00, 12.00-20.00, sporadycznie weekendy; I umowa na okres próbny
PPHU "KONKURENCJA" DARIUSZ LINIEWICZ - 2018-03-07 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, odpowiedzialność za kuchnie
FUNDACJA JASZKA - 2017-06-27 - Katowice (śląskie)
Obróbka wstępna i termiczna dan bufetowych lub restauracja a'la carte. Praca w kuchni hotelowej w zespole pod kierownictwem szefa kuchni.
Hotel "Robert's Port" Żegluga Pasażerska Mikołajki Robert Śliwiński - 2016-03-15 - Stare Sady (warmińsko-mazurskie)
Kierowca operator wózków jezdniowych (widłowych)
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Myszków (śląskie)
wg stanowiska
Agnieszka Kumar RAHUL COMPANY - 2016-11-03 - Grodków (opolskie)
-
AGAT sp. z o.o. - 2017-06-30 - Rewal (zachodniopomorskie)
Kucharz samodzielny
ARBITER HOTEL Sp. z o. o. - 2016-08-31 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy,godziny pracy 10.00-18.00 oraz 12.00-20.00,wynagrodzenie 12 zł brutto za godzinę, miejsce wykonywania pracy:09-200 Sierpc, Studzieniec 37, kontakt z pracodawcą tel. 24 264 77 66 w.15 lub e-mail: rekrutacja (at) kompinscy.com.pl
Firma "Andrzej"Grażyna Kompińska Blacharstwo-Lakiernictwo Samochodowe ,Firma "Skansen" - 2016-03-21 - Studzieniec (mazowieckie)
Gotowanie potraw w restauracji
Usługi Gastronomiczno-Handlowe "Mewa" Krystyna Wańczyk - 2016-04-08 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
RESTAURATORS Podlaszewscy Sp. j. - 2017-12-20 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie obiadów dla 60 osób
PZN Środowiskowy Dom Samopomocy DEDAL - 2017-03-01 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
Hotel "Bliza" - 2017-03-13 - Jastarnia (pomorskie)
prowadzenie kuchni o profilu ukraińskim
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Poznań (wielkopolskie)
Zgodnie z programem stażu.
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Grajewo (podlaskie)
Zarządzanie kuchnią i organizacja pracy własnej i zespołu, dbanie o najwyższą jakość produktów oraz zapewnienie prawidłowych warunków ich przechowywania, przygotowywanie dań z menu restauracji (serwującej dania z krajów Europy Wschodniej) zgodnie z przyjętymi w Restauracji standardami i przepisami określonymi w menu, praca nad nowymi daniami w menu, nadzór nad jakością zamówionej żywności, podawanie potraw w jak najbardziej atrakcyjnej i wyszukanej formie, terminowe zgłaszanie zapotrzebowania składników do dań.Umowa zlecenie (ZUS), 40 godz. tygodniowo/160 godz. miesięcznie.
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
zgodnieze stanowiskiem; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00 w celu ustalenia terminu spotkania
Zakład Produkcyjno- Usługowo- Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra - 2016-06-03 - Słupsk (pomorskie)
wg. programu
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Węgrów (mazowieckie)
Gotowanie, przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Zdziechowice (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-11-30 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodny ze stanowiskiem
Firma Mars Jarzy Drążkowski - 2015-11-12 - Chełmno (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie prostych potraw kuchni polskiej, lepienie pierogów, dbanie o higienę na stanowisku pracy. Możliwość przyuczenia dla osób bez doświadczenia w zawodzie
FHU "GO" Szybowska Małgorzata - 2016-07-13 - Iława (warmińsko-mazurskie)
j.w
MAD Polska Sp. z o.o. - 2016-01-19 - Warszawa (mazowieckie)